Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojda lidi..... tak jsem zase zpět.... moje 406 je už zase spravená a po novém laku a je super.... ale to je vedlejší.....

Nastal jiný problém... a to že, jsem ráno nastartoval a ventilátory jsou úplně mrtvé... vůbec nefoukají.... na žádnou rychlost to nereaguje...... mám klimatronic....

nějaké rady???? pls.... help mee!!!:aut

Odesláno

omlouvám se, že jsem tu tedy založil další téma co se týče ventilátorů..... ale nemám bohužel čas to tady hledat..... jsem natvrdlej... mohl by mi někdo přesně popsat místo kde přesně jsou a jak to vlastně vypadá??? :)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

píše ventalátory takže jsou dva takže sahary

podla mna to bude ventilator kurenia citujem \"a to že, jsem ráno nastartoval a ventilátory jsou úplně mrtvé... vůbec nefoukají.... na žádnou rychlost to nereaguje...... mám klimatronic\" naco by rano zapinal sahary a ako ? rad by som sa dozvedel aj ja kde su relatka na ventilatory aj mne to blbne

Guest servisman
Odesláno

pokud blbě a nesrozumitelně nenapíše o co jde tak at se nediví

Odesláno

hoši...... když píšu klimatronic tak tím myslím samozřejmě ventylátory na teplo do kabiny...... jak citoval jaruno2 ........ copak se dá Sahara pouštět na několik rychlostí?

omlouvám se.... momentálně jsem trochu pod vlivem alkoholu... , ale myslel jsem ventilátory.... dovnitř.... do kabiny..... klimatronic... a at zmáčknu jakoukoli rychlost.... tak to nefouká......... nejdná se konkrétně o klimu..... jde i o ventylátory bez klimy..... prostě to vůbec nefouká!!!

thanks..... :D

Odesláno

Sahary se spouštějí na dvě rychlosti. Když zapneš klimu, tak se sahary roztočí na nižší rychlost, aby chladily radiátor klimatizace (vpředu pod maskou). To k vysvětlení, proč jsem reagoval na sahary.

Ventilátor do kabiny je jeden. Při stáří tvého auta (se neuraz), budou nejspíš obroušené uhlíky, anebo odešel regulátor rychlosti (vestavěný ve ventilátoru), anebo je špatný kontakt v řídící jednotce klimatronik, anebo odešla pojistka (nevím, jestli je samostatná).

Bouchni do ventilátoru, pohýbej jeho kabely - je umístěn nad nohama spolujezdce uvnitř kabiny, filcový kryt lze sundat snadno.

Do klimatroniku bouchni pěstí zboku (jak jsou kolena řidiče anebo spolujezdce).

Tolik co se týká oprav domácím způsobem.

[upravil dne 17.6.2009 P607Olda]

Guest servisman
Odesláno

Ondra.fencl kdyby jsi napsal ventilátor tak je to jasné,ale v kabině je jen jeden.Jinak opatrně s tím boucháním pokud jseš ještě pod vlivem at neuděláš další škodu:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...