Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám menší problém. Deku pod kapotou mi kompletně rozkousala kuna. Tý mrše snad nic nevadí. Napustil jsem to nejakým odpuzovačem, v autě se při zavřených oknech nedalo vydžet a kuna vesele kouše dál:(. Nyní jsem koupil novou deku a nechci, aby dopadla jak stávající. Nějaký nápady?

Díky

Odesláno

taky potřebuji poradit,dceři jsem nechal Lagunu asi před týdnem přijela,že ji smrdí benzín v autě a ta mrcha kuna proukousla benzínovou hadičku,asi fetuje potvora a to nemluvím o kabelech a dalších věcach co ještě sežrala-někdo radí vlasy malá mejdlíčka nebo naftalín-tak babo raď :nevim:nevim

[upravil dne 11/6/09 Haryk]

Odesláno

No stačí svzky vlasů rozmístit po prostoru v motoru... A nebo nalíčit pastičky...

Guest servisman
Odesláno

dáti chlupy do silonky a někam do prostoru motoru,ale chce to po čase vyměnit.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

dáti chlupy do silonky a někam do prostoru motoru,ale chce to po čase vyměnit.

Asi to vyzkouším a dám to mezi deku a plech. Uvidím po týdnu...

Odesláno

Viem ze otazka trocha :xvul, ale kolko tak stoji ten koberec na kapotu a kde sa da zohnat:myslim

...a inak kde parkujete ze tam mate kuny:aut

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Viem ze otazka trocha :xvul, ale kolko tak stoji ten koberec na kapotu a kde sa da zohnat:myslim

...a inak kde parkujete ze tam mate kuny:aut

Nevím kolik stojí novej, ale za starší jsem dával 350Kč. Parkuji v garáži, občas i venku před domem a někdy to stojí i u bráchy na vsi. Vyzkousím ty vlasy nebo chlupy

Odesláno

jj, ako pise honza406. Nedavno sa to tu riesilo a kolegovy tiez nieco chodilo do motoru tak som mu poradil tiez chlpi zo psa do siloniek (tiez to niekto napisal, ale neviem kto:myslim) a odvtedy ma pokoj

Odesláno

no já tam mám mýdlo ( malé hotelové ) a zatím v pohodě,a to jsem stál i tam kde kamarádovy taky na 406 kuna prokousala deku v motoru,a prokousala hadice na sání a byl z toho celkem na prášky.... a mě nic,tak asi mýdlo zabírá.... jo a to jsme stáli vedle sebe

Odesláno

Overený recept. Udenáča naplň otravou na potkany. Samozrejme umiestni ho tak, aby sa k nemu nedostali domáce zvery. Drastické, ale účinné - kunu neodoženieš ani nezastrašíš, keď si raz vyhliadne nejaký objekt, tak sa mu venuje dokonale.

Odesláno

no nevim jak fungujou ty vlasy a chlupy ale my sme do auta doma koupili elektrickej odpuzovač, stálo to kolem 400kč, a funguje to 100procentně. Po vytažení klíčku ze spínačky to začne vydávat zvuky který jim snad vaděj

Odesláno

boze, boze .....

a nemas lepsi si koupit specialni sprej, ktery se strikne do motoroveho prostoru, ucinek to ma 8-10 tydnu ...

ja mam sprej PINGO, jmenuje se to Marder-Stopp (angl. Marten Stop)

vystrikas s tim motor a treba i ten tapec, nechas odvetrat 20 minut a mas klid, je toho 400 ml, takze pres rok ti to vydrzi urcite

zaroven to ma i antikorozni ucinek v mot. prostoru

jednduche, rychle, moderni a ucinne

[upravil dne 12/6/09 BV406]

post-0-14109607608603_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

no nevim jak fungujou ty vlasy a chlupy ale my sme do auta doma koupili elektrickej odpuzovač, stálo to kolem 400kč, a funguje to 100procentně. Po vytažení klíčku ze spínačky to začne vydávat zvuky který jim snad vaděj

Máš nějaký odkaz či jak se to jmenuje? To je zajímavé řešení...

Odesláno

Kvasky: 350 korun:o...to je ako zadarmo, ja som ho u nas zhanal vsade mozne a bez vysledku:nevim...odkial si ho mal:aut

BV406: heh, aky AntiKuna spray:mrk

Odesláno
Původně zaslal: BV406

boze, boze .....

a nemas lepsi si koupit specialni sprej, ktery se strikne do motoroveho prostoru, ucinek to ma 8-10 tydnu ...

ja mam sprej PINGO, jmenuje se to Marder-Stopp (angl. Marten Stop)

vystrikas s tim motor a treba i ten tapec, nechas odvetrat 20 minut a mas klid, je toho 400 ml, takze pres rok ti to vydrzi urcite

zaroven to ma i antikorozni ucinek v mot. prostoru

jednduche, rychle, moderni a ucinne

[upravil dne 12/6/09 BV406]

Sprejem jsem to stříkal, ale přišlo mi, že si vesele kousala dál. Ale asi máš lepší značku. Ten od Liqui Moly účinkoval pouze 14 dni:(

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Kvasky: 350 korun:o...to je ako zadarmo, ja som ho u nas zhanal vsade mozne a bez vysledku:nevim...odkial si ho mal:aut

BV406: heh, aky AntiKuna spray:mrk

Na inzerát. Ale předem říkám, nemám to na Peugeota, ale na VW.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...