Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

když se rozjíždím na jedničku, auto občas brutálně zavrže a kopne to do řadící páky. Zvuk je to strašný neboť se otáčí i lidi. Setrvák byl měněm před 70 tis. km a to byl jinek zvuk, to tak šustilo při volnoběhu.

Spojka byla nedávno venku, ještě tam toho bylo dost a ložisko bylo taky ok. Tak tedy nevím co s tím. Baby raďte :-)

Jedná o tu 307SW v popisu, tj. 2.0 HDi.

Odesláno

mne tiez v poslednom case nieco zavrze od prednej napravy, hlavne ked idu kolesa do zaberu...ked napriklad zaradim dvojku,trojku z volnobehu,pripadne ked rychlejsie pridam na dvojke. co by to mohlo byt? rozmyslal ze mozno stabilizator napravy, napada vas nieco?

Odesláno

No, zkuste zastavit na rovině, vypnout motor, nechat tam jedničku (bez ručky podotýkám) a do auta pořádně strkat dopředu-dozadu, jako ho rozhoupat. Mně takto vrže výfukovej spoj. Už se to tu řešilo. Stačí pohledat. Nic moc se s tím ale dělat nedá.

Jde o to, že když jde auto do/ze záběru, tak se ve svém uložení hne motor a na něj navazující svody (což je normální). Jenže to je pak spojeno s vejfukovým potrubím. A právě v tom spoji to vrže. Já se v tom prd vyznám, ale mělo by to být za motorem nad nápravou.

Odesláno

Hm, já si právě taky koupil 307SW a dělá mi to občas taky... Myslel jsem, že by to mohl být přítlačák, nebo ložisko, ale podle toho co říkáš asi ne. Napadlo mě ještě zkontrolovat silentbloky, že by se moc pohl motor...

Odesláno

Jo, někdo to promazává nebo stříká měděnou pastou. Na chvíli to prý pomůže. Někdo tam vložil snad měděnou vložku či co a snad dobrý...

Zkus hledání a tam zadat vrzání, výfukový spoj nebo tak něco...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...