Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Operator

Hele kluci, už mě tato debata trochu, jen tak decentně, nudí!!!

Já si jako tuzer nepřipadám a myslim si, že dokážu odhadnout, co mýmu autu sluší a co ne. Léta, kdy jsem si na kapotu lepil různý závodní vlajky a jiný zhovadilosti mám už dávno za sebou a jsem tomu věru rád. A to, jestli si na svoje auto nalepim, jak říkáte, kus zbytečnýho plastu, ze mně snad ještě nedělá tuzera, ne? Aspoň já to tak neberu. Chápu, že dávat na auto něco, co může zasahovat do vlastností světel a na první pohled působit možná i nebezpečně, vzbouzí různé emoce.

Mně se třeba nelíbí ta zadní světla alá čirá optika a taky kvůli tomu nikoho nejebu. Vést o tom sáhodlouhý, rádoby chytrý, diskuse na, rádoby profesionální, úrovni mi teda přijde úplně zbytečný. Ale jak chcete. Každýmu se holt líbí něco jinýho!

2 Vector: Samozřejmě, že vidět jsou. Ale já se ptal, jestli si jich všimnete v noci. To je ta část dne, kdy už není světlo, víš? A ptal jsem se proto, že kdybyste poznali rozdíl tak, že byste ty světla vlastně vůbec neviděli (při rozsvíceným stavu), tak to by asi bylo blbý. Ale já pochybuju, že poznáte, když proti vám něco v noci jede, jestli má mračítka, nebo ne!!! To se prostě nedá poznat, to světlo svítí pořád stejně! A klidně si dál poznávej lidi podle mračítek a strkej je kvůli tomu do jednoho pytle, mně je to u prd****. Já si od teď budu ve všech 3dvéřových 306kách v modrý metle představovat lidi, který kašlou na vychování a chovaj se jako by jim patřil patent na rozum.

Ještě sem neviděl Tuzera, který by si připadal jako tuzer.

O té části dne kdy není světlo něco vím a možná narozdíl od tebe svítím i ve dne. Buď si jistý že poznám mračitka ve dne, kdy se jim jenom směju, ale hlavně v noci kdy na ně i nadávám. Jestli jsou dle tvého mínění decentní, nebo vkusná je mi u stejné části těla jak si říkal.

Jestli si chceš připadat jako morální vítěz, tak si představuj, že policajti za ně dávaj pokuty jenom proto, že se jim nelíběj, zakázaný jsou ze stejného důvodu a v noci nikdo nic nepozná.

Kam sis dával jaký vlaječky je mi uplně volný, zrovna jako jestli si natřeš motor štětkou. To jak tvoje auto svítí je ale bohužel i moje věc a proto sem se ti to snažil vysvětlit tou jak říkáš rádobyodbornou diskusí. No možná mi vyučení v oboru a průmyslovka skutečně nestačí a ty mi poradíš jak se stát opravdovým odborníkem.

Patent na rozum bych docela potřeboval můžeš mi jeden přenechat ?

já sem si nedavno zmrvil auto stříbrnejma stěračema s nápisem tuning, jenom proto, že na benzince zrovna jiný neměli a mě se utrhla gumička v dešti. Už se mi kvůli tomu pár lidí i smálo a mě vytáčí že na jediný hezký fotce mám tahle hnusný stěrače, ale to je jenom detail na kterém vůbec nezáleří zrovna jako za vlaječkách nebo debilních falešných výdeších na kapotě. Co řeším jsou bimbající se kostičky na předním skle, MHCčka, zalakovaná zadní světla, mračítka, klouzající \"sportovní\" pedály, znížení, kdy škrtaj podběhy, ducduc bedna kvůli který neni nic slyšet a podobné hovadiny. Když je to hezké auto tak zamrzí i to ostatní, ale už se mě to tolik netýká.

[Editován dne 9/7/04 vector]

Odesláno

V tyhle diskuzi je videt ze neni hranice mezi Stylingem a Tuzingem. To, co nekdo povazuje za styling je pro nekoho Tuzing.

Ja treba jsem Tuzer a vim to o sobe, takze Vectore muzes rict zes potkal prvniho Tuzera, co to o sobe vi :-))

Odesláno

Vectore, no tak jsme si to vyřikali a je nám dobře, ne? Má cenu se hádat? Dy? jsme na stejný lodi (značce)! Slibuju, tati, že až z toho vyrostu, tak si ty mračítka sundám.

Dneska mám asi stejně blbou náladu jako ty včera a taky mě vytáčí všechno. Jak jsi se mohl dočíst v rubrice modely - 406, tak mi ho dneska poměrně nepříjemně nabourali (a nebylo to, že by mě přehlídl kvůli mračítkám), tak jsem nasr... na celej svět! :mad::mad::mad:

A ve zkratce: taky svítim ve dne, taky nemám rád podobný pič...., který jsi jmenoval (kostky, pedály,...), nemám patent na rozum, nechci tě přiučovat, ale taky nemám rád, když je někdo zaritě proti něčemu a nenechá ostatním trochu volnosti. Mračítka je asi ta nejlevnější věc, kterou můžeš na první pohled výrazně odlišit normální sériový auto. A já nemám rád tuctový auta, kterejch je všude plno, a nemám na totální překopání auta od kol až po střechu, to? vše.

Odesláno
Napsán autorem LaHab

Je stinitko na prednim sklem s napisem peugeotclub tuzingem?:D

samozrejme ze je :papa

Odesláno
Napsán autorem Masinka

V tyhle diskuzi je videt ze neni hranice mezi Stylingem a Tuzingem. To, co nekdo povazuje za styling je pro nekoho Tuzing.

Ja treba jsem Tuzer a vim to o sobe, takze Vectore muzes rict zes potkal prvniho Tuzera, co to o sobe vi :-))

Neříkám, že všechny úpravy na autě je nutné dělat jen funkční. Můžu vzít sekeru prosekat do kapoty díru a přinýtovat tam kus plastu. Krásně se dostane vzduch k chladiči stlačeného vzduchu a k turbíně bude to sice funkční tuning, ale taky pěknej hnus. Naproti tomu když nalepim na kapotu boule koupené v Hypernově bude to jenom zmršený auto a nic jiného to nepřinese. I funkční úpravy je potřeba dělat aby ladily s autem :) Neodsuzuju desigenové úpravy jako celek, jen to vem tak, že možná na Mi16 v perfektním technickém stavu s trochou funkčního tuningu má potom smysl nechat udělat na zakázku lak, pár doplňků a když se to povede bude z toho tuningové auto. Možná sem slepej , ale na tvém autě sem neviděl nic vyloženě otuzeného, třeba sem se přehlédl.

Odesláno
Napsán autorem Operator

Vectore, no tak jsme si to vyřikali a je nám dobře, ne? Má cenu se hádat? Dy? jsme na stejný lodi (značce)! Slibuju, tati, že až z toho vyrostu, tak si ty mračítka sundám.

Dneska mám asi stejně blbou náladu jako ty včera a taky mě vytáčí všechno. Jak jsi se mohl dočíst v rubrice modely - 406, tak mi ho dneska poměrně nepříjemně nabourali (a nebylo to, že by mě přehlídl kvůli mračítkám), tak jsem nasr... na celej svět! :mad::mad::mad:

A ve zkratce: taky svítim ve dne, taky nemám rád podobný pič...., který jsi jmenoval (kostky, pedály,...), nemám patent na rozum, nechci tě přiučovat, ale taky nemám rád, když je někdo zaritě proti něčemu a nenechá ostatním trochu volnosti. Mračítka je asi ta nejlevnější věc, kterou můžeš na první pohled výrazně odlišit normální sériový auto. A já nemám rád tuctový auta, kterejch je všude plno, a nemám na totální překopání auta od kol až po střechu, to? vše.

Nepíšu sem proto, že bych měl touhu se hádat. Jsem rád, že máš 406 je to auto ,které mám rád. Jestli to nemáš pojištěný, je to z tvojí viny,nebo je to blbě bouraný, tak ti moc nezávidím, jinak koupíš plechy třeba z ACI pár blbostí vytáhne se to přelakuje a jezdíš dál. Mě je jasný, že si to lidi cpou na auta aby se odlišili jenže si nemyslím, že kus plastu za pár stovek udělá z mého auta osobnost a už vůbec mi to nestojí za případné problémy nebo zhoršení vlastností auta.

Odesláno
Napsán autorem LaHab

Je stinitko na prednim sklem s napisem peugeotclub tuzingem?:D

Ne to je reklama nebo vizitka :) tuzing je nálepka SONY nebo podobná hovadina, jenom proto že mám autorádio SONY (tím bych se tedy moc nechlubil) musím si dát obrovskou nálepku přez zadní okno (nebo mám sencor, ale SONY bych moc chtěl, ale mám jenom na tu nálepku). No možná je to tak lepší, alespoň každý ví , co je ten člověk zač a ještě všichni zloději když chtějí sony vědí kam jít. Snad ještě větší legrace je Rámus , nebo podobná tuzer firma, někdy jsou to i tuningové firmy, ale proč si je mermomocí lepit na auto ? To nám dali ty díly zadarmo, nebo jezdíme v jejich týmu, nebo jsme tak vyplácaný z toho že máme výfuk od Rámusu, že kdyby to náhodou někdo neslyšel tak si to může alespoň přečíst ? Tomuhle asi opravdu nerozumím podle mě se to blíží popisování gumy 165/75 bílou fixou fascinovaně obtahovat nápis MATADOR , nebo TOTAL PROTECTOR:

Odesláno

K mracitkum. V nemecku existuje neco jako TUV a kazdy vyrobek musi projit schvalenim aby mohl do prodeje. U aut to jsou prave vyfuky, z. lampy, spoilery a teda i ty mracitka. Na spoustu aut homologovane mracitka neexistuji a ja si to vysvetluju tim, ze proste u nekterych aut to zmeni vlastnosti svetla a u nekterych vubec ne, protoze proste to svetlo tou horni hranou nesviti.

Elektrony: podle meho jsou vzdycky tezssi nez plech srovnatelne velikosti, odvod tepla asi zavisi na konstrukci, jsou i kola ktera si myslim odvodu vzduchu musi vylozene branit, a tvrde nektere sou a nektere vubec. A pak sou elektrony, ktere asi smysl maji, jako treba OZ, co mam na moji 106ce, kolo bez gumy unesu na malicku, ted jak sem to rozbil, tak sem tim jednim elektronem urazil betonovy patnik, naprava se zkrivila, ale kolo nehazi ani o mm. Sou ale z horciku a jedno kolo ve 14ce stoji pry 12t.Nevim ale jiste, ja je nekupoval, uz byly na aute.

Odesláno
Napsán autorem David 106s16

K mracitkum. V nemecku existuje neco jako TUV a kazdy vyrobek musi projit schvalenim aby mohl do prodeje. U aut to jsou prave vyfuky, z. lampy, spoilery a teda i ty mracitka. Na spoustu aut homologovane mracitka neexistuji a ja si to vysvetluju tim, ze proste u nekterych aut to zmeni vlastnosti svetla a u nekterych vubec ne, protoze proste to svetlo tou horni hranou nesviti.

Elektrony: podle meho jsou vzdycky tezssi nez plech srovnatelne velikosti, odvod tepla asi zavisi na konstrukci, jsou i kola ktera si myslim odvodu vzduchu musi vylozene branit, a tvrde nektere sou a nektere vubec. A pak sou elektrony, ktere asi smysl maji, jako treba OZ, co mam na moji 106ce, kolo bez gumy unesu na malicku, ted jak sem to rozbil, tak sem tim jednim elektronem urazil betonovy patnik, naprava se zkrivila, ale kolo nehazi ani o mm. Sou ale z horciku a jedno kolo ve 14ce stoji pry 12t.Nevim ale jiste, ja je nekupoval, uz byly na aute.

Jasně u některých světel některá mračítka neovlivní světla tolik aby to neprošlo zkušebnou.

No OZ svoje nejlepší kola vyrábí kováním a ne odléváním :) Materiál je tak znát na ceně, že levná kola ani nemohou být kvalitní tvoje kolečka ti trochu závidím ale zase je dobře, že je má Peugeotek. No a někteří tuzreři ti zase můžou říct, nemít tam obyčejné plecháče nehnul sis s uložením a jenom zničil kolo ,-)

Odesláno
Napsán autorem vector

Možná sem slepej , ale na tvém autě sem neviděl nic vyloženě otuzeného, třeba sem se přehlédl.

Mam tam pravou tuzerskou hypermarketovou koncovku vyfuku, ktera prdi, to je podle me typickej tuzeruv zaklad :D:D

Odesláno
Napsán autorem lexa

Vyčerpávající příspěvek, to by jeden neřek, do jakých detailů se to dá rozebrat. Ale drobná poznámka - mračítka fungujou asi tak jak kryž si dáte na brýle na oči kšilt.;):o:P:papa

No lexo, jestli nosíš brýle, což je jenom jedna čočka většinou s jedním ohniskem, přelep si horní okraj tak deset procent černou páskou pokud možno šikmo a uvidíme jak se ti bude koukat, kšilt s tím nemá nic společného. Jo a navíc budeš pěkně zamračenej holky na to letí. ;)

Odesláno
Napsán autorem Masinka

Napsán autorem vector

Možná sem slepej , ale na tvém autě sem neviděl nic vyloženě otuzeného, třeba sem se přehlédl.

Mam tam pravou tuzerskou hypermarketovou koncovku vyfuku, ktera prdi, to je podle me typickej tuzeruv zaklad :D:D

Týýjo to sem si fakt nevšim. No pravda, že bych jí tam ani nečeklal ten výfuk bych spíš čekal opravdovej :) Na tvém autě by snad vypadala blbě úzká roura to je asi důvod, proč si tam nacpal tu koncovku, když nemáš na celý potrubí ne ? Jo a fakt prdí ? dáš mi poslechnout :D

Odesláno
Napsán autorem vector

Týýjo to sem si fakt nevšim. No pravda, že bych jí tam ani nečeklal ten výfuk bych spíš čekal opravdovej :) Na tvém autě by snad vypadala blbě úzká roura to je asi důvod, proč si tam nacpal tu koncovku, když namáš na celý potrobí ne ?

No jasne vyfuk by to chtelo, vsak uz sem za to sklidil posmesku, hlavne od Matesa (ten sem daval navod na Ackovej vyfuk) Ale zrucnej nejsem, tak tam mam alespon tohle vykon to nesnizuje a vypada to Tuzersky :cool:

Napcal sem ji tam ze srandy, protoze na celej vyfuk nemam, tak sem se chtel priblizit tunerum, takze sem Tuzer jak vysitej ;)

Ale vzhledem k tomu ze sis toho nevsiml, tak to musim nejak Votuzit aby to bylo napadny :D:D

[Editován dne 9/7/04 Masinka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...