Lukasts Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Zdravím. Nedávno jsem zde psal,že nebrzdí zadní kolo.čidlo abs KTSka vyhodila,je špatný. Kolik je cena čidla?Dík za info Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 To je čudné, brzdiť ti to musí aj keď je vadné čidlo ABS. Citovat
Lukasts Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 nepustí tam tlak a prasátko netlačí Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Keď nefunguje ABS, brzdy musia fungovať v klasickom režime. Čiže buď tam máš vadné ešte niečo okrem čidla alebo zahrdzavený piestik. Kontroloval si piestik - chodí voľne? Citovat
Lukasts Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 jj,chodí,ten byl venku jako první a je to aj ovzdušněný a třmen je taky ok Citovat
Edison Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Jak píšou ostatní. Brzdy MUSEJ chodit i když je některé z čidel vadné v noprmálním režimu. Hledej ještě někde něco. Ventil ABS pro to kolo, např. Citovat
zzipCZ Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 tak zasraná hadička nebo trubka nebo blbne brzdovej asistent s ABS to nemá nic společnýho to musí brzdit i bez ABS Citovat
ladosak Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Brzdit to určitě musí třeba hůř nebo že musíš hodně sešlápnout pedál, ale brzdit to určitě musí. Než budeš kupovat čidlo ABS, tak se první podívej na čtecí kroužky na homokyneťácích. Já jsem ho mněl prasklý netočil se a jen tam tak visel a proto mi to psalo poruchu ABS. A kámošovi na kupéčku to začalo dělat taky tak jsem se mrknul a taky prasklý čtecí kroužek. Nový homokynetický kloub cca 1900,- Citovat
cyberstorm Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 tiez som mal podobny problem ale auto brzdilo ako normalne bez abs Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.