Rejty Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 koho by to zajimalo,tak tu mame jedno nove videjko o klubu 206:roker Citovat
Rejty Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 tak je to o nasich autech klubovych mno....2 fotky zepredu a ja mam nejradsi pohledy zezadu:) Citovat
agresssor Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 srry za off topic co ti to tam hraje za music?? Citovat
Rejty Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 vubec nevim delal to kamrad...zeptam se..posledni by melo byt instro od Wiche:) Citovat
agresssor Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Původně zaslal: Rejty vubec nevim delal to kamrad...zeptam se..posledni by melo byt instro od Wiche:) me by zajimala ta prvni pisnicka.) Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Dobré videjko.Ani sem se tam nečekal Citovat
budvar Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Jen - když už si někdo dá tu práci s videjkem, je do očí bijící to hrozný zamáslení SPZtek - jinak hezký stroje Fasinuje mě zručnost a um těch co je tvoří, ale jestli ti samý tak pak takto z**** fotku tak to nepochopím A pokud to byl někdo jinej, měl by mít větší úctu k těm výše uvedeným a dat si práci s lepším \"odčíslováním SPZ\" [upravil dne 1/6/09 budvar] Citovat
Rejty Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 jo to jo....pockej az to dodelam...nejvic pro mne je proste King a VIASHINO(WRC od Dimma desing...to je proste spravnej tuning!!!!) Citovat
Rejty Odesláno 2. červen 2009 Autor Odesláno 2. červen 2009 kdfyby ste mohli napsat ktere z tech mazliku se vám nejvic libi,tak budu strasne rad:)pro me je favorit Viashino s červenou WRC:) Citovat
Komárek Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Pěkný autí, kolik jede? A k těm písničkám by mě zajímala hned ta 2. rocková pecka?? Citovat
Rejty Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 pojede hodne dobre:) Tu mas skladby.... 1) Pluto (feat. Madalena Joao) - \" Join me \" 2) Good Charlotte (feat. M. Shadows and Synyster Gates) \" The River \" 3) DJ Witch - \" Easy (Skit) \" 4) DJ Witch - \" No Matter What The Style (Skit) \" 5) DJ Witch - \" Beating of my Heart (Skit) \" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.