Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Nehraje někdo náhodou tuto hru?Mám s tím problém.Nejde zvuk a asi tak po minutě hraní to vyhodí tuto hlášku http://picasaweb.google.cz/lape444/BrothersInArms#5341984231508729426

a hra se vypne.Odinstaloval jsem SP3 a hra jela i zvuk šel,ale druhý den to opět přestalo fungovat.Tak jsem dal zpátky ten SP3,protože to má v požadavcích,že ho to potřebuje,ale stejně to nefunguje.Pokud jde zvuk,tak pak jede i hra,pokud zvuk nejde,tak se hra vypne.Neví někdo co to chce?

Odesláno

a šla ta hra někdy normálně nebo se to stalo až po nějaké době hraní???možná reinstal hry nebo aktualizovat zvukovku..... neinstaloval jsi v poslední době něco do PC???

Odesláno

No ten je už pěkně starej, kolikrát jsou DX přibalený ke hře když vyjde protože na starších to nejede, 9c jsou sice poslední, ale prošli už několika upravama

[upravil dne 31/5/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

Takže hraju,nebo spíš bych chtěl hrát single player.Jak jsem psal hra jela asi tak 3x co jsem ji spustil,pak už ne i když jsem nic nového neinstaloval.Prostě jeden den to jelo ,druhý už ne.Nároky to má Win XP SP3,Direct 9,0c procesor atd psát ani nebudu.protože mám new pc necelý půlrok,takže tam problém snad nebude.Jelo to i na SP2 ale jen asi tak na jedno zapnutí,podruhé už opět nic.Zkoušel jsem to i odinstalovat a znovu nainstalit a vysledek stejný.Kamošovi co si hru ode mě bral to jede,takže to bude nakonec něco u mě akorát nevím co.PC je zformátované týden,ale hra už tam byla i před formátem a taky to zlobilo.o v nejhorším budu hrát piškvorky,to je takové nenáročné :)

Odesláno

Je to neoriginál,ale má to fungovat bez cracku,ale pro jistotu jsem jeden stáhl a vyzkoušel hned zkraje,ale výsledek byl stejný s i bez cracku.No nic ono se to časem nějak spraví,teď budu hrát Tomb Raider a Brothers nechám uležet :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...