Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Spínače od istého času riadne zdraželi, ničo tam pridali aby tie kontakty neodchádzali.

Čo sa týka krytu, stačí dať dole len ten mäkký celkom dole pod volantom. Brzdový sa dá vymontovať po hnate, pootočiť a vytiahnuť. So spojkovým je viac srandy, ale dá sa na neho vidieť keď sa otvorí a vyberie kastlík s poistkami vľavo dole, ale aj tak treba vedieť čo hľadať.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte tiež som si dal dnes na diu zapnuť tempomat, Taktiež mi vypisuje speed control. V počitači mu ukazovalo všetko OK ked som ho zapol aj pridal alebo ubral . Všetko že je otvorené ako má biť, Povedal že to bude brzdový alebo spojkovy spinač .Nerozumiem tomu ale povedal niečo take že mam jednookruhový brzdový spinač a mal by som mať dvojokruhový.Ak budem kupovať ten brzdový spínač mam si pýtať tak že mám tempomat je niečo take že dvoj alebo jedno okruhový Dik

Odesláno

Tak je, v 407me je len jeden typ spínača, ktorý je fakticky dvojitý. Pri stlačení spínača jeden kontakt zopne (pre brzdové svetlá) a druhy rozopne (tempomat a esp). O trvalú závadu nemusí ísť stačí, že oba nefungujú synchrónne a spínajú/rozpínajú s oneskorením. Ja som mal podobný problém - chyba esp. Prestriekal som ho s wd a precvakal a odvtedy 2 roky kľud.

Odesláno

Dakujem problem je vyriešený.Večer som išiel do práce tak som to skusil zapnúť a tempomat fubguje.Myslim že na brzdovom spínači bude malá chyba.Bud ho len prečistit a prestriekať kontoxom a to mal luko407sw malo by to ísť Dik

[upravil dne 12/4/12 11:48 od Vlado222]

Odesláno

ja bych este skontroloval ci ti spinac rozsvieti brzdove svetla aby ta mala chyba nedopadla tak, ze do teba niekto zozadu vrazi. :papa kym som nemal tempomat tak som jazdil s tym chybnym spinacom a stale som nevedel preco na mna blikaju a trubia auta za mnou.

[Edited on 12/4/12 14:38 by jojosavi]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

takyto pokec bol na dia:

Nizky tlak paliva

regulator tlaku paliva na doraz

ze vraj by mal byt zaneseny palivovy filter, ale ten som menil +- 6000km

maju mi volat z Peugeot - Zilina ze co tomu je

edit:

ze vraj palivovy filter vobec nesedel a nefiltroval, vymenili mi ho a stary idem mechanikovy ojebat o hlavu

[upravil dne 2/7/12 09:24 od pyrone]

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahojte, ja som problem so system faulty riešil ukostrením zadných svetiel a nepomohlo, tak som vymenil aj brzdový spínač a už mám pol roka pokoj. Pekný deň.

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...