Žampión Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Čauvec,jen co jsem opravil auto po bouračce,mám tu další problém.Dělá to teda od začátku co auto mám(cca2roky),Jakmile sešlápnu plyn,spustí se turbo a začne syčet.Myslel jsem si ,že je to normální,ale pak mě kamoš řek, že to normál není,že asi někde bude děravá hadice.Jestli stím máte někdo skušenosti,tak písnite,budu rád za každej příspěvek. Citovat
Fakir Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Čoudí to, když na to šlápneš? Pokud je prasklá hadice, tak tam musí jít nutně příliš mnoho paliva a v takovém případě to obvykle čadí jak pominutý... Citovat
Žampión Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 To nevím,ale myslím si,že nijak extrémě ne. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 A jak to jede? Stejně jako před tím nebo ti přijde línější? Já když málo utáhl turbo hadici tak to sičelo jak blázen a bylo to línější, a nijak zvlášť to nehulilo. Tak si posaď někoho do auta, ať ti šlape na plyn a drží sepnutý turbo a projdi si veškeré spoje co jsou na hadici a vůbec celé hadice, jestli to někde neprofukuje. Čadit by to začalo hodně až při hodně bohaté směsi, teď to třeba jen malinko uchází. Citovat
Žampión Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 Přesně to říkal i můj mechanik,stačí malinkej úniček.Přijde my teda že je to línější než dříve. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 Tak to může být jen nedotažená svorka, nejdříve se podívej jestli jsou všechny dotažený úplně \"na krev\". Teda pokud byly hadice dole, jinak bych si radši sehnal rovnou nové.... Citovat
Žampión Odesláno 23. červen 2009 Autor Odesláno 23. červen 2009 Jestli někdy byly hadice dole to nevím,já je dole neměl.Prý stačí malá dírka velikosti špendlikové hlavičky a už to syčí.Jinak když to dělá od začátku co to mám,tak si myslím ,že turbo v háji nebude,pač to už by asi zakukalo. Citovat
MatrixChose Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Turbo jentak neodejde, pokud mu se studeným olejem nenakládáš a s rožhaveným nechcípáš. Turbo nespíná. Sponky na hadicích na krev? Stačí jen trošku to přehnat a ten závit se protočí. Že turbo syčí je u jednoho kusu normální u druhýho ne. Neřešil bych to. Citovat
Žampión Odesláno 23. červen 2009 Autor Odesláno 23. červen 2009 Uvidíme,dneska se na to kamoš mrkne,projde hadice a když bude vše o.k.tak to řešit nebudu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.