Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapy---- (Komisar/Sepp atd.)

Ptali jste se na loketku,... takže:

Barva :černá

montáž: za zadní dva šrouby které drží přední sedačku k podlaze (strašně snadná (10min)

Učelnost: hrozně pohodlná věc, 80% pohodlí navíc :-) /dale obsahuje schránku na doklady atd. plus mincovník (oceníte na park.) opěrka je štelovatelná

Cena: to je horší,.. ale jak už komisar řekl.. da se sehnat kolem 1500,- až 3000,- ja jí sehnal na www.autodoplnky.cz

Už jsem jí dal na stránky,,.. tak se tam mužete kouknout....:papa

Odesláno

Vypadá to dobře jenom jednu otázku ten povrch je koženka nebo nějaká textilie jinak černá je super mám interiér kombinace béžový - černý takže se hodí. jinak na autodoplnky.cz stojí 1860 je to ono na fotce totiž vypadá jinak.

Odesláno

Každopádně je ta loketka určitě dobrá věc. Neexistuje nějaká univerzální, levnější?

Jak je to u luxusnějších verzí 406? Neni v nějaký standartně? Že by se třeba dala sehnat někde na vrakáči.

Odesláno

Vim, že je to trochu prasácký. Ale na delší trasy sundavám vzadu jednu hlavovou opěrku a frknu si jí k sobě mezi sedadla. Funguje to, je to gratis a nepřekáží to při luxování. :D:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

take nechapu co je na ní tak drahe... opravdu ne..... Jinak u luxusnější verze.. no to se říci nedá,.. proste loketky se davali orig. jen do verze s kůží,.. tim myslim sedačky celokožene... jak ridicova tak spolujezdce mela svou loketku,.. jestli m,ate v aute manual na 406 ta to tam najdete na obrazku :-)

mejte se kluci.....

• O 1 měsíc později...
Odesláno

včera jsem byl v peugeotovy a maj tam original opěrku do 406tky spoji 3900kč a zasouvá se ko toho kasličku co je před zadnim popelnikem ,vypada dos dobře pujdu do ni.

• O 6 let později...
Odesláno

Uvažuju nad tím. Ale je divné, že stojí pomalu pětinu toho, co za ni chtějí tady u nás. Nemáš nějaké fotky?

Odesláno

Jo jo to vím, podle toho katalogového čísla jsem ji právě hledal. :) Ale ta cena je opravdu podezřelá. :D Navíc nevím jak bych to objednával a platil...

A nepřipadá mi zrovna že by do interiéru zapadala, je nějaká moc \"vysoká\", OK406, byly by nějaké ty fotky jak vypadá v reálném životě? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...