ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Tak jsem se dovolala pánovi, říkal, že mají jet na soutěž do Humpolce tak že ho včera pouštěli v Piešťanech ať se proletí Ani ve snu ho nenapadlo, že poletí k nám Říkal dát mu nažrat a zkusit ho odehnat jinak že u nás asi zůstane, že to taky ještě neviděl aby si holub někde takhle oblíbil místo Citovat
pastorek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Asi sa mu u vás páčilo viac ako doma. Boli ste príliš milý. Keď ho budete odhánať tak mu nadávajte po slovensky aby rozumel. V prípade potreby pošlem v SZ slovník výrazov používaných na holuby. edit: ešte ma napadlo že sa mu možno páčilo to vozenie autom a chce sa znova povoziť. Nabudúce ho pošlite ako spešninu po železnici. [upravil dne 11/6/09 pastorek] Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 jj tady píšete srdcervoucí příběh ale uplně je mi jasné že jsou v tom drogy!!! dobrej způsob pašování... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 JJ mozno sa mu zapacili peugeoty, a chce taky do klubu vemte ho na sebetov, bude to odteraz klubovy holub Dame mu nalepku PC, vlajku, siltovku a vyrobyme oblecek Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Pe.tr: vidíš, Peťo to mě nenapadlo Odehnat ho zkusí Jirka já na to nemám Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Odehnat ho zkusí Jirka já na to nemám to máš pravdu , ty jsi krásná Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Pe.tr: hele hele ty si ale gentleman Nemáš dneska nějakou rýpavou? Vzhledem bych ho odehnala ale mě je ho líto... Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 rýpavou? ja ti sklánm poklonu a ty takhle... Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Peťo: mě to jako kompliment nepřišlo, spíš naopak Ale já mám doma zrcadlo takže se občas vidím Lekl by se mě každej Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Peťo: mě to jako kompliment nepřišlo, spíš naopak Ale já mám doma zrcadlo takže se občas vidím Lekl by se mě každej Citovat
AnotherOne Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Polievka z mladých hlubov je zravá a chutná Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 AnotherOne: mluvíš z vlastní zkušenosti? Citovat
AnotherOne Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Ja len keby si naozaj nevedel čo s ním. Citovat
OK406 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Polievka z mladých hlubov je zravá a chutná http://www.bonapetit.cz/zdroje/tyden/holub-jako-pochoutka/ PAŠTIKA Z DIVOKÝCH HOLUBŮ - Italská kuchyně. INGREDIENCE: 3 holubi, 50g slaniny, cibule, 3 zrna pepře, 3 zrnka nového koření, 8 utřených sardelí, bobkový list, tymián, 100g másla, 4 vejce, 1 husí játra, 3 - 4 žampióny, 3 pistácie, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře očištěné a nasolené holuby doměkka udusíme na kousku slaniny s cibuli, pepřem, novým kořením, bobkovým listem a tymiánem. Vše pak prolisujeme přidáme sardelové máslo a prolisovaná syrová hustí játra, na malé kousky nakrájené žampióny a hrst pistácií. Dobře promísíme s celými vejci a přisolíme. Paštikovou formu vyložíme plátky slaniny, naplníme paštikovou hmotou, přikryjeme opět slaninou a vaříme v páře zvolna 2 hodiny. Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 OK-čko to mi musíš ještě 2 sehnat Citovat
ChodeC Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Říkal dát mu nažrat a zkusit ho odehnat jinak že u nás asi zůstane... \"dát mu nažrat a odehnat\"?? Pche, mne dat nekdo u vas najist, tak se me nezbavite! Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Ale musí mít sílu na cestu domů Citovat
AnotherOne Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 No keď sa vykŕmi mohol by byť chutnejší Citovat
ChodeC Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Naopak. Kdyz tu silu mit nebude, tak si to priste rozmysli letet tak daleko :-) OK406: k tvému dotazu... já pochazím z vesnice, tam se sežralo všechno co běhalo :D :D Citovat
marko306 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Peťo: mě to jako kompliment nepřišlo, spíš naopak Ale já mám doma zrcadlo takže se občas vidím Lekl by se mě každej nie, nie, Pe.Tr. ma pravdu, aj na zraze si sa krasne usmievala:D ked isiel niekto okolo tak si pekne usmiala a bolo to velmi mile:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.