bigicek Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Zdravím všechny, když se rozjíždím na jedničku, auto občas brutálně zavrže a kopne to do řadící páky. Zvuk je to strašný neboť se otáčí i lidi. Setrvák byl měněm před 70 tis. km a to byl jinek zvuk, to tak šustilo při volnoběhu. Spojka byla nedávno venku, ještě tam toho bylo dost a ložisko bylo taky ok. Tak tedy nevím co s tím. Baby raďte :-) Jedná o tu 307SW v popisu, tj. 2.0 HDi. Citovat
igor4 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 mne tiez v poslednom case nieco zavrze od prednej napravy, hlavne ked idu kolesa do zaberu...ked napriklad zaradim dvojku,trojku z volnobehu,pripadne ked rychlejsie pridam na dvojke. co by to mohlo byt? rozmyslal ze mozno stabilizator napravy, napada vas nieco? Citovat
bigicek Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Chlapci, čekám na tipy co by to mohlo být? Citovat
Ticcino Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 No, zkuste zastavit na rovině, vypnout motor, nechat tam jedničku (bez ručky podotýkám) a do auta pořádně strkat dopředu-dozadu, jako ho rozhoupat. Mně takto vrže výfukovej spoj. Už se to tu řešilo. Stačí pohledat. Nic moc se s tím ale dělat nedá. Jde o to, že když jde auto do/ze záběru, tak se ve svém uložení hne motor a na něj navazující svody (což je normální). Jenže to je pak spojeno s vejfukovým potrubím. A právě v tom spoji to vrže. Já se v tom prd vyznám, ale mělo by to být za motorem nad nápravou. Citovat
AnotherOne Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Presne tak, robí to ten výfukový spoj - typická závada 307. Citovat
bigicek Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 Ale právě to kopnutí do řadící páky mě na tom zaráží... Citovat
AnotherOne Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Možno tomu pomáha niektorý silentblok. Motor sa viac pohne a prenesie sa to na páku. Citovat
plastick Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Hm, já si právě taky koupil 307SW a dělá mi to občas taky... Myslel jsem, že by to mohl být přítlačák, nebo ložisko, ale podle toho co říkáš asi ne. Napadlo mě ještě zkontrolovat silentbloky, že by se moc pohl motor... Citovat
igor4 Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 no je pravda, ze som nedavno menil stredny a zadny diel vyfuku, ak to robi ten spoj, nepomohlo by ho viac dotiahnut,alebo tam nieco vlozit? Citovat
Ticcino Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Jo, někdo to promazává nebo stříká měděnou pastou. Na chvíli to prý pomůže. Někdo tam vložil snad měděnou vložku či co a snad dobrý... Zkus hledání a tam zadat vrzání, výfukový spoj nebo tak něco... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.