Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím chcem sa opýtať mám jeden motor je to 1,8 benzín ale nie a nie mi naskočiť. len točí točí a točí a nič nenatočí. môže to byť spojené s tým že je možné že je tesnenie alebo hlava na prd?? lebo pred tým ked som išiel poslednú jazdu tak mi zdochinal motor ked som pustil nohu s plynu. jednoducho zdochol . je to 405 GR

Upraven nadpis (puvodně 1,8). Použivej nadpisy v souladu s pravidly, díky. RH

[upravil dne 6/6/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

noono to vyzerá všetko oka. ale raz mi pred polrokom asi vyvrela voda a potom nahle zišla na normálnu teplotu . tak či to vtedy neroztrhlo niečo a či náhodou sa to postupom času nezvačšovala ta diera

Odesláno

a myzne ti väcsie mnozstvo vody? Ak je tesnenie v prdeli, moze mat zle tlaky a nechiti, ale skus ist tou lahsou cestou.

Pozry najskor kontakty na baterke, sviecky ci su ok alebo zapolovacia rampa. Moze to robit lambda ale aj upchaty katalizator.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Mne podobne nieco robi tiež. no predtym svokor hovoril ze slabo dochadza benzin - cerpadlo nebezi pri zapnutom kluciku. Mne zase raz nastartuje inokedy nie . Cez dodatocny vypinac nataham benzin no motor aj tak nenaskoci . Tak som prisiel na to ze motor nedava iskru priamo z indukcnej cievka ani prud do cievky ak som prepojil + priamo z baterky na cievku zacalo tahať cerpadlo. takto som ho nastartoval a naraz iskru dava a startuje aj nejake dni po sebe. No aj tak si myslím ze to bude Spinaca skrinka.:myslim

Odesláno

zkus rozpojit privod benzinu do listy, jestli tam pri startovani neco potece, tak zkontroluj snimac otacek /bude na setrvaku, nebo na rozdelovaci/

pokud by byl spatny krokac, tak by to slo nastartovat aspon pod plynem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...