Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj tak todle mi delalo taky, a nez nejaky updaty apodobne, jsem si zalahoval nejdulezitejsi data. a Celej komp smazal a nahodil znova. A uz asi cca r:papaok zase bez problemu...

Odesláno

Takže naformátováno, nainstalováno, jsem zvědavej, snad to zmizelo. :)

Jenom mi řekněte, už poněkolikátý se mi stalo, že když jsem naformátoval normálně (ne rychle), tak po nainstalování Win to po mně chtělo heslo pro přihlášení. Heslo jsem tam neměl, BIOS je taky bez hesla, formát by to snad měl nahodit čístý, ne?

Pak to musim zase shodit, potom už dám jenom rychlej formát a už je to ok....

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

moje rada k problému:

renistalace winXP s SP3 ti zabere tak 2h i update z netu.

Stejný postup jsem navrhovala už ve čtvrtek a koukám, že se daly ušetřit 4 dny řešení;)

Odesláno

Jasně, to chápu, ale po zkušenostech už nemám čas ani nervy si hrát na Sherlocka a hned to přeinstalovávám. Ušetřím čas, nervy, prostě na pohodu a je krásně nový, čistý, krásně chodící systém;)

Odesláno

Po každém zapnutí nebo restartu PC se nemůžu připojit na net. Pomůže buď resetovat modem nebo pomocí IE 8 a jeho funkce \"Diagnostika potíží s připojením\".

IP-adresu mi to načítá automaticky, už jsem přeinstaloval LAN-driver, ale nic...

Nevíte někdo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...