bishop Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Zdravím, mohl by se kouknout někdo kdo má P206 - 2.0 135 nebo 136kW, jestli máte za levým světlem neosazený, volný konektor? Je asi 15cm z ranříru, jdou do něj 2 silný dráty žlutý a červený, když se na něj podívám tak má kolem vlastních konektorů takový hvězdičky a má z boku červenej aretovací vysouvací plast. Konektor je přesně tak velkej, že se dá do něj zasunout běžná, střední nožová pojistka. Tedy přemýšlím, jestli nějak nemohl být součástí pojistkové skříňky, ale ten kablík je dost knop. Děkuji moc. Citovat
marko306 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 ja mam taky konektor na mojej 306 aj s takymi kablami, ale na pravej strane a este vela inych nepozapajanych kade tade. Neries to. Elektrika je vyrabana pre viacero tipov vybav vozidla a do kazdeho auta sa davala rovnaka kabelaz ale vybava bola bud mensia alebo vecsia Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Původně zaslal: marko306 ja mam taky konektor na mojej 306 aj s takymi kablami, ale na pravej strane a este vela inych nepozapajanych kade tade. Neries to. Elektrika je vyrabana pre viacero tipov vybav vozidla a do kazdeho auta sa davala rovnaka kabelaz ale vybava bola bud mensia alebo vecsia Volny konektor, a zasuvka na vsunutie poistky je sakra rozdiel Volny konektor by som neriesil, na poistku by som bol v kazdom pripade zvedavy , ale nic urgentne to asi neni ... Citovat
marko306 Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 no tak mi vysvetli co by tam hladala zasuvka na poistku. Nech hodi foto a uvidime je to klasicky konektor stou poistkou proti vysunutiu. Citovat
Rejty Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 to bude v poradku takéééé...ja mam na svojem GTi nepozapájanych konektoru až moc:)))))minimalne jich tam tak 8 je zbytečnych:)))) Citovat
bishop Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 No jo, ale já měl celej motor a kus elektriky venku a teď nevím, jestli jsem na něco nezapoměl. Dnes zkusím vyfotit, jestli to pomůže. Díky moc. Citovat
marko306 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 aha ty si myslel predne svetlo? Ja ze zadne. Si to nenapisal. Ale aj v motorovom priestore byvaju volne konektory Citovat
Fakir Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Já mám taky v 206ce za levým světlem tenhle konektor nezapojený. Nevím, k čemu je. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.