Birkov Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Otec chce prodávat 607, na netu jsou ceny v takovém rozpětí, že vážně netuším kolik tak je advekátní, auto má najeto asi 120TKm technický stav je stoprocentní je to 2.2HDI s rekl bych standard výbavou. Jakou může mít hodnotu? Citovat
destiny Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 ve 100% stavu je auto pouze když je nové, ale věřím, že je určitě v dobrém stavu. Obecně je teď špatná doba na prodej auta, ale já bych si udělal výlet po bazarech a zjistil bych, za kolik by ode mne auto vykoupili. Pak bych nabídky porovnal a přihodil zhruba 20 procent nahoru. Myslím, že bys pak měl být někde kolem reálné ceny. Hodně taky záleží, jestli na tom chce otec vydělat, nebo se ho chce rychle zbavit. To taky hodně ovlivní cenu. Dá se teď narazit na nabídky prodeje aut od lidí, na kterými visí Damoklův meč v podobě exekuce. Od nich se pak dá auto koupit klidně i o třetinu levněji, než je běžná cena. Podmínkou je rychlá platba. Citovat
Birkov Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 no nijak extra na to nespěchá... máš pravdu 100% stav to teda není ale je to bez investic a nikde nic netluce nemlati apd... no a ty bazary to je kapitola sama pro sebe, pamatuji jak nam jednou za octavku nabidli 130 a prodala se za 200.. právě že v annonci jsem našl ceny 250-300 v tipcars 190-230 coz nechapu... Citovat
Medvěd Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Původně zaslal: destiny .... Dá se teď narazit na nabídky prodeje aut od lidí, na kterými visí Damoklův meč v podobě exekuce. Od nich se pak dá auto koupit klidně i o třetinu levněji, než je běžná cena. Podmínkou je rychlá platba. Takoví ale jezdí tam, kde jim za auto zaplatí na místě a nečekají, kdo se ozve na jeden z X inzerátů. Citovat
jarajarda Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Původně zaslal: Birkov no nijak extra na to nespěchá... máš pravdu 100% stav to teda není ale je to bez investic a nikde nic netluce nemlati apd... no a ty bazary to je kapitola sama pro sebe, pamatuji jak nam jednou za octavku nabidli 130 a prodala se za 200.. právě že v annonci jsem našl ceny 250-300 v tipcars 190-230 coz nechapu... A co je na tom špatného, že výkupní cena je nižší, než prodejní? Není to zcela logické? Když auto vykupuji, beru na sebe riziko prodělku, případných potíží s prodejem i po prodeji a to vážně nelze dělat s rezervou 10 000,-. Takže pro vysvětlení. Citovat
wooody Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Abych řek pravdu tak v dnešní době bych viděl reálnou cenu někde mezi 200 až 250 tis a to bude rádo že se to prodá Citovat
Birkov Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 takhle podobně jsem tu cenu odhadl taky.... zatím jsem to soupnul do annonce za 220 tak uvidim jestli se nekdo ozve Citovat
Mildík Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Ahojky, no nevim, nevim, Já před měsícem koupil 807 2.2hdi za 250 v bazaru najeto 80t. Auta jsou dole,je jich moc. Hodně štěstí, i když každá věc má svýho kupce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.