Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Obracim se na vás s problemem ohledně umistění servopupmy na muj motor .. mam 205 1.9D 94\' motor XUD9 (DJZ) sehnal jsem si servořizeni ale nemám kam dát čerpadlo. Jednak dieslové 205ky mely origo servo poháněné přes řemenici z vačkové hrídele, ale ja mam na křideli napevno vyvěvu brzd a navic servopupma je dělaná na pohon z řemenice alternátoru.

Potřebuji vedet jaky zpusobem je u 305tek servopumpa uchycena a jestli by to slo aplikovat i na muj motor ...

podle mých předpokladu by to melo jit protoze stejne motory se davali i do prvních 306tek ne?

Díky za odpovedi, pripadné fotky :)

Odesláno

jo to všechno vim .. ale nemám tam přípravu na uchycení čerpadla ... proto potřebuju vedet jak to je u 306tek ... jestli má cenu neco shánet nebo to proste nejde.

EDIT: jednoduše řečeno, potřebuju vědet jestli držák čerpadla z 306ky bude pasovat na muj motor.

[upravil dne 4/6/09 WoMec]

Odesláno

Do 205 se ti servopumpa pod altík nevejde, ani kdyby ses po...

Buď to předěláš na starý typ komplet - tzn. jinou vačku, řemenovou vývěvu a servopumpu hnanou klíňákem také od vačky, nebo tam musíš dát servopumpu elektrickou. Ale na tu z 306 apod. můžeš leda tak zapomenout.

Odesláno

Oddie: pod altík by šla, v případě že bych mel přípravu na olejové vaně. Místa je tam dost jenom ten držák tam chybí.

ale chci to udělat jak to maji 306ky .. tedy předpokládám že je tam jiný drzák na altik který ma už přípravu na servo ... samozřejmě to bude chtít delší řemen a jinou napínací kladku.

marko306: pokud by to šlo mohl bys to bliknout tak aby bylo vidět uchycení altíku a serva na motoru ? díky

[upravil dne 5/6/09 WoMec]

Odesláno
Původně zaslal: WoMec

Oddie: pod altík by šla, v případě že bych mel přípravu na olejové vaně. Místa je tam dost jenom ten držák tam chybí.

ale chci to udělat jak to maji 306ky .. tedy předpokládám že je tam jiný drzák na altik který ma už přípravu na servo ... samozřejmě to bude chtít delší řemen a jinou napínací kladku.

marko306: pokud by to šlo mohl bys to bliknout tak aby bylo vidět uchycení altíku a serva na motoru ? díky

[upravil dne 5/6/09 WoMec]

1) Není tam dost místa. Nejsi první, kdo to chtěl řešit. Do 309 se to vejde, do 205 ne.

2) s vanou to nemá lautr nic společného

3) 306 na fotkách má klimu, tudíž ti ty fotky jsou na ho*vo, bez klimy je to uspořádání absolutně jiné.

4) k servopumpě na řemen altíku patří nejen úplně jiný držák, ale také širší řemen, tudíž jiná řemenice na motoru, a úplně jiný altík.

Odesláno

jestli to ma klimu tak ne mi to naprd .. to je fakt ...

ohledne te vany: v originále to tak nebylo to máš pravdu ale uz jsem videl kdy byl na vanu přivařený držák a pupma byla právě tam. Místo tam je, zkousel jsem tam přiložit pupmu a vleze se.

Problem je s řemenem a napánakem, protoze na tohle uspořádání nepasuje zadny originální dil.

Ohledně řemenice, není problém ji stáhnout a nalisovat jinou, užší. Prostředky na to mám :)

Odesláno

drziaky nebyvaju privarene ale odliate z jedneho kusu. Zvarom taku pevnost nedosiahnes, na tych remeniciach je dost velke pnutie a vybracie, po case by sa ti to urcite zlomilo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...