lape Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Zdravím.Nehraje někdo náhodou tuto hru?Mám s tím problém.Nejde zvuk a asi tak po minutě hraní to vyhodí tuto hlášku http://picasaweb.google.cz/lape444/BrothersInArms#5341984231508729426 a hra se vypne.Odinstaloval jsem SP3 a hra jela i zvuk šel,ale druhý den to opět přestalo fungovat.Tak jsem dal zpátky ten SP3,protože to má v požadavcích,že ho to potřebuje,ale stejně to nefunguje.Pokud jde zvuk,tak pak jede i hra,pokud zvuk nejde,tak se hra vypne.Neví někdo co to chce? Citovat
zzipCZ Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 a šla ta hra někdy normálně nebo se to stalo až po nějaké době hraní???možná reinstal hry nebo aktualizovat zvukovku..... neinstaloval jsi v poslední době něco do PC??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Co třeba nový DirectX?? Máš nejnovější? Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Myslím, že SP3 má v sebe posledný 9.0c Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 No ten je už pěkně starej, kolikrát jsou DX přibalený ke hře když vyjde protože na starších to nejede, 9c jsou sice poslední, ale prošli už několika upravama [upravil dne 31/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 No tak jsem vyluštil tu chybu na tom obrazku, je tam General protection fault což je chyba ochrany, mám takovej pocit že hru nemáš asi koupenou, nebo jo? Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Slovo PROTECTION v tej chybe nie je od COPY PROTECTION. Je to všeobecná chybaby pri prístupe mimo vyčlenenú oblasť pamäte. Chýba tam nejaký súbor. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Možný to je, těžko říct takhle, musi autor přispěvku dát více info. Citovat
lape Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 Takže hraju,nebo spíš bych chtěl hrát single player.Jak jsem psal hra jela asi tak 3x co jsem ji spustil,pak už ne i když jsem nic nového neinstaloval.Prostě jeden den to jelo ,druhý už ne.Nároky to má Win XP SP3,Direct 9,0c procesor atd psát ani nebudu.protože mám new pc necelý půlrok,takže tam problém snad nebude.Jelo to i na SP2 ale jen asi tak na jedno zapnutí,podruhé už opět nic.Zkoušel jsem to i odinstalovat a znovu nainstalit a vysledek stejný.Kamošovi co si hru ode mě bral to jede,takže to bude nakonec něco u mě akorát nevím co.PC je zformátované týden,ale hra už tam byla i před formátem a taky to zlobilo.o v nejhorším budu hrát piškvorky,to je takové nenáročné Citovat
zzipCZ Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 řekl bych ovladače zvukuvky...a máš to origo nebo né když tak to crackni jiným crackem Citovat
lape Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 Je to neoriginál,ale má to fungovat bez cracku,ale pro jistotu jsem jeden stáhl a vyzkoušel hned zkraje,ale výsledek byl stejný s i bez cracku.No nic ono se to časem nějak spraví,teď budu hrát Tomb Raider a Brothers nechám uležet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.