Brizan Odesláno 29. září 2019 Odesláno 29. září 2019 Zdar lidi, čeká mě oprava panoramy. Mám zlomené dva zadní vodící černé plasty na lamele. Jsou na všech lamelách stejné a tak se chci zeptat, nemáte náhodou někdo k dispozci tyto plasty, nebo celou lamelu s komplet uložením? O kluzátkta mi nejde, ty si koupím nové v Peu, ale lamelu, nebo jen ty plasty se mi nedaří sehnat na vrakáči. Je to přesně jak psal kolega u předchozího příspěvku, jedině celou panoramu.... Citovat
Šalda Odesláno 30. září 2019 Odesláno 30. září 2019 Taky sháním ty černé, 2 kusy, děcka si hráli se střechou na kamarádově 407 a ta to nevydržela. A přesně, ty bílý se dají sehnat, ty černý ne. Už mě i napadlo zda by to někdo nezvládl na 3D tiskárně, to by neměl být problém, ne? Myslím že i tady to někdo má, tu 3D tiskárnu. Citovat
Brizan Odesláno 30. září 2019 Odesláno 30. září 2019 O vytisknutí na 3D tiskárně jsem taky uvažoval, ale má to háček. Pod střechou je v létě pekelné horko a plasty používané v 3d tisku by se mohli roztéct, nebo přinejlepším změknout a tím pádem by se střecha opět rozpadla. Údajně existuje nějaký materiál pro 3d tisk, který se v autech používá a má vyšší teplotu tavení, ale tak daleko jsem se ještě nedostal. Citovat
ChouLu Odesláno 30. září 2019 Odesláno 30. září 2019 Ano třeba klasické abs tiskneme z toho do aut hromadu veci Citovat
Šalda Odesláno 1. říjen 2019 Odesláno 1. říjen 2019 ChouLu, takže by nebyl problém to vytisknout? Ty kluzáky bílý bych koupil, sada stojí nějak 1200, ale ty černý packy který jsou přidělaný na posuvných panelech a zacvaknou se právě do těch kluzáků by se mohli zkusit udělat. Citovat
ChouLu Odesláno 1. říjen 2019 Odesláno 1. říjen 2019 Šaldo pošli mi nějaké foto jeslti máš do zpráv, zkusíme něco vymyslet Šalda ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.