Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Popisoval jsem verze prodávané v Česku a to ještě přibližně do 2007/2008. Ty Platinum už dnes těžko zjistíme, protože každý modelový rok se to mění a tyto jsou ještě v Německu. Dnes jako dříve jsou tam výbavy Tendance, Sport, Platinum. Názvy sice stejné, ale výbavy dnes už jiné. Akorát mě teď napadlo, jestli nenazývali Platinum verze jako u nás Dynamic Pack a Executive Pack. Potom by se vysvětlovaly ty rozdíly ve volantech a budících.

[upravil dne 11.6.2009 HonzaZ]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Já mám 4ramenný volant a černé budíky a taky mám Platinum:D

Ale ty máš speciální výbavu Peugeot 407 SW Přema, jako si měl výbavu Peugeot 406 break Přema. Nebo se snad mýlím??:myslim;)

[upravil dne 11/6/09 OK406]

Odesláno

No no jen mi moc nelichoťte:super....abych nenosil nos nahoru.....:D:D:D:papa:papa:papa ale děkuji..

Koukám, že budeme muset říci Pe.Tr, aby připravil u Peugeot Domanský speciální edici Peugeot 407 s výbavou Přema:myslim:D p.s. s bejzbolkou v základní výbavě;):bacha

Odesláno

No no jen mi moc nelichoťte:super....abych nenosil nos nahoru.....:D:D:D:papa:papa:papa ale děkuji..

No keď sme už pri tom, až na tú bejzbolku na tom aute nie je nič extra. Čip má každý tretí, fólie každý druhý a iné alu skoro každý. No a máš to :mrk

[upravil dne 11.6.2009 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...