Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pánové, měl bych otázku na rt3 - jak je to s navigací, musí být cd s mapami v rádiu? Má natažený mikrofon i auto co má původně rd4? Stačilo by zakoupit rádio, zapojit, zajet na diagnostiku? Moc díky :)

Odesláno

Takže pokud chci používat navigaci, nemůžu hrát hudbu z cd... to je na prd :-\\ natáhnout mikrofon bych nějak musel, to je taky na prd - a co chybí poslednímu kroku?

Odesláno

Ak tretej otázke rozumiem dobre chceš vymeniť RD4 za RT3?

Treba čiastočne prerobiť kabeláž, vymeniť displej, doplniť antény pre GSM a GPS...

Niekde tu už o tom bolo vlákno.

Odesláno

takže našel jsem topic, hodil bych link ale jsem na telefonu. Cena je dost vysoká, musí se vyměnit displej, natáhnout antény, chlazení atd.

Odesláno

A dle tvých fotek i čelní okno a zrcátko......bo pro antény musíš mít samostmívací zrcátko kde je i krytka za kterou se chovavají GSM a GPS antény a pro samostmívací zrcátko musí být jiné čelní okno.........(naštěstí sam.zrcátko i to okno mám)bo já taky budu měnit RD4 za RT3

[upravil dne 18-6-09 Přema]

Odesláno

Přema: Tak s tym celnym sklom si ma dostal. Neveril som tomu, ale po zhliadnuti serviceboxu vidim ze ta vymena asi u mna nebude taka jednoducha. Alebo, zeby sa to dalo obist?

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Nevíte náhodou někdo čím by mohlo být, že při telefonování z auta (RT3) se mi vždy po nějaké době hovor přeruší a telefon úplně ztratí signál, který se tedy hned v zápětí znovu objeví? :myslim

není to nic závažné spíš mě to pěkně otravuje že musím dotyčného furt dokola vytáčet aby jsme se domluvili. Pravděpodobně se bude jednat o špatný kontakt buť na simce nebo v anténě GSM. Řešil někdo z vás podobný problém?

Odesláno

Ale mic to na tu simku nevidím, protože jestli že si dobře uvědomuji tak když je auto v klidu tak to nevypadne, pouze za jízdy a tím pádem to budou spíš ty kontakty. :nevim

Odesláno

No já co tak slyším od zákazníku, tak mají s dualní sim většinou problem. Zkusil bych toho twista. Já mám v RT3 taky Twist.

Tohle dělají RT4 , že se přehřejí v zimě při topení, při hovoru a resetnou. Zkus za ticha z vypnutým motorem někoho vytočit, z RT3 musí být slyšet větrák.

Odesláno

No jo ale mě to dělalo i v létě při zapnuté klimatizaci:myslim No každopádně to zkusim prohodit a dám vědět co jsem zjistil. Třeba bude vyřešeno.

To resetování se pozná jak? protože mě pouze zmizí čárky u síly signálu a cca po 2sekundách se opět objeví a pak můžu zase telefonovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...