blaza3 Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Ne, aktivni je ta simkarta, ktera se k siti pripoji jako posledni. Citovat
brade Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 pánové, měl bych otázku na rt3 - jak je to s navigací, musí být cd s mapami v rádiu? Má natažený mikrofon i auto co má původně rd4? Stačilo by zakoupit rádio, zapojit, zajet na diagnostiku? Moc díky Citovat
brade Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Takže pokud chci používat navigaci, nemůžu hrát hudbu z cd... to je na prd :-\\ natáhnout mikrofon bych nějak musel, to je taky na prd - a co chybí poslednímu kroku? Citovat
AnotherOne Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Ak tretej otázke rozumiem dobre chceš vymeniť RD4 za RT3? Treba čiastočne prerobiť kabeláž, vymeniť displej, doplniť antény pre GSM a GPS... Niekde tu už o tom bolo vlákno. Citovat
brade Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 takže našel jsem topic, hodil bych link ale jsem na telefonu. Cena je dost vysoká, musí se vyměnit displej, natáhnout antény, chlazení atd. Citovat
AnotherOne Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Hoď sem číslo id topicu a ja ho nalinkujem. Citovat
Přema Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 A dle tvých fotek i čelní okno a zrcátko......bo pro antény musíš mít samostmívací zrcátko kde je i krytka za kterou se chovavají GSM a GPS antény a pro samostmívací zrcátko musí být jiné čelní okno.........(naštěstí sam.zrcátko i to okno mám)bo já taky budu měnit RD4 za RT3 [upravil dne 18-6-09 Přema] Citovat
Přema Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Hoď sem číslo id topicu a ja ho nalinkujem. Asi myslí tenhle..... Citovat
Rafko Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 Přema: Tak s tym celnym sklom si ma dostal. Neveril som tomu, ale po zhliadnuti serviceboxu vidim ze ta vymena asi u mna nebude taka jednoducha. Alebo, zeby sa to dalo obist? Citovat
luko407sw Odesláno 20. červen 2009 Odesláno 20. červen 2009 takze dvojsimka od vodafonu slape dobre,pri nastartovani auta je funkcni simka v radiotelefonu,pri vypnuti motoru je aktivuje simka v normalnim mobilnim telefonu Citovat
Brizan Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Nevíte náhodou někdo čím by mohlo být, že při telefonování z auta (RT3) se mi vždy po nějaké době hovor přeruší a telefon úplně ztratí signál, který se tedy hned v zápětí znovu objeví? není to nic závažné spíš mě to pěkně otravuje že musím dotyčného furt dokola vytáčet aby jsme se domluvili. Pravděpodobně se bude jednat o špatný kontakt buť na simce nebo v anténě GSM. Řešil někdo z vás podobný problém? Citovat
Milhaus65 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Zkusil bych jinou sim do RT3 nebo obráceně. Citovat
Brizan Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Ok díky, zítra to vyzkouším. Mám dual od T-m myslíš že bude stačit jí prohodit s tou co mám v telefonu nebo tam raději dát třeba twista? Citovat
Brizan Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Ale mic to na tu simku nevidím, protože jestli že si dobře uvědomuji tak když je auto v klidu tak to nevypadne, pouze za jízdy a tím pádem to budou spíš ty kontakty. Citovat
Milhaus65 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 No já co tak slyším od zákazníku, tak mají s dualní sim většinou problem. Zkusil bych toho twista. Já mám v RT3 taky Twist. Tohle dělají RT4 , že se přehřejí v zimě při topení, při hovoru a resetnou. Zkus za ticha z vypnutým motorem někoho vytočit, z RT3 musí být slyšet větrák. Citovat
Brizan Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 No jo ale mě to dělalo i v létě při zapnuté klimatizaci:myslim No každopádně to zkusim prohodit a dám vědět co jsem zjistil. Třeba bude vyřešeno. To resetování se pozná jak? protože mě pouze zmizí čárky u síly signálu a cca po 2sekundách se opět objeví a pak můžu zase telefonovat. Citovat
Milhaus65 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Ještě jsem zapoměl dodat jakou verzi fw máš v RT3 ? Posledni je 6.63. To co popisuješ není reset ,ale je to jiný system, třeba se to chová jinak ze stejným problemem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.