Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

veru tak. Aj pri buracke sa väčšinou späťák zlomi tak to predaju aj samostatne.

Mne to jedna pi... pani zlomila v tescu s kosikom, ale len tie uchyty tak silikon to vyriesil

Odesláno

ok, diky. akorat ta cena..

na vrakaci chtej prodat jen komplet cela zrcatka, ze prej to je pak neprodejny. na cenu jsem se neptal, ale mozna to nebude ani vic nez ty 3 kilca..:myslim

[upravil dne 20/6/09 a.l.k.a]

Odesláno

no takhle oni jsou 2 verze těch zrcátek !!! Já jsem ho kupoval v březnu v peugeotu a dal jsem za něj 350,-kč.. a to, to byla ta levnější verze...;) zespod zrcátka máš výrobce .. tak tam jukni ;)

Odesláno
Původně zaslal: marko306

ako myslis dve verzie? Ja viem, len o elektrickych a manualnych. Su este nejake :myslim ?

Já když jsem pro to byl v peugeotu tak mi na ně koukali..aby zjistili jakej to je výrobce.. měli tam pro manuální 2 verze... ta moje stála 350 a to druhý nějakejch 600 myslím...

Odesláno

no to by mohlo byt zajimave..ale jaky je to teda typ?

a v tom autokelly maji taky koukam jen jeden typ, tak nevim jak je to teda s tema verzema..:myslim

[upravil dne 22/6/09 a.l.k.a]

Odesláno

já měl krytky normálně černý a stříknul sem je do barvy vozu (stříbrná), během dvou měsíců se to oprejskalo tak sem se naštval, znova sundal a nastříkal asi 5 vrtstev laku, snad to už ty kamínky od náklaďáku a ruční mytí vydrží :o)

Odesláno
Původně zaslal: JohnyLBC

já měl krytky normálně černý a stříknul sem je do barvy vozu (stříbrná), během dvou měsíců se to oprejskalo tak sem se naštval, znova sundal a nastříkal asi 5 vrtstev laku, snad to už ty kamínky od náklaďáku a ruční mytí vydrží :o)

Nejde o to nakydat tam xy vrstiev laku ale dobre to vyhladit jemnym smirglom pod vodou, pouzit zaklad na plasty, lak a na vrch bezfarebny lak. A musi to tam drzat jak z origo lakovne;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...