Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi mám problém. zastrčím klúč do zapalovania, otočím do 1.polohy /rozsvietia sa kontrolky a prebehne natlakovanie paliva/, kontrolky pozhasínajú / teda iba tie ktoré majú/ ale ďalej nič. Klúčik ako keby už nemal kam ísť. Stalo sa mi to dnes po práci a už som myslel že nedorazím domov ale skúsili sme auto roztlačiť / ja viem že je to riskantné ale mám nejaké skúsenosti/ auto naskočilo a ja som sa doviezol domov. No ale klúčik si to ani po ceste nerozmyslel a do polohy štart sa mu nechce. neviete niekto kde môže byť chyba. odišla mi spínačka???

[upravil dne 9/6/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

myslím,že spínačka kaput--co jiného by to bylo ?? :myslim

dej dotaz i na autoriz. servis PEUGEOT--napadlo mě blokování startu přes imobilizér...??? :(

[upravil dne 9/6/09 ozzy1956]

Odesláno

Zkus pootočit volantem, i natvrdo. Občas se to stává, když sou stočený kola a volant je \"nadoraz\" (ne v krajni poloze, ale jde jím při vyplým motoru pohnout už jen na jednu stranu). I když to se pak nedostanu ani do té první polohy. Ze začátku mě to taky vyděsilo, ale teď bez problému. Když člověk ví, jak na to... ;)

Odesláno

Volant mám odomknutý takže tu chyba nebude, idem to pozrieť akurát som prišiel z práce. mám pocit že to bude tá poistka ktorá zabraňuje aby sa kľúčom nedalo znova štartovať keď motor beží...proste to neodblokovalo...idem na toa podám hlásenie...zatiaľ vám všetkým ďakujem:super

Odesláno

Tak som to musel provizórne nahradiť tlačítkovým spínačom. Takže fungujem tak že kľúčik v prvej polohe a tlačítkom ktoré som umiestnil pod volant naštartujem. Na vymontovanie spínačky je treba odvŕtať zaisťovaciu skrutku a druhú nemám tak to zatiaľ takto. Je to v pohode ale kľúč je kľúč... Nemáte niekto potuchy čo môže stáť spínačka?:myslim

Odesláno

Ide, prvá poloha je že sa len rozsvieti batéria, druhá poloha všetky ostatné kontrolky a do tretej to proste nejde... Hold budem musieť šetriť...:roker

Odesláno

skúsim ešte po internete, možno niekde narazím na lacnejšiu alebo zoženiem len tú el. časť napr. z búračky. Zatiaľ to fičí v poriadku tak sa nikam neponáhľam. novú môžem kúpiť kedykoľvek.Dík za info:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...