Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Holub se vrátil, kdo byl v Piešťanech ví...

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se dovolala pánovi, říkal, že mají jet na soutěž do Humpolce tak že ho včera pouštěli v Piešťanech ať se proletí :P Ani ve snu ho nenapadlo, že poletí k nám :papa Říkal dát mu nažrat a zkusit ho odehnat jinak že u nás asi zůstane, že to taky ještě neviděl aby si holub někde takhle oblíbil místo :cool:

Odesláno

Asi sa mu u vás páčilo viac ako doma. Boli ste príliš milý.

:D Keď ho budete odhánať tak mu nadávajte po slovensky aby rozumel. V prípade potreby pošlem v SZ slovník výrazov používaných na holuby. :D

edit: ešte ma napadlo že sa mu možno páčilo to vozenie autom a chce sa znova povoziť. Nabudúce ho pošlite ako spešninu po železnici. :D

[upravil dne 11/6/09 pastorek]

Odesláno

JJ mozno sa mu zapacili peugeoty, a chce taky do klubu :P

vemte ho na sebetov, bude to odteraz klubovy holub :D Dame mu nalepku PC, vlajku, siltovku a vyrobyme oblecek :D

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Polievka z mladých hlubov je zravá a chutná;)

http://www.bonapetit.cz/zdroje/tyden/holub-jako-pochoutka/

PAŠTIKA Z DIVOKÝCH HOLUBŮ - Italská kuchyně.

INGREDIENCE: 3 holubi, 50g slaniny, cibule, 3 zrna pepře, 3 zrnka nového koření, 8 utřených sardelí, bobkový list, tymián, 100g másla, 4 vejce, 1 husí játra, 3 - 4 žampióny, 3 pistácie, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře očištěné a nasolené holuby doměkka udusíme na kousku slaniny s cibuli, pepřem, novým kořením, bobkovým listem a tymiánem. Vše pak prolisujeme přidáme sardelové máslo a prolisovaná syrová hustí játra, na malé kousky nakrájené žampióny a hrst pistácií. Dobře promísíme s celými vejci a přisolíme. Paštikovou formu vyložíme plátky slaniny, naplníme paštikovou hmotou, přikryjeme opět slaninou a vaříme v páře zvolna 2 hodiny.

Odesláno
Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a

Říkal dát mu nažrat a zkusit ho odehnat jinak že u nás asi zůstane...

\"dát mu nažrat a odehnat\"?? Pche, mne dat nekdo u vas najist, tak se me nezbavite! :D

Odesláno

Naopak. Kdyz tu silu mit nebude, tak si to priste rozmysli letet tak daleko :-)

OK406: k tvému dotazu... já pochazím z vesnice, tam se sežralo všechno co běhalo :D :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a

Peťo: mě to jako kompliment nepřišlo, spíš naopak :bacha Ale já mám doma zrcadlo takže se občas vidím :P Lekl by se mě každej :roker:mad:

nie, nie, Pe.Tr. ma pravdu, aj na zraze si sa krasne usmievala:D ked isiel niekto okolo tak si pekne usmiala a bolo to velmi mile:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...