koblih69 Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Asi ze stejného důvodu proč ty je chceš locknout ne? :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 4. srpen 2013 Autor Odesláno 4. srpen 2013 koblížku - zamknout a smazat není totéž. Zamknout = vlákno zůstává, smazat = vlákno zmizí. To druhé si autor vlákna (moje maličkost) jaksi nepřeje :aut Citovat
Milan+ Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Elektronika jako taková jde neskutečně kupředu,takže z toho už stejně nikdo čerpat nebude,koukni se kdy jsi to založil a jaké třeba telky byly dříve a co je na trhu dnes. Citovat
koblih69 Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 koblížku - zamknout a smazat není totéž. Zamknout = vlákno zůstává, smazat = vlákno zmizí. To druhé si autor vlákna (moje maličkost) jaksi nepřeje :aut Myslím, že zamykání jakýchkoli vláken (mimo těch konfliktních a třeba inzerce) je nesmysl, který vede jen k tomu, že se vytvářejí další a další vlákna se stejnými tématy. To že je na začátku něco \"fousatějšího\" je přirozený vývoj a že jde technika dopředu? No dneska už se taky neprodávají 205tky a neznamená to, že jejich vlákna zamkneme Citovat
Milan+ Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 On je trošku rozdil v tom ,že na foru o autech se samosebou řeší i starší auta popřípadě auto veteráni. Jináč Tv maji pěkný forum na TVfreak,tak tam lze opravdu čerpat rady fundované. Ale je jasné,že i tady se může najít někdo,kdo se TV a touto technikou zaobírá od základu a pak poradí,že to nebude ve smyslu ,jeden znamý a atd,tohle neber ,to se s... Citovat
koblih69 Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Přiznám se, pointa mi nějak unikla. Tedy pokud to měla být reakce na můj příspěvek o nesmyslnosti zamykání jakýchkoliv vláken. Citovat
Medvěd Odesláno 4. srpen 2013 Autor Odesláno 4. srpen 2013 Vlákno jsem chtěl zamknout, páč se problém vyřešil a už dalších rad netřeba. Kdyby se pak třeba po týdnu odemklo, bylo by mi to šuměnka. TV fórum je hezká věc, ale: 1) o něm nic nevím b) lze důvodně předpokládat, že by rady byly poněkud odborného charakteru a tudíž pro mně, který se o TV nezajímá víc než že si večer pustím pohyblivé obrázky, zřejmě o ničem. [upravil dne 4/8/2013 13:31 od Medvěd] Citovat
Milan+ Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Tak v tom případě Ti stačí jakykoliv zakladní model bez všemožných vychytávek za co nejnižší cenu a pokud se to za par let po zaruce po...,tak koupíš jiný. Protože ty ceny oprav už pak lezou vysoko,nemění se součásky,ale celé desky. Citovat
Medvěd Odesláno 4. srpen 2013 Autor Odesláno 4. srpen 2013 A je to tady. Píšu - problém vyřešen, další rady NETŘEBA (proto jsem chtěl vlákno zamknout, páč tu za chvíli bude tuna a půl příspěvků, ale válka už je vyhraná). Citovat
Milan+ Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Přiznám se, pointa mi nějak unikla. Tedy pokud to měla být reakce na můj příspěvek o nesmyslnosti zamykání jakýchkoliv vláken. Tak podstatně vetší předpoklad je,že se tady bude řešit ta zminovaná 205 za par let,než nějaké televize. Citovat
Milan+ Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 A je to tady. Píšu - problém vyřešen, další rady NETŘEBA (proto jsem chtěl vlákno zamknout, páč tu za chvíli bude tuna a půl příspěvků, ale válka už je vyhraná). Ale médo,když píšeš jaký jsi uživatel tv,tak na tohle snad není potřeba žádných rad,jdu a koupím. Citovat
Medvěd Odesláno 4. srpen 2013 Autor Odesláno 4. srpen 2013 Milane - TV za 20 000,- Kč (první případ) ani za cca 7000,- Kč pro mně není tak levný šunt, abych jen tak šel a kačky vysolil (kór když je terhu TV jako s*aček). Protože nechci žádný no-name ani třeba Daewoo, dal jsem tu nějaké tipy a podle nich se rozhodl. V prvním případě někoikaletá spokojenost, v druhém případě věřím, že bude taky. Zeptal jsem se, rady dostal a tím pro mne válka skončila (info pro Kobliha). P.S. V tomhle tématu končím, bavte se třeba o babách. [upravil dne 4/8/2013 13:56 od Medvěd] Citovat
koblih69 Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Aha tak děkuju za info, už vím co jsi vybral Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.