Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ve volnoběhu i ve zvýšených otáčkách se nijak nechvěje jediný když chcípu motor tak poslední otáčkou jako by chtěl ještě jednou chytnout ale chcípne a celej se zaklepe

Odesláno

Aj mne to robi obcas. Niekedy ta posledna otacka nechce skoncit. Nasleduje rozsvietenie diagnostiky. Po par startoch zhasne. Kde kupim DRV ventil v okolí Bratislavy? Teda predpokladam ze to bude nim. Sitko som cistil tri krat, menil som tesnenia, nepomohlo. Asi sa zadiera ten bazmek.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

jestli je to silentblok zjistíš když za jízdy cca 50km/h na trojku sundaš rychle nohu z plynu a hned zase sešlápneš. Když ucítíš nepřirozený škubnutí tak je to silentblok. Se skurvenym silentblokem to škubnutí rozpoznáš od toho običejnýho.

Odesláno

Mně to dělá podobně+když dám zpátečku a rozjíždím dojde také k cuknutí(lupnutí) od motoru.Totéž při neopatrném puštění spojky mezi jedničkou a dvojkou.Dá se silentblok vyměnit doma,aniž bych musel rozebrat půl motoru?Mám 1,6 HD.J.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...