Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat, nejde mi počítadlo servisního intervalu. Nemá s tím někdo zkušenost? Stále se tam zobrazuje stejný počet kilometrů do servisu... Dělá mi to už od doby, co jsem auto koupil.

Odesláno

Je to jednoduché, stačí podžet tlačítko nulování a pak otočit klíčkem. Počkat než to napočítá od 10 do 0 a je to opět nastaveno na 30tis km:papa

Odesláno

Nevíte náhodou někdo čím by mohlo být že mi počítadlo neodpočítává dle skutečnosti? Asi před týdnem jsem ho resetoval a teď už jsem na 15000km a skutečně jsem za ten týden najel tak 1000km. Neřiká si to náhodou o velký servis v Peugeotě? :myslim

Jo a není to poprvé co se mi to tak zkrátilo.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravim vsetkych, mam najazdenych 113tisic. Pred weekendom mi pisalo ze do dalsieho servisneho intervalu mi ostava 5500 km. A teraz po nastartovani motora mam 0km. Viete mi poradit co sa mohlo stat, ze sa to tak rapidne zmenilo, resp. co mam spravit. Test auta po nastartovani je OK. Dakujem

Odesláno

Dakujem. A aky mam mat dasli postup, ked mi do 120tisic ostava nejakych 6000 a ten prekonam tak za 3-5 mesiacov... Mam vymenit olej, olejovy filter... :myslim

Auto som kupil teraz v juni, malo 109tisic najazdenych, 4 roky, pravidelny servis a kvoly tomu som vymenu oleja ani neriesil a chcel som to poriesit az pri 120tisicoch.

[upravil dne 5/10/09 kristian.mako]

Odesláno

Tak to bude asi iný problém. Od poslednej prehliadky asi neuplynuli dva roky, ten servis musel byť častejšie keď má toľko najazdené. V každom prípade nezaškodí ak všetko vymeníš a začneš nanovo. Keď si auto pýta prehliadku treba ísť či km máš alebo nie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...