Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo poradí při koupi televize? (VYŘEŠENO !!!)

Recommended Posts

Odesláno

koblížku - zamknout a smazat není totéž. Zamknout = vlákno zůstává, smazat = vlákno zmizí. To druhé si autor vlákna (moje maličkost) jaksi nepřeje :P:aut

Odesláno

Elektronika jako taková jde neskutečně kupředu,takže z toho už stejně nikdo čerpat nebude,koukni se kdy jsi to založil a jaké třeba telky byly dříve a co je na trhu dnes.

Odesláno
koblížku - zamknout a smazat není totéž. Zamknout = vlákno zůstává, smazat = vlákno zmizí. To druhé si autor vlákna (moje maličkost) jaksi nepřeje :P:aut

Myslím, že zamykání jakýchkoli vláken (mimo těch konfliktních a třeba inzerce) je nesmysl, který vede jen k tomu, že se vytvářejí další a další vlákna se stejnými tématy. To že je na začátku něco \"fousatějšího\" je přirozený vývoj a že jde technika dopředu? No dneska už se taky neprodávají 205tky a neznamená to, že jejich vlákna zamkneme :papa

Odesláno

On je trošku rozdil v tom ,že na foru o autech se samosebou řeší i starší auta popřípadě auto veteráni.

Jináč Tv maji pěkný forum na TVfreak,tak tam lze opravdu čerpat rady fundované. Ale je jasné,že i tady se může najít někdo,kdo se TV a touto technikou zaobírá od základu a pak poradí,že to nebude ve smyslu ,jeden znamý a atd,tohle neber ,to se s...

Odesláno

Vlákno jsem chtěl zamknout, páč se problém vyřešil a už dalších rad netřeba. Kdyby se pak třeba po týdnu odemklo, bylo by mi to šuměnka.

TV fórum je hezká věc, ale:

1) o něm nic nevím

b) lze důvodně předpokládat, že by rady byly poněkud odborného charakteru a tudíž pro mně, který se o TV nezajímá víc než že si večer pustím pohyblivé obrázky, zřejmě o ničem.

[upravil dne 4/8/2013 13:31 od Medvěd]

Odesláno

Tak v tom případě Ti stačí jakykoliv zakladní model bez všemožných vychytávek za co nejnižší cenu a pokud se to za par let po zaruce po...,tak koupíš jiný. Protože ty ceny oprav už pak lezou vysoko,nemění se součásky,ale celé desky.

Odesláno

A je to tady. Píšu - problém vyřešen, další rady NETŘEBA (proto jsem chtěl vlákno zamknout, páč tu za chvíli bude tuna a půl příspěvků, ale válka už je vyhraná).

Odesláno
Přiznám se, pointa mi nějak unikla. Tedy pokud to měla být reakce na můj příspěvek o nesmyslnosti zamykání jakýchkoliv vláken.

Tak podstatně vetší předpoklad je,že se tady bude řešit ta zminovaná 205 za par let,než nějaké televize.

Odesláno
A je to tady. Píšu - problém vyřešen, další rady NETŘEBA (proto jsem chtěl vlákno zamknout, páč tu za chvíli bude tuna a půl příspěvků, ale válka už je vyhraná).

Ale médo,když píšeš jaký jsi uživatel tv,tak na tohle snad není potřeba žádných rad,jdu a koupím.:papa

Odesláno

Milane - TV za 20 000,- Kč (první případ) ani za cca 7000,- Kč pro mně není tak levný šunt, abych jen tak šel a kačky vysolil (kór když je terhu TV jako s*aček). Protože nechci žádný no-name ani třeba Daewoo, dal jsem tu nějaké tipy a podle nich se rozhodl. V prvním případě někoikaletá spokojenost, v druhém případě věřím, že bude taky. Zeptal jsem se, rady dostal a tím pro mne válka skončila (info pro Kobliha).

P.S.

V tomhle tématu končím, bavte se třeba o babách.

[upravil dne 4/8/2013 13:56 od Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...