tomik1987 Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 zdravím chcem sa opýtať mám jeden motor je to 1,8 benzín ale nie a nie mi naskočiť. len točí točí a točí a nič nenatočí. môže to byť spojené s tým že je možné že je tesnenie alebo hlava na prd?? lebo pred tým ked som išiel poslednú jazdu tak mi zdochinal motor ked som pustil nohu s plynu. jednoducho zdochol . je to 405 GR Upraven nadpis (puvodně 1,8). Použivej nadpisy v souladu s pravidly, díky. RH [upravil dne 6/6/09 Radek Hurvajz] Citovat
marko306 Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 nepreskocil alebo neroztrhol sa ti rozvodovy remen? Citovat
tomik1987 Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 noono to vyzerá všetko oka. ale raz mi pred polrokom asi vyvrela voda a potom nahle zišla na normálnu teplotu . tak či to vtedy neroztrhlo niečo a či náhodou sa to postupom času nezvačšovala ta diera Citovat
marko306 Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 a myzne ti väcsie mnozstvo vody? Ak je tesnenie v prdeli, moze mat zle tlaky a nechiti, ale skus ist tou lahsou cestou. Pozry najskor kontakty na baterke, sviecky ci su ok alebo zapolovacia rampa. Moze to robit lambda ale aj upchaty katalizator. Citovat
Roky Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Kolegovi tohle dělalo berlingo se stejným motorem 1.8 i a závada byla v krokovém motorku? Citovat
tomik1987 Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 ako voda mi zacala miznut, ale zas nie az tak rychlo ale tak podla dymu asi mizne. lebo co som si vsimol tak zacinalo dymit hlavne ked sa motor zohrial Citovat
jozocz Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Mne podobne nieco robi tiež. no predtym svokor hovoril ze slabo dochadza benzin - cerpadlo nebezi pri zapnutom kluciku. Mne zase raz nastartuje inokedy nie . Cez dodatocny vypinac nataham benzin no motor aj tak nenaskoci . Tak som prisiel na to ze motor nedava iskru priamo z indukcnej cievka ani prud do cievky ak som prepojil + priamo z baterky na cievku zacalo tahať cerpadlo. takto som ho nastartoval a naraz iskru dava a startuje aj nejake dni po sebe. No aj tak si myslím ze to bude Spinaca skrinka. Citovat
.mycTD Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 zkus rozpojit privod benzinu do listy, jestli tam pri startovani neco potece, tak zkontroluj snimac otacek /bude na setrvaku, nebo na rozdelovaci/ pokud by byl spatny krokac, tak by to slo nastartovat aspon pod plynem. Citovat
Martin Mi16 Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Spis bych se prvne podival,jestli auto dava jiskru..od toho bych sel dal..Pochybuju ze to bude tesnenim..A preskoceny rozvody u zub tezko na pohled poznas. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.