Jindras Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 Při točení volantu do rejdu doleva je slyšet krátké lupnutí-nejedná se pravděpodobně o homokynetický kloub,je to kráké a necvaká to,jakto u závad kloubů bývá zvykem,minulý týden jsem vyměnil tyč stabilizátoru,která byla absolutně K.O,na rameni jsou nové silentbloky i když to je tam po domácku dost mordovina dostat bez klasického nalisování atd,-příště bude rychlejší a efektivnější dát nové rameno.O co se jedná ted´by mě opravdu zajímalo!!! Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červen 2009 Odesláno 26. červen 2009 taky myslím ložisko horního uložení tlumiče a zjisti to hned--rády praskají pružiny... Citovat
Jindras Odesláno 26. červen 2009 Autor Odesláno 26. červen 2009 Dobrý moc dík,taky mě tohle prošlo hlavou-já jsem se s tímto ještě nesetkal u aut-Peugotů co jsem měl... Citovat
Boulik Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 jestli to jen luplo v plnym rejdu tak asi ta pruzina fakt radi praskaji jak rika ozzy1956 Citovat
Mira 306 Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 tak tohle lupání znám a taky nevím ložisko horního uložení tlumiče mám nové Citovat
Jindras Odesláno 28. červen 2009 Autor Odesláno 28. červen 2009 Dneska se na to podívám-tento jev ,jsem si všiml se zvyšuje při zatížení zadní části vozu-auto má hned jiný sklon...-uvidíme... Citovat
Jindras Odesláno 4. červenec 2009 Autor Odesláno 4. červenec 2009 Zatím jsem na nicv nepřišel-stále to pokračuje a plném rejdu to začíná dělat delší zvuky-praskání-na pružině jsem na první pohled nic nepřišel... Citovat
Qcko Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Ja som vymenil komplet horne ulozenia tlmicov ked som menil tlmice a poslednym casom to sem tam pukalo a 2 tyzdne dozadu mi praskla lava pruzina:grr...vymena bola sice lahka, lozisko vyzeralo stale ako nove, hold tie pruziny uz asi maju svoje roky, no:roll Citovat
standa Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Taky bych tipoval to horní uložení -ložisko měl jsem to samý.Mimochodem auto mi dost sedí na zadku-odlehčený předek,takže když to není tak zatížený projevuje se to asi dříve.Po výměně OK.Starý vypadaly celkem dobře-na jedný straně šlo ložisko více ztuha.Bylo to takový lupnutí s kovovým dozvukem-jen občas. Citovat
Jindras Odesláno 5. červenec 2009 Autor Odesláno 5. červenec 2009 Díky moc za rady, dnes jsem zvedl auto z druhé strany-zahýbal s koly a jasně to lupe v horním uložení tlumiče-jediné co teď potřebuji zjistit co přesně objednat-já klasicky čerpám z katalogu auto kelly-pomocí e-schopu,kde je všechno uvedené-je tam jak komplekt uložení nebo jenom ložiska atd... Citovat
Qcko Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Objednaj si to komplet, su to 2 kusy ak si dobre pamatam, inak vymena je dost jednoducha, len treba stahovak na pruzinu, inak nie je problem:super . . . na jednu stranu stoja okolo 1500Kc:roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.