Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Panel rýchleho štartu sa dá aktivovať, defakto ja to mám urobené presne ako pod XP. Veľkosť lišty sa dá meniť presne ako pod XP nezávisle od veľkosti ikon.

[upravil dne 9.3.2010 AnotherOne]

[upravil dne 9.3.2010 AnotherOne]

Odesláno

BV406, pokial mas nejake pochybnosti, a mas 2 disky, neni nic lahsie, ako nainstalovat 7 cku na druhej disk, napr na D ...

Ja som to tak urobil, a asi po 2 mesiacoch XP Odstranil.

Za tie 2 mesiace som si overil komplet funkcnost 7 cky, to ze mi tam idu vsetky programy, hry, aplikace a vychitavky ktere potrebujem ...

Pak se da XP odstranit, nebo urobil este jeden kompletny reinstall aj s formatovanim disku ...

Instalace 7 cky je i ked to tak mozem povedat pre uplnych de*entov ... Vlozsi DVD, a uz jedes v peknem grafickem rozhrani s myskou. U vsech kompu, kde sem to instaloval, (bolo jich odhadem asi 20 kousku) si naslo driveri uplne vsechny bez problemu SAMO ... V jednem jedinem my nenaslo driver na zvukovou kartu, a jak psal radek, pouzili sme driver pro vistu a ide bez problemu ...

Reinstall Win7 ty tedy zabere zhruba 20 min tveho casu, a vetsinou nemusis pak co se tyka driveru nic resit. Ja resim vzdy jen grafikcy ovladac, protoze kdyz sem to dal na 3D mark s ovladacmi co si tam hodil Win7 automaticky, malo to o nejakou castku mene bodu, jak s najnovejsim driverem GK priamo od vyrobcu ...

To je ale u PC ci NTB ktere nejsou urcene na hry uplne jedno :) Inak si ten system co se tyka USER FRIENDLY , rychlosti, dizajnu a grafiky nemozem vynachvalit ...

Odesláno

w7 je fakt podarena...mam ju od augusta/septembra a nemam problem...len mi obcas mizne panel rychle spustenie-asi to bude beta verzia...uz mam aj plnu len nejako sa mi nechce vsetko preistalovavat

Odesláno

Ja mam teda win7 na desktope a musim povedat ze problemy s nim mam.

Je sice jednoduchsi, prehladnejsi, instalacia je lahka...

Ale ta podpora programov a ovladacov uz pre take stare sunky ako je ten moj prilis nie su :)

Sietovku som musel novu kupovat, zvukovka mi nejde doteraz, tlaciaren tiez nie :papa

No alebo som lavy :D

Odesláno

Tak jsem taky přešel na 64bitový Win 7 (oficiální verzi) a už týden se ho učím ovládat. :myslim

Zatím to jde, ale je to skok z Win XP. :aut:super:aut

Ale kdo se to má pořád na stará kolena učit. :bacha:P:bacha

[upravil dne 9/3/10 Pinďa]

Odesláno

ale nejde nastavit ta sipicka myslim? takze tech ikon tam moc nedas nebo das,ale zadelas s tim celej panel a nehlede na to,ze male zobrazeni ikon je porad moc kravsky...

Odesláno

Lubk0: dva disky resit nebudu ... mel jsem je na aceru, ale ja fakt nemam cas si hrat :) ... ten asus je proste komplet nb s os win7 64bit, proto jsem se ptal, jestli kdyz ho koupim i s timto os, tak jestli budu moct \"normalne fungovat\" :)

Odesláno

tak já už je jedu od mého minuléhop příspěvku a nemůžu si stěžovat.

Akorát jsem je teď nainstaloval kámošovi a nedaří se nám rozchodit zvuk (Real AC97 na desce)

Ale já funguju normálně. nechápu

Odesláno

Koukni na web vyrobce ty desky, měl by tam mit ovladače přímo pro tu desku, mužeš použit i VISŤÁCKÝ, ale pokud je to AC 97 a ne HD audio tak nevim jestli to pojede, ale myslim že by mělo.

[upravil dne 9/3/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

BV406 tak to som prehliadol ze to bude na new notebooku ... Tak to potom zadna starost ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...