Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pánové, malinko lituju, že jsem to slíbil. Ne proto, že bych neměl v plánu to dodržet, ale prostě proto že mi není zrovna příjemné to upomínání. Nemá tady smysl vysvětlovat proč, co a jak. Kdybych chtěl mračítka pro sebe tak už je dávno mám a jsem v klidu. Ale já mám za sebou už druhou formu a ani ta není podle mých představ. Respektive by to vyžadovalo tolik práce na dokončovačkách, že by se to nevyplatilo. Nicméně pokračuju v tom a výsledek bude. Už jsem zvažoval i nákup těch hotových a výrobu formy podle nich, ale asi to stejně nepůjde. Ten materiál není dost pevný aby udržel při otištění tvar, takže by se to muselo něčím vyztužit a tím zničit... a to nemá smysl.

Tak asi tak. :papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Takže pánové aby to nevypadalo, že na sliby kašlu tak nějaké aktuální info:

V garáži už mám mračítek a forem že se tam nemůžu vejít. Prachů už to sežralo kopici a stále to není ono. Dělal jsem poměrně dost složitějších tvarů - lodní trupy a pod. ale tohle je specifické, že musí být přesné obě strany - 1. aby dokonale sedělo na světlo a 2. aby nebylo na každém polotovaru tolik hodin práce, že by to bylo neúnosné. Nechci tady zbytečn vysvětlovat v čem je technologický problém. Je řešitelný, ale nedokážu to bez toho abych nejméně na cca 3 dny ( spíš týden ) vyndal světla z auta a to je pro mě nereálné. Teda později možná jo, to budu jezdit do práce na moto, ale zatím ne.

Další možností je koupit od French Power hotová mračitka. Už jsem s nimi mluvil, mají je skladem a sídlí 1 km za Folmavou. Klidně je zainvestuju, ale zatím nemám tím směrem cestu.

Jako reálnou vidím teď cestu otisku těch origo. Nemáte někdo tím směrem cestu?

[upravil dne 14/5/12 21:09 od koblih69]

Odesláno
A nesliboval nahodou Prema ze doda svetla aby jsi mohl pokracovat?:myslim

sliboval....ale domluvili jsme se že je zatím nepotřebuje jestli si dobře pamatuji....nebo je to jinak Mirku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...