Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Peugeoťáci, potřeboval bych radu. Chtěl bych si max do dvou roků pořídit nový autí, a nebránil bych se peugeotu. No a chtěl bych něco trochu živějšího a jedním takovým kandidátem je 306 S16. Jaký máte s tímto autem zkušenosti, na co si dát pozor, a jak těžký je to auto sehnat?

Jednu jsem našel na inetu. Po tel domluvě je prý ve velice slušném stavu, bouraná byla prý jen se zvěří a odneslo to světlo a blatník, vše opraveno. Najeto 160 000km r.v.1998 120kW nápravy ok, motor ok bez oleje, jen že papá tak čtvrt litru za půl roku (oleje) a že prý je to celkem běžný. Rozvody dělaný ve 130 000. Cena okolo 110 000kč. Tak a chci se zeptat, má cenu bláznit kvůli takovému autu a řešit půjčku hned, nebo se dají sehnat...

a radši koupi odložit?

Původně jsem chtěl auto kupovat až v zimě 2009/2010, jelikož mam 309 v dobrym stavu a po technický, ale když jsem narazil na toto, tak vážně nevím.

Co by jste mi poradily??? Díky moc.

Odesláno

110 tisic, bourany, najetejch 160tkm, to neni nabidka ktera by byla extremne vyjimecna, natolik aby se podobna vec nedala sehnat o pul roku pozdeji.

s rozvodama stejne pocitej...

Odesláno

K tomu bouranemu si muzes v klidu asi pridat i ridicovi dvere, chybi tam znak S16 a pochybuju ze to majitel sundaval pouze na jedne strane. Sani v takovem provedeni jako je na fotce je spis ke skode jak k uzitku a motoru to urcite moc neprospeje. Novy origo box taky neco stoji. Fotky moc kvalitni nejsou popis na cars.cz taky o nicem, chce to proste videt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...