Fakir Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Všechny kvalty jsou na jedné hřídeli, i zpátečka, která tam má ještě vloženou hřídelku s kolečkem, kvůli obrácení směru otáčení. Citovat
Gitarista001 Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Aha no tak to som v r... . Potom neviem vysvetlit preco ten hrmot na 1 nerobi. Citovat
Fakir Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Rád bych ti poradil, ale musel bych to slyšet, takhle na dálku se tohle řeší blbě. Citovat
Gitarista001 Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Ved to je to. No nevadi pride na rad vymena lavej poloosi a ked to nezmyzne ide sa menit cela prevodovka. Len dufam ze po tom vsetkom nezistim ze to hrkala \"ziarovka v palubnej doske\" . Citovat
marQo Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Odkial presnejšie ten zvuk vychádza ? Z vodičovej alebo spolujazdcovej strany ? Robí to pravidelne alebo sporadicky ? Citovat
Gitarista001 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Povedal by som ze je to z vodicovej strany od prevodovky. Zvuk vychadza pravidelne ked brzdim motorom jemne to pocut aj na volnobehu ked idem dole kopcom. Dnes som opustil od mojej hypotezy ze to bude samostatna prevodovka lebo to robi aj na 1 len netreba pustit plyn uplne aby nevznikol velka brzdna sila. Nema to dokonca ani ziadny vplyv pri radeni rychlosti len cisto pocas jazdy. Ale ak to bude diferak budem musiet aj tak vymenit celu prevodovku. S otcom sme dnes boli zase v servise a sme sa dohodli ze vymenime aj druhu poloos a bude zas na dalsich 120 000 km pokoj. Ak to nebude poloosou budeme menit prevodovku kedze repas povodnej by bol 2x - 3x drahsi. Najradsej by som bol aby to bolo len poloosou ktora ma fest dobru volu v klbe oproti uz vymenej poloosi na pravej strane. V utorok idem do BA tak ak uvidite stat medzi RK a BA stat striebornu 206 a okolo nej pobehovat tipka v zelenom tak to som ja. Citovat
georgus Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Tak můj stav je: poloosy jsou bez vůle, alespoň jak to mohu já posoudit. Zvuk vychází když brzdím motorem a jeho frekvence závisí na rychlosti otáček, je to takový zvuk jako když jedete šroubovákem po radiátoru, akorát hlubší. Při neutrálu to nedělá, takže diferencák to asi není.. nebo možná je, ale když není zatíženej tak to nedělá. Někdo mi říkal, že to je slabá vůle v něčem, ale strojařině nerozumím Citovat
Gitarista001 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Myslis rychlost otacok motora alebo rychlost otacania kolies ? Citovat
georgus Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 myslím že spíš podle otáček motoru, protože frekvence je zhruba stejná na každém stupni v určitých otáčkách, alespoň myslím. Což nevypadá na diferenciál ten je závislí na počtu otáček kol.. Citovat
Gitarista001 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 No a u mna je to naopak. Frekvencia buchania zavisi od rychlosti auta. Citovat
georgus Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Ale jenom když brzdíš motorem? To vypadá na diferenciál. Citovat
Gitarista001 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 No lenze diferak je spolu s prevodovkou. Citovat
georgus Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 No to je jasný, na tom nezáleží. Jinak dneska sem teda zjistil, že frakvence záleží na rychlosti otáček kol (rychlost auta), takže mám nakonec to samé co ty. Hodně štěstí v úterý u mechanika, pak se ozvi co s tim je (bylo). Citovat
Gitarista001 Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 No to je to ze v ten mozno osudny utorok idem len za bratom na navstevu. Samotny problem budem riesit az v januari. Idu vianoce tak mi asi neostane dost financii aby som to riesil uz teraz. Potom sa ozvem. Citovat
georgus Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Původně zaslal: Gitarista001 No to je to ze v ten mozno osudny utorok idem len za bratom na navstevu. Samotny problem budem riesit az v januari. Idu vianoce tak mi asi neostane dost financii aby som to riesil uz teraz. Potom sa ozvem. Aha tak to jo, no ja doufam ze se behem tutoho tydne dostanu k mechanikovi at se mi na to podiva. Nejak mi to vlezlo do hlavy Citovat
georgus Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Tak sem s tim byl v servisu a řekli mi že je to levá poloosa Ale i tak je ta levá poloosa v háji, protože při plnym raidu křupe. Takže to vyměníme a pokud to bude v pohodě tak budu štastnej, měnit převodovku se mi nechce Když to nepomůže tak jim to omlátim o hlavu, že sem jim to říkal. Citovat
Gitarista001 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Tak to by bolo super ak je to len poloos. Kolko km si nabehal. Ja mam nieco cez 121 000 km. Citovat
georgus Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Původně zaslal: Gitarista001 Tak to by bolo super ak je to len poloos. Kolko km si nabehal. Ja mam nieco cez 121 000 km. Já mam teď přesně 114 000 km. Citovat
Gitarista001 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Nazdar. Tak dnes som konecne vymenil poloos. Bohuzial problem s rachotanim sa ani potom neodstranil. Takze chcem zohnat prevodovku. Zaujimalo by ma ci sa da namontovat prevodovka z P 207 1,4 8v a aky je tam prevodovy pomer. Vdaka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.