Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Co závod,to nějaký mrtvý,asi už závody nebudou,asi je zrušeji,ted o tom mluvili ve zprávách

Závody budou,to zase na nově dělají bublinu.U nás na rallye se zabil Křehlík,taky letěl jako prase a naprděl to do stromu,nejdřív se taky udělala bublina že se to zruší,ale pokračje se dál,holt i při rallye se musí přemýšlet,a to většinou víc než normálně na silnici,ale škoda života:bojim
Odesláno

Jsou dvě možnosti :

1. Pán třeba neměl svůj den, jedna chybička, bohužel při jeho profesi ho stála život.

2. Když na něco nemám, tak za to nelezu. To je jasná chyba řidiče, nechápu, proč by měli rušit rallye.

:xvul

To už by museli zrušit veškerý sporty. Nemluvě o dostizích. Např. Velká Pardubická. Tam pořád zmenšujou Taxis a pořád je při dostihu pár mrtvejch koní. Je to tím, že dokud byl Taxis Taxisem, neměli někteří odvahu koně přihlásit, protože pokud ten kůň není na 100% ve formě, tak to prostě nedá. Teď si myslí, že to uběhne jakýkoli kůň a to je chyba.

[upravil dne 1/6/09 Ravel]

[upravil dne 1/6/09 Ravel]

Odesláno

Přesně tak!Ale tady byla velká chyba ze strany řidiče,velká rychlost,déšť,kluzský povrch a nezvládnutí řízení,když se tohle všechno sešlo,ńení se čemu divit že omotal podvozkem strom a skoro toho Lancera přepůlil....

Odesláno

Velké množství sportů je zajímavých právě tím, že se sportovci pohybují na tenké hraně dělící život od smrti (pokud je to v rámci fair-play, tedy nikoli na základě anabolik apod., nic proti tomu nemám). Je škoda, že řidič zahynul, je též samozřejmě škoda, že spolujezdec/navigátor leží v nemocnici - ale to se holt občas stane, že někdo své schopnosti přestřelí. Já osobně jako velké pozitivum beru to, že tentokrát byli diváci zjevně tam, kde být měli a že tedy svou chybu odnesla pouze inkriminovaná posádka + jeden lehce pošramocený strom - proč by se kvůli takové nehodě měly veškeré rallye rušit, to mi hlava nebere.

Odesláno

Blizzard: proc ne, rekni to poslancu a do roka mas zakon postihujici rakovinu, a jeji \"majitel\" dostane za porusovani zakona pokutu kazdy rok az do jejiho odstraneni... ;)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Velké množství sportů je zajímavých právě tím, že se sportovci pohybují na tenké hraně dělící život od smrti (pokud je to v rámci fair-play, tedy nikoli na základě anabolik apod., nic proti tomu nemám). Je škoda, že řidič zahynul, je též samozřejmě škoda, že spolujezdec/navigátor leží v nemocnici - ale to se holt občas stane, že někdo své schopnosti přestřelí. Já osobně jako velké pozitivum beru to, že tentokrát byli diváci zjevně tam, kde být měli a že tedy svou chybu odnesla pouze inkriminovaná posádka + jeden lehce pošramocený strom - proč by se kvůli takové nehodě měly veškeré rallye rušit, to mi hlava nebere.

Moje slova,navíc za 90% nehod v tomhle sportu je na vině selhání lidského faktoru,jsou to prostě závody a každý chce být rychlejší za každou cenu,ale s tím zrušením je to blbost,podle mě jen média zase vypustili do oběhu kravinu a další se toho chytají....zanáte to;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...