bart.lbc Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Počkejte až nás je nechaj na silnici nebo na stk sundat, tak jako fólie to bude mazec. Nebo na nich budou i ňáký E.čka v kroužku ? Citovat
poldy Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 jasne ze budu, z druhej strany a jak sa chce nane prislusnik pozret, musi ti ich potom nalepit spet Citovat
bart.lbc Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 to byl sarkazmus pokud někdo koukáte na Teorii velkého třesku. Citovat
Judes Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Mám dotaz na Judes nebo Dert123 - pánové jakou máte šířku v tom nejširším místě - viz žlutá šipka? Díky Je to cca 9cm. Citovat
koblih69 Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Děkuji uctivě, jinak ještě k tloušťce - psal jsi, že jsi dával 2 vrstvy, ale bylo to dost měkké, Myslíš, že by bylo lepší dát 3 vrstvy a nebo třeba silnější tkaninu? Citovat
Judes Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Keby som ich mal robiť teraz tak by som dal určite aspoň tri vrstvi tkaniny, už len kvôli tomu aby bolo z čoho v prípade potreby brúsiť a boli pevnejšie pri opracovávaní (alebo ich pripevniť na svetlo a tak ich opracovať aby sa to celé nehýbalo a nekrútilo). Citovat
janik6163 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Pekná práca na doma,páčia sa mi,no však si doma na to netrúfam-počkám si..... Citovat
Brizan Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Koblihu, další víkend máme za sebou a tak se chci zeptat jak jsi (jesli vůbec) pokročil s výrobou mračítek? Citovat
koblih69 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Že bych si je vzal sebou do Tater? Takhlle jeslti myslíš, že budou třeba do 14 dnů tak na to úplně zapomeň Citovat
Brizan Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 aha tak to sorry nevěděl sem že si byl mimo. Je mi jasný že to nebude hned, pouze se připomínám aby si věděl že stále netrpělivě čekáme;) Citovat
koblih69 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Já to beru v potaz, v sobotu práce zase započnou nicméně je to hodně práce aby to vypadalo k světu. Ono udělat to pračítko je v pohodě, ale udělat ho tak aby se pak dalo otisknout do formy a pak to ještě pořád mělo původní tvar je dost problém. Citovat
koblih69 Odesláno 29. březen 2012 Odesláno 29. březen 2012 To je jen taková provokace Ten tvar není finální ... jinak levý je přetmelený pravý zatím netknutý... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.