pretor Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Zdravim,měl bych takovej dotaz!Když jedu po hrbolech tak na mém GTI mi teď nějak začali mlatit přední kola.čím to může být??kolik by stála oprava?Kámoš říkal že to můžou byt stabil.tyče,je to možné??sem tak trošku amatér!a ještě jeden dotaz když stahuji el.okynko tak strasne kvičí,dá se to nějak namazat nebo něco??díky,moc Citovat
cb Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Měl sem to sami u mého GTI jsou to ty stabilizační tyče pak to přestane.Me stáli okolo 1000 Kč Citovat
Jarda Muller Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Já měl obdobný problém a vyměnil jsem gumy na stabilizátoru (byli už potyřelé a téměř už na vyhození)a od té doby vše o.k. Citovat
pretor Odesláno 1. červenec 2004 Autor Odesláno 1. červenec 2004 a nevíte co dělat s těmi okny aby nekvičely??je to těžky vyměnit stabil.tyče??zvladnu to?? Citovat
lexa Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Když jsi šikovný tak to zvládneš, chce to trochu zkučnosti a vercajk, to kvičení: zjisti zdroj, jestli je to guma doporučuju namazat kosmetickým glycerínem, kterýje k dostání v drogerii a mažou si tím baby držku. Dělám to na všech autech už asi 10 let a je to super. Citovat
pretor Odesláno 1. červenec 2004 Autor Odesláno 1. červenec 2004 kdyz stahuju okno dolu tak kvici,kdyz jede nahoru tak uz nekvici.a dela to jenom v lete!!tak to bude asi tou gumou,hm! Citovat
lexa Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Tak je namaž, kdo maže ten jede a nekvičí.:papa Citovat
pretor Odesláno 1. červenec 2004 Autor Odesláno 1. červenec 2004 jeste jeden takovej hloupej dotaz,kolik asi stoji novy stab.tyče?diky to už je všechno!! Citovat
vix Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Asi okolo 1000 Kc .. viz vyse Ale asi jsou z druhovyroby No ono je to celkem jedno... Citovat
rudolf Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 tyčky stabilizatoru Autobenex 1171,10 Kč a 574,- Kč autokelly (cena za jednu u obou). Dvě matky na každé straně to snad zvládneš né . Citovat
rider... Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 S tim mlácením mam úplně stejnej problém, když jedu rovně, tak to mlátí, ale v zatáčkách ne. Citovat
pretor Odesláno 2. červenec 2004 Autor Odesláno 2. červenec 2004 a daji se nekde objednat??nejaky WWW,dik:) Citovat
pretor Odesláno 2. červenec 2004 Autor Odesláno 2. červenec 2004 který by ste doporučili,ty levnější nebo ty drazsi?? Citovat
oddie Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 Napsán autorem rudolf tyčky stabilizatoru Autobenex 1171,10 Kč a 574,- Kč autokelly (cena za jednu u obou). Dvě matky na každé straně to snad zvládneš né . Heh, dvě matky zvládneš... když jsem posledně měnil tyčky stabilizátoru, museli jsme ty staré odpálit autogenem, povolit nešly Citovat
lexa Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 Třeba to má nové auto, takže nou problém. Každý chce udělat všechno na ulici před domem. Občas to vidím u nás, generálka na chodníku. :D:o:o:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.