Kvasky Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Mám menší problém. Deku pod kapotou mi kompletně rozkousala kuna. Tý mrše snad nic nevadí. Napustil jsem to nejakým odpuzovačem, v autě se při zavřených oknech nedalo vydžet a kuna vesele kouše dál:(. Nyní jsem koupil novou deku a nechci, aby dopadla jak stávající. Nějaký nápady? Díky Citovat
Haryk Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 taky potřebuji poradit,dceři jsem nechal Lagunu asi před týdnem přijela,že ji smrdí benzín v autě a ta mrcha kuna proukousla benzínovou hadičku,asi fetuje potvora a to nemluvím o kabelech a dalších věcach co ještě sežrala-někdo radí vlasy malá mejdlíčka nebo naftalín-tak babo raď :nevim [upravil dne 11/6/09 Haryk] Citovat
Kvasky Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 jako dát ty vlasy nebo psí chlupy pod deku? Citovat
KoudaK Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 No stačí svzky vlasů rozmístit po prostoru v motoru... A nebo nalíčit pastičky... Citovat
Kvasky Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 napadlo mě políčit železa pod motor když auto stojí venku:aut Ale abych nechytl našeho kocoura:( Citovat
Guest servisman Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 dáti chlupy do silonky a někam do prostoru motoru,ale chce to po čase vyměnit. Citovat
Kvasky Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: honza406 dáti chlupy do silonky a někam do prostoru motoru,ale chce to po čase vyměnit. Asi to vyzkouším a dám to mezi deku a plech. Uvidím po týdnu... Citovat
Qcko Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Viem ze otazka trocha , ale kolko tak stoji ten koberec na kapotu a kde sa da zohnat:myslim ...a inak kde parkujete ze tam mate kuny:aut Citovat
Fusion Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Popř. zabalit psa do deky a vložit do mot. prostoru Citovat
Kvasky Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: Qcko Viem ze otazka trocha , ale kolko tak stoji ten koberec na kapotu a kde sa da zohnat:myslim ...a inak kde parkujete ze tam mate kuny:aut Nevím kolik stojí novej, ale za starší jsem dával 350Kč. Parkuji v garáži, občas i venku před domem a někdy to stojí i u bráchy na vsi. Vyzkousím ty vlasy nebo chlupy Citovat
marko306 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 jj, ako pise honza406. Nedavno sa to tu riesilo a kolegovy tiez nieco chodilo do motoru tak som mu poradil tiez chlpi zo psa do siloniek (tiez to niekto napisal, ale neviem kto:myslim) a odvtedy ma pokoj Citovat
Burisek Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 no já tam mám mýdlo ( malé hotelové ) a zatím v pohodě,a to jsem stál i tam kde kamarádovy taky na 406 kuna prokousala deku v motoru,a prokousala hadice na sání a byl z toho celkem na prášky.... a mě nic,tak asi mýdlo zabírá.... jo a to jsme stáli vedle sebe Citovat
lubokpz Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Overený recept. Udenáča naplň otravou na potkany. Samozrejme umiestni ho tak, aby sa k nemu nedostali domáce zvery. Drastické, ale účinné - kunu neodoženieš ani nezastrašíš, keď si raz vyhliadne nejaký objekt, tak sa mu venuje dokonale. Citovat
georgegg Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 no nevim jak fungujou ty vlasy a chlupy ale my sme do auta doma koupili elektrickej odpuzovač, stálo to kolem 400kč, a funguje to 100procentně. Po vytažení klíčku ze spínačky to začne vydávat zvuky který jim snad vaděj Citovat
BV406 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 boze, boze ..... a nemas lepsi si koupit specialni sprej, ktery se strikne do motoroveho prostoru, ucinek to ma 8-10 tydnu ... ja mam sprej PINGO, jmenuje se to Marder-Stopp (angl. Marten Stop) vystrikas s tim motor a treba i ten tapec, nechas odvetrat 20 minut a mas klid, je toho 400 ml, takze pres rok ti to vydrzi urcite zaroven to ma i antikorozni ucinek v mot. prostoru jednduche, rychle, moderni a ucinne [upravil dne 12/6/09 BV406] Citovat
Kvasky Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 Původně zaslal: georgegg no nevim jak fungujou ty vlasy a chlupy ale my sme do auta doma koupili elektrickej odpuzovač, stálo to kolem 400kč, a funguje to 100procentně. Po vytažení klíčku ze spínačky to začne vydávat zvuky který jim snad vaděj Máš nějaký odkaz či jak se to jmenuje? To je zajímavé řešení... Citovat
Qcko Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Kvasky: 350 korun:o...to je ako zadarmo, ja som ho u nas zhanal vsade mozne a bez vysledku:nevim...odkial si ho mal:aut BV406: heh, aky AntiKuna spray:mrk Citovat
Kvasky Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 Původně zaslal: BV406 boze, boze ..... a nemas lepsi si koupit specialni sprej, ktery se strikne do motoroveho prostoru, ucinek to ma 8-10 tydnu ... ja mam sprej PINGO, jmenuje se to Marder-Stopp (angl. Marten Stop) vystrikas s tim motor a treba i ten tapec, nechas odvetrat 20 minut a mas klid, je toho 400 ml, takze pres rok ti to vydrzi urcite zaroven to ma i antikorozni ucinek v mot. prostoru jednduche, rychle, moderni a ucinne [upravil dne 12/6/09 BV406] Sprejem jsem to stříkal, ale přišlo mi, že si vesele kousala dál. Ale asi máš lepší značku. Ten od Liqui Moly účinkoval pouze 14 dni:( Citovat
Kvasky Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 Původně zaslal: Qcko Kvasky: 350 korun:o...to je ako zadarmo, ja som ho u nas zhanal vsade mozne a bez vysledku:nevim...odkial si ho mal:aut BV406: heh, aky AntiKuna spray:mrk Na inzerát. Ale předem říkám, nemám to na Peugeota, ale na VW. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.