Fusion Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 A teď mě jede icq, PClub, Outlook, ale na jiný stránky se nedostanu. Citovat
Edison Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Fusione, evidentně nevhodně nastavený router. Já mám za jejich modemem taky router s WiFi a chodí vše v poho, trvale, spolehlivě a smluvenou rychlostí. Citovat
Fusion Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Tam už v podstatě není co nastavit. V menu teda nezobrazuje jestli je připojenej k lince a jakou rychlostí, vergl, ale DHCP automaticky, jenom WEP klíč, přídělování IP automaticky. Zkusím ještě najít nějakej starej router. Měsíc to jelo v pohodě, pak jeden den nic, od té doby hrůza. Citovat
Chepp Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 nechci machrovat... ale udelal sem si novy spoj domu... a to komentuji ze sem na vesnici... PS: ten upload je zmeren spatne... realne je to same co down.. ale nejde to nikde zmerit, bohuzel. Ale ja to nepotrebuju vim ze ot funguje... ted to bezi jednim smerem necelych 50mbit... ale hodlam to dodelat na fullduplex 50/50.... cca +- 5mbit. vim ze sem rozmazlenej.. ale vite jak... snazim se... [upravil dne 7/2/10 Chepp] Citovat
Wolfik Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Původně zaslal: enikybeniky Tak jsem byl hrozně zvědavej, jak mi to bude po tom jejich slavnym zrychlování lítat. Jakožto odebíratel služby UPC Easy, tj. druhá nejnižší jsem měl přislíbeno zrychlení na nějakých 15 Mb/s. Jó, to by byla krása, jak to tak měřim přes dsl.cz nebo rychlost.cz, tak se někdy propadnu i na 2 - 3 Mb/s, občas se dostanu i na 10 - 11, ale 15 ani náhodou. Nemluvě o tom, že stabilita rychlosti je tedy dosti na štíru. Už jsem jim tam napsal o vyjádření, tak jsem zvědavej. Jaké máte vy zkušenosti? Měl jsem od nich UPC Light. Zrychlili to na cca 18MB/1,5MB/s. A od zrychlení jsem s tím byl velice nespokojen. + máme jejich telefon. 1 - nikde jsem tu rychlost nevyužil (blokují porty pro torrenty a jede to pomalu, využiju jen na Czshare.com) 2 - průměrně 2x za večer to spadlo. Pomohl jen reset modemu (ten jejich Webstar) Minulý týden jsem nechal změnit tarif na UPC Fiber Power 10/1MB a od té doby je klid (asi přetekl buffer v modemu). 700MB sice nestáhnu za 5minut, ale za 12min. Ale ta stabilita je hlavní, navíc nám to ješte zlevnili z těch 494kč měsíčně na 394kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.