Judes Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 Už som myslel že ich chceš striekať na aute, zatiaľ dobré . Citovat
Simako Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 vypadá to dobře mě a bártíkovi to můžeš rovnou stříknout :-) Citovat
Brizan Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Hezký ne :D:D:D Hezký to je:super ale ještě hezčí to bude nalakovaný na mým autě. už aby to bylo;) Citovat
ace11 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Tak jak to vypadá,myslel jsem,že už budou objednávky :) Citovat
Brizan Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Jen aby se nezapomnělo, stále čekáme na nějaké novinky ve výrobě mračítek:papa je nějaký posun? Citovat
dodo407sw Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 tak tak cakame blizi sa leto tak nech ich trosku vyparadime Citovat
micki407 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Taky tiše v koutku čekám na info jak to jde Citovat
koblih69 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Pánové, malinko lituju, že jsem to slíbil. Ne proto, že bych neměl v plánu to dodržet, ale prostě proto že mi není zrovna příjemné to upomínání. Nemá tady smysl vysvětlovat proč, co a jak. Kdybych chtěl mračítka pro sebe tak už je dávno mám a jsem v klidu. Ale já mám za sebou už druhou formu a ani ta není podle mých představ. Respektive by to vyžadovalo tolik práce na dokončovačkách, že by se to nevyplatilo. Nicméně pokračuju v tom a výsledek bude. Už jsem zvažoval i nákup těch hotových a výrobu formy podle nich, ale asi to stejně nepůjde. Ten materiál není dost pevný aby udržel při otištění tvar, takže by se to muselo něčím vyztužit a tím zničit... a to nemá smysl. Tak asi tak. Citovat
Judes Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 Kto by chcel mračítka a ku ním ak 407-mu tak našiel som tu . http://peugeot-407.autobazar.eu/20-hdi-st-executive-id3301445.html Citovat
koblih69 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Takže pánové aby to nevypadalo, že na sliby kašlu tak nějaké aktuální info: V garáži už mám mračítek a forem že se tam nemůžu vejít. Prachů už to sežralo kopici a stále to není ono. Dělal jsem poměrně dost složitějších tvarů - lodní trupy a pod. ale tohle je specifické, že musí být přesné obě strany - 1. aby dokonale sedělo na světlo a 2. aby nebylo na každém polotovaru tolik hodin práce, že by to bylo neúnosné. Nechci tady zbytečn vysvětlovat v čem je technologický problém. Je řešitelný, ale nedokážu to bez toho abych nejméně na cca 3 dny ( spíš týden ) vyndal světla z auta a to je pro mě nereálné. Teda později možná jo, to budu jezdit do práce na moto, ale zatím ne. Další možností je koupit od French Power hotová mračitka. Už jsem s nimi mluvil, mají je skladem a sídlí 1 km za Folmavou. Klidně je zainvestuju, ale zatím nemám tím směrem cestu. Jako reálnou vidím teď cestu otisku těch origo. Nemáte někdo tím směrem cestu? [upravil dne 14/5/12 21:09 od koblih69] Citovat
Brizan Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 A nesliboval nahodou Prema ze doda svetla aby jsi mohl pokracovat? Citovat
ace11 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 ja svoji touhu po mracitakch vzdal,ale davas mi novou nadeji :) Citovat
koblih69 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Kdybych nedělal kraviny a nevymýšlel formu, tak už je mám a jsem v klidu Citovat
Přema Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 A nesliboval nahodou Prema ze doda svetla aby jsi mohl pokracovat? sliboval....ale domluvili jsme se že je zatím nepotřebuje jestli si dobře pamatuji....nebo je to jinak Mirku? Citovat
Brizan Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Tak jak se zdá tak by je asi potřeboval:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.