Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chtěl bych se jen zeptat ohledně Motoru v peugeotu 406 rok výroby 2002 .Měl by vněm být údajné zvýšenej výkon přímo peugeot servisem. Mám pod kapotou nějakou krabičku která je připojena více pinovým konektorem někam na motor a na baterku napsano je na ni GP power tak sem se chtěl zeptat jestli je to k něčemu dobrý jestli to zvedá výkon nebo co to vůbec dělá, protože se mi zdá že by to mohlo jet líp na 80kW . Je to možny jen tak odpojit abych mohl porovnat rozdíl? :myslim a zjistit jestli to jenom nezvišuje spotřebu teď jezdím za 6,3 l/100.:myslim

Dík za odpovědi

[upravil dne 22/6/09 Jarek406]

Odesláno

Pájo, on chce zvÍšit vÍkon na voze roku vÍroby 2002, to je úplně něco jiného, než zvýšit výkon u dieselu. ;)

Ikdyž je pravda, že \"s benzÝnem by to jezdYlo daleko lÝp\". :D:D:bojim

[upravil dne 22/6/09 kupák]

Odesláno

dík za opravu pravopisu. Jinak o zvýšení mi nejde spíš sem chtěl vědět jestli ten údajnej power box stačí odpojit nebo se musí něco změnit v řídící jednotce. Jde jenom o porovnání bez a s Boxem ( výkon x spotřeba ) na závodění to určitě nemám používám to jako dopravní prostředek z místa A do B

Odesláno

V pripade POWE boxu se nic v ridici jednotke upravovat nemusi.

Avsak netusim, jake je origo zapojeni, myslim, ze kdyz to jen das ven, tak to nepojede ... Ale nevim presne ...

V kazdem pripade, pokud to mas jako dopravnej prostredek, urco bych to rovnou vyhodil s auta a uz tam nedaval ...

Odesláno

Tak jestli je to místo čidla tak to by mohl být můj problém se studeným startem že se to nepodařilo natočit.:myslim stačilo trošku do tepla nabít baterku sice sem musel točit trošku dýl ale chytl a potom bez problémů. Pokud to má všechno na svědomý ten Bazmek tak těch pár koníku klidně oželím :D jestli vůbec nejací jsou

Protože se mi zdá že někdy jede dobře a jindy lenoch jak hrom. Právě co sem četl a slyšel tak to není dobrá věc ten box že prej jenom lže:) a mě se zdá se že si lže jak ho napadne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...