Ondra.fencl Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Ahojda lidi..... tak jsem zase zpět.... moje 406 je už zase spravená a po novém laku a je super.... ale to je vedlejší..... Nastal jiný problém... a to že, jsem ráno nastartoval a ventilátory jsou úplně mrtvé... vůbec nefoukají.... na žádnou rychlost to nereaguje...... mám klimatronic.... nějaké rady???? pls.... help mee!!! Citovat
P607Olda Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Zkus ty relátka vepředu, u ventilátorů, bývají zkorodovaná. Citovat
Ondra.fencl Odesláno 16. červen 2009 Autor Odesláno 16. červen 2009 a kde vpředu??? jsem nějak mimo??? jen doufám že to relátko neodešlo úplně.... ale nevím kde ho hledat... Citovat
agresssor Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 ja mel uhnili konektory:) ale uz je to ok:) Citovat
Ondra.fencl Odesláno 16. červen 2009 Autor Odesláno 16. červen 2009 omlouvám se, že jsem tu tedy založil další téma co se týče ventilátorů..... ale nemám bohužel čas to tady hledat..... jsem natvrdlej... mohl by mi někdo přesně popsat místo kde přesně jsou a jak to vlastně vypadá??? Citovat
MatrixChose Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Mě přijde, že ty myslíš ventilátor topení a ostatní myslí sahary Citovat
Guest servisman Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 píše ventalátory takže jsou dva takže sahary Citovat
jaruno2 Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Původně zaslal: honza406 píše ventalátory takže jsou dva takže sahary podla mna to bude ventilator kurenia citujem \"a to že, jsem ráno nastartoval a ventilátory jsou úplně mrtvé... vůbec nefoukají.... na žádnou rychlost to nereaguje...... mám klimatronic\" naco by rano zapinal sahary a ako ? rad by som sa dozvedel aj ja kde su relatka na ventilatory aj mne to blbne Citovat
Guest servisman Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 pokud zapneš klima tak se sahary točí na pomalou rychlost relátka na předku před chladičem někde je tu i obr nas foru jinak zde sice cupé ale shodné http://www.coupe406.com/documents/Tutoriels/Procedures/Remplacement_moto-ventilateurs_406_v6_194.pdf [upravil dne 16/6/09 honza406] Citovat
MatrixChose Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Vím, Honzo, co píše, ale sám dobře víš, jak to tu bývá, že jeden o voze ... Citovat
Guest servisman Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 pokud blbě a nesrozumitelně nenapíše o co jde tak at se nediví Citovat
Ondra.fencl Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 hoši...... když píšu klimatronic tak tím myslím samozřejmě ventylátory na teplo do kabiny...... jak citoval jaruno2 ........ copak se dá Sahara pouštět na několik rychlostí? omlouvám se.... momentálně jsem trochu pod vlivem alkoholu... , ale myslel jsem ventilátory.... dovnitř.... do kabiny..... klimatronic... a at zmáčknu jakoukoli rychlost.... tak to nefouká......... nejdná se konkrétně o klimu..... jde i o ventylátory bez klimy..... prostě to vůbec nefouká!!! thanks..... Citovat
P607Olda Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Sahary se spouštějí na dvě rychlosti. Když zapneš klimu, tak se sahary roztočí na nižší rychlost, aby chladily radiátor klimatizace (vpředu pod maskou). To k vysvětlení, proč jsem reagoval na sahary. Ventilátor do kabiny je jeden. Při stáří tvého auta (se neuraz), budou nejspíš obroušené uhlíky, anebo odešel regulátor rychlosti (vestavěný ve ventilátoru), anebo je špatný kontakt v řídící jednotce klimatronik, anebo odešla pojistka (nevím, jestli je samostatná). Bouchni do ventilátoru, pohýbej jeho kabely - je umístěn nad nohama spolujezdce uvnitř kabiny, filcový kryt lze sundat snadno. Do klimatroniku bouchni pěstí zboku (jak jsou kolena řidiče anebo spolujezdce). Tolik co se týká oprav domácím způsobem. [upravil dne 17.6.2009 P607Olda] Citovat
Guest servisman Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Ondra.fencl kdyby jsi napsal ventilátor tak je to jasné,ale v kabině je jen jeden.Jinak opatrně s tím boucháním pokud jseš ještě pod vlivem at neuděláš další škodu:) Citovat
Ondra.fencl Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 no hoši..... děkuju za rady..... jdu to teda zkoušet..... doufám že pár menších ran zabere Citovat
Ondra.fencl Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 tak bohužel.... pár ran nezabralo.... tak to zkusím ještě ten ventilátor... Citovat
jkmtrnava Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 skús pozrieť toto vlákno možno ti pomože(aj mne pomohlo) len sa trochu pohrabať v el.črevách [upravil dne 21/6/09 jkmtrnava] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.