jarson Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Chlapi mám problém. zastrčím klúč do zapalovania, otočím do 1.polohy /rozsvietia sa kontrolky a prebehne natlakovanie paliva/, kontrolky pozhasínajú / teda iba tie ktoré majú/ ale ďalej nič. Klúčik ako keby už nemal kam ísť. Stalo sa mi to dnes po práci a už som myslel že nedorazím domov ale skúsili sme auto roztlačiť / ja viem že je to riskantné ale mám nejaké skúsenosti/ auto naskočilo a ja som sa doviezol domov. No ale klúčik si to ani po ceste nerozmyslel a do polohy štart sa mu nechce. neviete niekto kde môže byť chyba. odišla mi spínačka??? [upravil dne 9/6/09 Radek Hurvajz] Citovat
jarson Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 mám aj náhradný ale žiadna zmena Citovat
jarson Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 asi si budem musieť poradiť sám, no ak na niečo prídem určite to sem dám:) Citovat
ozzy56 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 myslím,že spínačka kaput--co jiného by to bylo ?? dej dotaz i na autoriz. servis PEUGEOT--napadlo mě blokování startu přes imobilizér...??? [upravil dne 9/6/09 ozzy1956] Citovat
AnotherOne Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Nejaký nový typ mechanického immo? On predsa nemôže otočiť kľúč. Citovat
marko306 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 bude spinacka v ťahu. Keby je kluc veľmi vydratý tak ho v spinacke neotocis vôbec Citovat
Ferin007 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Zkus pootočit volantem, i natvrdo. Občas se to stává, když sou stočený kola a volant je \"nadoraz\" (ne v krajni poloze, ale jde jím při vyplým motoru pohnout už jen na jednu stranu). I když to se pak nedostanu ani do té první polohy. Ze začátku mě to taky vyděsilo, ale teď bez problému. Když člověk ví, jak na to... Citovat
jarson Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 Volant mám odomknutý takže tu chyba nebude, idem to pozrieť akurát som prišiel z práce. mám pocit že to bude tá poistka ktorá zabraňuje aby sa kľúčom nedalo znova štartovať keď motor beží...proste to neodblokovalo...idem na toa podám hlásenie...zatiaľ vám všetkým ďakujem:super Citovat
jarson Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Tak som to musel provizórne nahradiť tlačítkovým spínačom. Takže fungujem tak že kľúčik v prvej polohe a tlačítkom ktoré som umiestnil pod volant naštartujem. Na vymontovanie spínačky je treba odvŕtať zaisťovaciu skrutku a druhú nemám tak to zatiaľ takto. Je to v pohode ale kľúč je kľúč... Nemáte niekto potuchy čo môže stáť spínačka? Citovat
marko306 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 viem ze za samostatny kluc s imobilizerom a dialkovim na 306 pytali v Nitre 4500sk. Takze spinacka hadam tak nejako by stala [upravil dne 11/6/09 marko306] Citovat
ozzy56 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 ta spínačka bude za balík tipuju 4000--5000 kč jinak--tobě nejde klíček ani do druhé polohy?? až pak je poloha startování... Citovat
jarson Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Ide, prvá poloha je že sa len rozsvieti batéria, druhá poloha všetky ostatné kontrolky a do tretej to proste nejde... Hold budem musieť šetriť... Citovat
jarson Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 ozzy, čo povieš na toto... http://auto.slando.sk/bratislava/spinacie_skrinky_P_5403520.html Citovat
jarson Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 To budú asi len na staršie typy, zavolám mu zajtra a uvidím, dám vedieť... Citovat
pastorek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Asi 3500 stojí komplet spínacia skrinka Valeo. Ty potrebuješ zrejme iba tú časť s mechanizmom a kontaktami, vložku môžeš prehodiť zo starej aby pasoval kľúč. Citovat
jarson Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 skúsim ešte po internete, možno niekde narazím na lacnejšiu alebo zoženiem len tú el. časť napr. z búračky. Zatiaľ to fičí v poriadku tak sa nikam neponáhľam. novú môžem kúpiť kedykoľvek.Dík za info:roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.