Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, už je to nějaká doba co jsem si do auta dodělal dálkový centrál, který jsem připojil na origo jednotku. Teďkom řeším jednu otázečku a to, jak odemykat kufr třetím tlačítkem na ovladači?

Moje představa je taková, aby kufr byl zamčenej při jízdě autem, např. když jedu po městě a stojím na červené, tak aby nedoběhl nějaký jedinec a nevybral mi kufr, často v něm vozím docela cenné věci.

Můj prvotní nápad byl takový, že zámek kufru odpojím od centrálu a na výstup motorku připojím ty vodiče, které jsou ovládány tím třetím tlačítkem dálkového ovladače, problém je ten, že motorek má dva výstupy a změnou polarity se táhlo motorku bud vysune nebo zasune, nejsem elektrikář takže bych prosil o nějakou radu pro nás neznalé.

Poté mám ještě jeden problémek a to tlačítka na ovládání oken, jistě spousta majitelů starších ročníků se shledala se špatno dostupností ovldání, tím má na mysli že když šáhnu na tlačítka, tak se div neomládím ruku o sedačku a dveře.

Chtěl jsem se tedy optat jestli někdo neřešil výměnu tapecu dveří u sedanu, či někdo neumístil tlačítka jinam.

Odesláno

K tomu zamykání kufru, pokud kufr zamkneš klíčem tak zustavá stále zamčený i když auto odemkneš dálkou, pak už jen stačí koupit a zapojit odskok kufru a kufr otevírat zmíněným tlačítkem.

post-0-14109607523228_thumb.jpg

Odesláno

tak tak, zamek kufru uvest klicem do polohy stale zamceno a namontovat odskok, viz. http://zbozi.cz/?q=odskok&itemType=new&sId=gVSutsVPwpieGm3mWx3R&r=zbozi1 ten elektromagnet se pak ovlada po jednom kabelu, ktery je primo v konektoru RJ centralu k tomu urcen a na nemz se objevi bud 12V nebo kostra po zmacknuti toho tretiho tlacitka, chce to zmerit, nebo se podivat do navodu k centralu

Odesláno

Paráda, tak o téhle funkci zámku jsem netušil, pokud je to tak, poté opravdu stačí odskok, v tom případě bych se optal ještě na montáž odskoku, kdesi jsem četl, že je dobré odskok montovat se spínacím relé, co vy na to?

• O 9 měsíců později...
Odesláno

zdravím, naváži opět k prvotnímu dotazu na otvírání kufru, když bych to nechtěl řešit odskokem, je nějaké varianta jak napojit stávající motorek tak aby při impulsu z dálkového ovladače otevřel kufr a poté jej opět zamčel?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...