AnotherOne Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Panel rýchleho štartu sa dá aktivovať, defakto ja to mám urobené presne ako pod XP. Veľkosť lišty sa dá meniť presne ako pod XP nezávisle od veľkosti ikon. [upravil dne 9.3.2010 AnotherOne] [upravil dne 9.3.2010 AnotherOne] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 BV406, pokial mas nejake pochybnosti, a mas 2 disky, neni nic lahsie, ako nainstalovat 7 cku na druhej disk, napr na D ... Ja som to tak urobil, a asi po 2 mesiacoch XP Odstranil. Za tie 2 mesiace som si overil komplet funkcnost 7 cky, to ze mi tam idu vsetky programy, hry, aplikace a vychitavky ktere potrebujem ... Pak se da XP odstranit, nebo urobil este jeden kompletny reinstall aj s formatovanim disku ... Instalace 7 cky je i ked to tak mozem povedat pre uplnych de*entov ... Vlozsi DVD, a uz jedes v peknem grafickem rozhrani s myskou. U vsech kompu, kde sem to instaloval, (bolo jich odhadem asi 20 kousku) si naslo driveri uplne vsechny bez problemu SAMO ... V jednem jedinem my nenaslo driver na zvukovou kartu, a jak psal radek, pouzili sme driver pro vistu a ide bez problemu ... Reinstall Win7 ty tedy zabere zhruba 20 min tveho casu, a vetsinou nemusis pak co se tyka driveru nic resit. Ja resim vzdy jen grafikcy ovladac, protoze kdyz sem to dal na 3D mark s ovladacmi co si tam hodil Win7 automaticky, malo to o nejakou castku mene bodu, jak s najnovejsim driverem GK priamo od vyrobcu ... To je ale u PC ci NTB ktere nejsou urcene na hry uplne jedno Inak si ten system co se tyka USER FRIENDLY , rychlosti, dizajnu a grafiky nemozem vynachvalit ... Citovat
jkmtrnava Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 W7 je je lepšia ako wista a aasi o 50 percent minimálne Citovat
shark734 Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 w7 je fakt podarena...mam ju od augusta/septembra a nemam problem...len mi obcas mizne panel rychle spustenie-asi to bude beta verzia...uz mam aj plnu len nejako sa mi nechce vsetko preistalovavat Citovat
Y2K Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Ja mam teda win7 na desktope a musim povedat ze problemy s nim mam. Je sice jednoduchsi, prehladnejsi, instalacia je lahka... Ale ta podpora programov a ovladacov uz pre take stare sunky ako je ten moj prilis nie su Sietovku som musel novu kupovat, zvukovka mi nejde doteraz, tlaciaren tiez nie No alebo som lavy Citovat
shark734 Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 no ja to mam aj na desktope aj na NB...je asi 3 rocny(desktop) a ovladace som nasiel, sice mi to trvalo ale vsetko slape Citovat
AnotherOne Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 To je ten čo sa štartuje na kľuku? Citovat
Y2K Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Ale coby, svojho casu to bol stroj, za tie prachy by som si teraz auto kupil Citovat
Pinďa Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Tak jsem taky přešel na 64bitový Win 7 (oficiální verzi) a už týden se ho učím ovládat. Zatím to jde, ale je to skok z Win XP. Ale kdo se to má pořád na stará kolena učit. [upravil dne 9/3/10 Pinďa] Citovat
oni Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 ale nejde nastavit ta sipicka myslim? takze tech ikon tam moc nedas nebo das,ale zadelas s tim celej panel a nehlede na to,ze male zobrazeni ikon je porad moc kravsky... Citovat
BV406 Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Lubk0: dva disky resit nebudu ... mel jsem je na aceru, ale ja fakt nemam cas si hrat ... ten asus je proste komplet nb s os win7 64bit, proto jsem se ptal, jestli kdyz ho koupim i s timto os, tak jestli budu moct \"normalne fungovat\" Citovat
godzila.01 Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 sedmy jsem měl už v testovací verzi... sice to není na 100%,ale nejlepší OS od mrkwosoftu co maj Citovat
Ravel Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 tak já už je jedu od mého minuléhop příspěvku a nemůžu si stěžovat. Akorát jsem je teď nainstaloval kámošovi a nedaří se nám rozchodit zvuk (Real AC97 na desce) Ale já funguju normálně. nechápu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Koukni na web vyrobce ty desky, měl by tam mit ovladače přímo pro tu desku, mužeš použit i VISŤÁCKÝ, ale pokud je to AC 97 a ne HD audio tak nevim jestli to pojede, ale myslim že by mělo. [upravil dne 9/3/10 Radek Hurvajz] Citovat
Ravel Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 já bych si i poradil, ale mámoš si to odvez domů a je to lama, takže vůbec neví. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 BV406 tak to som prehliadol ze to bude na new notebooku ... Tak to potom zadna starost ... Citovat
oni Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 to shark734: to je presne ono, to tam nejde..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.