Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapci, snažím se dodržovat termíny, které jsem slíbil, nijak to neurychlím, anóbrž se učím na zkoušky. Těší mě Vaše SZ, ale rychleji to nezvládnu, tak buďte prosím trpěliví. Snažím se aby to vypadalo k světu a tak to nějaký čas potřebuje. :papa

Odesláno

Bol by som zvedavý kde by na mračítku mala byť vyrazená homologizačnú značku, asi by to na tom mračítku blbo vyzeralo ;) a zo spodnej strany by to ani policajt nevidel. Na akom aute mal tie mračítka?

Odesláno

na Fiat Brava a policat mu chtěl auto odstavit,nebo musel na miste mračítka odloupnout a to taky provedl... prijde mi to jako buzerace,nebo je to normalni jednaní?

jo a homologovany je mel,ale nemel u sebe certifikat,ktery udajne musí vozit v aute,to,ze ho nemel,tak policajta nezajímalo a stal si za tim,ze bud odstavi auto,nebo odloupne mracitka a bude moct pokracovat v jizde s pokutou 1000.-

[upravil dne 10/12/12 22:00 od ace11]

Odesláno

Na bývalú Felíciu som kupoval mračítka v predajni a žiadni a žiadny certifikát ku nim nedávali a nie ešte aby som ho vozil zo sebou. U nás som zatiaľ nemal žiadny problém ani s políciou a ani na STK.

Odesláno

Na tý Bravě se ani moc nedivim že se jim to nelíbilo, už tak má dost úzká světla a tím mračítkem do ještě zúžíš a dost možná snížíš svítivost. Vim o čem mluvim sám jsem Bravu měl. Na 407 se o stínění nedá mluvit a tak bych se orgánů nebál. Nicméně mě ještě letos čeká technická a tak je tam raději dám až poté. :)

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...