Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, koupila jsem pažouta a mám poleptané jedno čiré světlo, je jakoby matné, rozšmudlané, možná ředidlem, chtěla jsem se zeptat, jestli to náhodou nejde něčim rozleštit? díky:papa

Odesláno

tak kolegovia, toto je to Issbiine svetlo. Podľa mňa to vyzerá ako keby táto časť auta bola vystavená nejakej vysokej teplote, požiar alebo čo a preto to vyprašivelo. Je tam aj nakvitnutý blatnik a popraskaný lak na nárazníku ktory som videl na druhej fotke, čo by tiež mohlo svedčať o tej vysokej teplote. Podľa mňa je oprava nemožná :bojim

[upravil dne 2/7/09 marko306]

post-0-14109607973949_thumb.jpg

Odesláno

tuto to neni dosť dobre vidieť, ale to svetlo má také prasklinky ako keď sa poohýňa umelohmotné školské pravítko a zostanú tam také prasklinky. Aspoň na fotke sa mi to javilo tak

Odesláno

wooody - jo jo to je hned vedle nás a kde jsou Třebenice???

MatrixChose - oka něco vyzkoušim, hned jak budu doma:mrk

ještě sem se chtěla zeptat jak si dám avatar? nechce se mi to nikde hledat, díky ;)

Odesláno

Uziv. panel/nastaveni --> Zmenit profil, tam je zadal URL Avataru a uz len dole ZMENIT PROFIL, to je cele...

...ale avatar treba mat v rozumnej velkosti (150x150 px napr) a hahrat na nejaky server:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...