Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtěl by si koupit auto, ale mám hrůzu s elektroniky a nerad bych aby mě nechalo někde na silnici stát a bojim se velké poruchovosti pripadně drahych nahradnich dílu nebo nutnosti oprav v servizech. Chtel bych vědět jak až moc to je poruchové a na co si mám dát pozor, slysel jsem něco o tom že motory HDI 406 (montované i do Xantie) maji problém s čidlama na vstřikovacim čerpadle a je prý dost draha oprava.

Odesláno

mno nevím ale dneska už má každý auto \"elektroniku\"...proto když se toho bojíš tak si raději kup favorita, war?ase,...

ad ceny náhradních dílů.... které moderní auto má levné díly? možná tak zase ten favorit možná ještě felicie..ale co jsem viděl tak na fabii či octavii nejsou ty díly moc za hubičku...a pochybuju že nové světlo bude např. na opla corsu výrazně levnější než na 206...

Odesláno

potřebuju vedet jak si na tom stoji a jestli neni vyhodenejši treba 406 s turbem o kterem vim že nemá elektroniku na motor a hlavne ceho se vyvarovat popřipade na co se při koupi zameřit, :mad::mad::mad:FAVORITA ani Felicii opravdu nechci:mad::mad::mad: teď mam Citroen BX v dieselu :papa chtel bych diesela.

Odesláno

Já myslím, že není třeba se elektroniky bát. Že tě to nechá stát někde na silnici, se může stát u kteréhokoliv auta. Myslím, že se to zase tak často nestává. Ale pokud ji v motoru vyloženě nechceš, tak je ten 2,1td pro Tebe dobý řešení. Rozhodně Tě to auto vyjde levněji.:)

Odesláno

cena to je poslední věc co by mě zajímala, ale kamoš si koupil novou 206 HDI a praskla mu pojiska od předehřívaní a zustali jsme stat, nebo sem slysel (nevi co to bylo za značku) ze se rozbyl centrál a auto kvuly tomu nechtelo nastartovat. Vim že se to necha odblokovat v počitaci notebook mám tak by stačil program a kabel. Každý auto mě může nechat na silnici ale nesmí to bejt kvůly prkotině, jinak by mě ješte zajimalo jak je to s těma čidlama i 2.1 HDI 406?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...