1sttenny Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 po vypnutí klíčku motor má tvrdej doběch nemá někdo s tím zkušenosti? Citovat
AnotherOne Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Myslíš ako že sa zatrasie? Potom to bude silentblok. Citovat
1sttenny Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 no měl jsem typ od jednoho servisáka na vymačkaný pružinky někde u vstřiků, kde pak to senzor nepodchytí a tím by to nemohlo být Citovat
majo30 Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Ak myslis tvrdym dobehom trhnutie, tak je to utrhnuty silentblok motora Citovat
1sttenny Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 ve volnoběhu i ve zvýšených otáčkách se nijak nechvěje jediný když chcípu motor tak poslední otáčkou jako by chtěl ještě jednou chytnout ale chcípne a celej se zaklepe Citovat
Cingo Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Mne to robí presne to isté, ale zatiaľ som to neriešil. Citovat
vlado-.m Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Aj mne to robi obcas. Niekedy ta posledna otacka nechce skoncit. Nasleduje rozsvietenie diagnostiky. Po par startoch zhasne. Kde kupim DRV ventil v okolí Bratislavy? Teda predpokladam ze to bude nim. Sitko som cistil tri krat, menil som tesnenia, nepomohlo. Asi sa zadiera ten bazmek. Citovat
aaadada Odesláno 17. březen 2010 Odesláno 17. březen 2010 jestli je to silentblok zjistíš když za jízdy cca 50km/h na trojku sundaš rychle nohu z plynu a hned zase sešlápneš. Když ucítíš nepřirozený škubnutí tak je to silentblok. Se skurvenym silentblokem to škubnutí rozpoznáš od toho običejnýho. Citovat
jaturn Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 Mně to dělá podobně+když dám zpátečku a rozjíždím dojde také k cuknutí(lupnutí) od motoru.Totéž při neopatrném puštění spojky mezi jedničkou a dvojkou.Dá se silentblok vyměnit doma,aniž bych musel rozebrat půl motoru?Mám 1,6 HD.J. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.