Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

lidi vypršela mi platnost povinnýho tak přemejšlim jestli zůstat tam kde sem nebo jít jinam, tak se ptám, kolik platíte povinný???? a u koho to mate pojištěný???? já mam u kooperativy a platím něco přes 6tis, což se mi zdá na 1.4 dost, nemám nic navíc třeba jako okno atd.....

Odesláno

to já jsem taky u kooperativi ale ročně platím 3400,- :D známej mi to tam udělal tak že mi natáhnul tátovo body z pojistky... takže mám pojistku za cenu jako 20 let bez nehod....:D

Odesláno

Woody jsem taky u Kooperativy a platím přesně co Ty......a příjde mi to taky dost.

Tenhle rok mě akorát naštvali, napsali jak se mi přičítají bonusy, ale zároveň zdražili, takže nakonec platím o 400,- víc než minulý rok:roll

Podle toho odkazu co poslal Ferry (díky:super) tak se mi nejvíc líbí ČSOB;)

Odesláno

Jsou to všechno kzrvy, ty pojišťováci. Chtěj akorát z člověka sedřít kůži. Mě to taky napálkovali, tak jsem od nich nekompromisně odešel. Mrkni se sem ( ) Tady je můj příběh :D

Odesláno

Tak já mám u Generali 10% a platím 4753,-. Loni to bylo míň, ale zdražili. Teď přemýšlím, že si to hodím do firemní flotily, to bych se mohl dostat někde na 3 tis.

Odesláno
Původně zaslal: jojtik

Na Slovensku Kooperativa 3418.- Sk bez nejakych znamosti, od chlapika co sa tym zivi.

Tak ten chlapik ta pekne ...

Ja mam 1.4 za 2400 Sk u Komunalnej. Axa tento rok bez akychkolvek znamosti vsetkym davala 1.4 za 2500 Sk :) Takze pokial ty musel \"znamy\" vybavovat na 3400 , tak si vybavoval akurat tak sebe do kapsi.

Pre info, vim uz vybavit i poistky pod 2 tis na 1.4 takze budouci rok mne ceka poistka za cca 1800 :D

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Původně zaslal: jojtik

Na Slovensku Kooperativa 3418.- Sk bez nejakych znamosti, od chlapika co sa tym zivi.

Tak ten chlapik ta pekne ...

Ja mam 1.4 za 2400 Sk u Komunalnej. Axa tento rok bez akychkolvek znamosti vsetkym davala 1.4 za 2500 Sk :) Takze pokial ty musel \"znamy\" vybavovat na 3400 , tak si vybavoval akurat tak sebe do kapsi.

Pre info, vim uz vybavit i poistky pod 2 tis na 1.4 takze budouci rok mne ceka poistka za cca 1800 :D

No hej to bolo pre porovnanie s tymi cenami vyssie. Axa mi davala za 2700. Vyhodu mam taku, ze pokial sa nieco stane (kamienok na skle, moje, cudzie zavinenie), staci mu iba zavolat, on to obeha. Znamy co mi ho dohodil mal 3 udalosti za rok a bez nejakych zrazok bonusu a vybavovaciek na poistovni. Dokonca zarobil na cudzom zavineni. Som u neho 2 roky. Ku koncu roku pride s vypovedou, nasledne so snizenim o par stovak. Ale ako vravim, pri poistnej udalosti staci zdvihnut telefon.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...