Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

406 - Mam pocit ze se mi otacky kdyz tomu slapu zvedaj nejak pomalu

Recommended Posts

Odesláno

mam 406 break rok 99 2,0 Hdi 80 KW,, najeto kolem 223tisic kilometru, a mam pocit ze se mi otacky kdyz tomu slapu zvedaj nejak polmalu,, mozna je to jen poci,, proste mi prijde ze je lina,,jak to jezdi vam??

:myslim:myslim

Nadpis upraven, RH

[upravil dne 18/6/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

silu to jako ma,, ale proste mam pocit, ze se pomalu rozjizdi, nafotvej filtr je novy,, Pokud je to opravdu chyba, nevite co to muz byt?

Sice je slyset turbo jak hvizda a v tahu do kopcu jak sici

Odesláno

Nebude to otazka zvyku? Aj mne sa po case zdalo, ze auto nejde tak ako ked som ho kupil. Jednoducho si zvyknes na akykolvek silny stroj. Ked som prvykrat jazdil na CBR 900 RR tak to bol zazitok, dnes mi jazda na 1100 XX Blackbird pride v pohode a to nejazdim casto a vela. Aj ked je to trochu ina kava ako auto, ale pointa rovnaka.:papa

Odesláno

vahy vzduchu mozne to je ale, kdyz jsme meli na octavii pric vahy vzduchu tak to tahllo prerusovane,, a bylo to na diagnostice a tam to bylo ok

45

mel jsem, 5 zavad

1404 koncovy stupen ŘJ pro pridavny ohrev

1521 spinac spinac spojky neverohodny signal

1403 Koncovy stupen ŘJ pro pridavny ohřev volnobeh

0246 Menic tlaku reg. tlaku perplnovani Odchylka ergulace

0380 Rele zhaveni vysoky proud

to jsou chyby co mi to naslo ,, nechapu jestli to treba jedna chyba nemuze mit vliv,, a co ktera chyba ma za funkci mmuzbez toho dla jezdit??? :myslim

:myslim

Odesláno

Ten tlak preplnovani by taky mohl byt pricinou.

Vaha vzduchu nemusi byt videt na diagnostice - proste dava trvaly signal, ze nasavany vzduch je jiny nez ve skutecnosti. Diagnostika pritom nekontroluje skutecnou teplotu a tlak vzduchu v okoli vozidla.

Jedna vec je celkem jasna: 406 s motorem 2,0 HDi 80 kW je docela svizne vozidlo.

[upravil dne 18.6.2009 P607Olda]

[upravil dne 18.6.2009 P607Olda]

Odesláno

Já váhu velmi oparně čistil. V jiném vlákně svůj problém popisuji. Zatím jsem se k ničemu nedobral. U mě to asi dělá ta váha, ale nemám si ji kde půjčit. :-(

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

tomu moc nerozumím--váha je vyměněná během 5 min...

To vím moc dobře. Moje potíž je v kombinaci můj čas, který nemám, správné počasí, to neovlivním, a někdo, kdo mi půjčí váhu, nevím o nikom ve správný čas za správného počasí. Vždy mi vyjdou max. dvě ze tří ovlivňujících faktorů. :-(
Odesláno
Původně zaslal: Edison

Původně zaslal: ozzy1956

tomu moc nerozumím--váha je vyměněná během 5 min...

To vím moc dobře. Moje potíž je v kombinaci můj čas, který nemám, správné počasí, to neovlivním, a někdo, kdo mi půjčí váhu, nevím o nikom ve správný čas za správného počasí. Vždy mi vyjdou max. dvě ze tří ovlivňujících faktorů. :-(

tak tady by pomoh\' už jen Šebetov...:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...