Jarek406 Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Zdravím chtěl bych se jen zeptat ohledně Motoru v peugeotu 406 rok výroby 2002 .Měl by vněm být údajné zvýšenej výkon přímo peugeot servisem. Mám pod kapotou nějakou krabičku která je připojena více pinovým konektorem někam na motor a na baterku napsano je na ni GP power tak sem se chtěl zeptat jestli je to k něčemu dobrý jestli to zvedá výkon nebo co to vůbec dělá, protože se mi zdá že by to mohlo jet líp na 80kW . Je to možny jen tak odpojit abych mohl porovnat rozdíl? a zjistit jestli to jenom nezvišuje spotřebu teď jezdím za 6,3 l/100. Dík za odpovědi [upravil dne 22/6/09 Jarek406] Citovat
s1600 Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 je to Powerbox,podobny jako chip RJ..uricte ti to osvetli jini,co jsem ale slysel,tak neskodna vec to zrovna neni... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 achjo...další diesel řidič a chce navyšovat výkon......bože můj!! Kupte si benziny a hotovo!zavodníci.......:aut:aut:aut PS:výkon je tvrdé YYYYYYYYYYYYY:mrk Citovat
kupák Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Pájo, on chce zvÍšit vÍkon na voze roku vÍroby 2002, to je úplně něco jiného, než zvýšit výkon u dieselu. Ikdyž je pravda, že \"s benzÝnem by to jezdYlo daleko lÝp\". :D:bojim [upravil dne 22/6/09 kupák] Citovat
Jarek406 Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 dík za opravu pravopisu. Jinak o zvýšení mi nejde spíš sem chtěl vědět jestli ten údajnej power box stačí odpojit nebo se musí něco změnit v řídící jednotce. Jde jenom o porovnání bez a s Boxem ( výkon x spotřeba ) na závodění to určitě nemám používám to jako dopravní prostředek z místa A do B Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 V pripade POWE boxu se nic v ridici jednotke upravovat nemusi. Avsak netusim, jake je origo zapojeni, myslim, ze kdyz to jen das ven, tak to nepojede ... Ale nevim presne ... V kazdem pripade, pokud to mas jako dopravnej prostredek, urco bych to rovnou vyhodil s auta a uz tam nedaval ... Citovat
MatrixChose Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Pokud je to opravdu PowerBox jako takovej, což asi jo, tak ho stačí odpojit z obvodu a uvidíš Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Neřešil to samé náhodou Jarajarda na 2.2HDi? Citovat
dolly1010 Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 No pokud je to takovej ten \"poctivej\" PowerBox, tak je to napojený místo teplotního čidla. Stačí odpojit PB a zapojit čidlo Citovat
Jarek406 Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 Tak jestli je to místo čidla tak to by mohl být můj problém se studeným startem že se to nepodařilo natočit. stačilo trošku do tepla nabít baterku sice sem musel točit trošku dýl ale chytl a potom bez problémů. Pokud to má všechno na svědomý ten Bazmek tak těch pár koníku klidně oželím jestli vůbec nejací jsou Protože se mi zdá že někdy jede dobře a jindy lenoch jak hrom. Právě co sem četl a slyšel tak to není dobrá věc ten box že prej jenom lže:) a mě se zdá se že si lže jak ho napadne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.