Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Program Lodenica piestany, tipy, triky napady :)

Recommended Posts

Odesláno

padro: Tak to ja som nevedel...sice neviem ake by si mohol zaobstarat ceny ale myslim ze by to nebolo menej ako toto :D je to totiz z Hongkongu

Odesláno

pripojim sa aj ja. Ja mam obycajny FM transmiter na SD kartu a usb. Dostal som k nemu este kabel a na ten kabel napojim svoju N95 a ide to. Ziadne zvlastne prislusenstvo

Odesláno

Ne ne...ma to normalne pripojky na iPhone...ma sice aj obycajny jack audio ale ja to mam cez tu daotvu pripojku.

Ved mozem ukazat ked tak :D

Odesláno
Původně zaslal: padro

marko306 ty ides dnes na zraz? mam tu nejaky specialny na nokiu :D v podstate neviem velmi co s nim

idem, ale, len v sobotu. A sak ja uz mam. Ak budem investovat tak asi uz do autoradia clarion lebo cisto teoreticky by mohlo ist ovladanie pod volantom. Takze tak :D
Odesláno

No ako handsfree by malo fungovat aj to moje.

Len by ma zaujimalo ako to berie hlas, teda co sluzi ako mikrofon, lebo zvonenie aj hovor ide do reprakov v pohode. Len ci bude pocut aj mna.

Zatial som to ako handsfree neskusal :myslim

Odesláno

vsak mozme odskusat, este tu mam jednu taku zazracnu podlozku, ze to polozis napr. na palubovku a na to polozis navi, telefon uplne hoci co a drzi to :D

Odesláno
Původně zaslal: padro

mali by ste zaujem ist sa sem pozriet? http://www.matusovo-kralovstvo.sk/index1.php mam to kusok od domu, od miesta zrazu asi 17km. malo by to byt otvorene :D Vstupné

Dospelí 1,5€ / 45,20 Sk

Zľavnené vstupné (školáci, dôchodcovia, ZŤP) 1€ / 30,10 Sk

Deti od 0-6 rokov zdarma

Rodinné

(2 dospelý, 2 deti) 4€ / 120,50 Sk

pred rokom tam tych modelov este nebolo vela, ale myslim ze pribudlo dost novych.

Děkuju za tip - poslední týden v červnu budu na dovolený v Mikulově, tak se možná na Matušovo království zajedeme juknout (myslím, že by se to mohlo líbit i dvouletrýmu capartovi)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...