enikybeniky Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 Jo, tak na update BIOSU si budu muset něco prostudovat, vůbec nemám ponětí. Citovat
enikybeniky Odesláno 30. květen 2009 Autor Odesláno 30. květen 2009 Takže chlapi, tak se mi to stalo i když jsem byl u kompu a surfoval... Podařilo se mi to vyblejsknout, takže teď asi hledat na googlu... Kdyby někdo byl úspěšnější, budu vděčný. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Ide o chybu v ovládači - nesprávne uvoľňovanie alokovanej pamäti. Zistiť ďalšie podrobnosti by vyžadovalo podrobnejšie analyzovať výpis pamäte http://www.netomatix.com/Articles/KBArticle.aspx?a=314492 Takže nainštalovať čo najnovšie ovládače, prípadne sa vrátiť k starším ak to predtým nerobilo. Citovat
enikybeniky Odesláno 30. květen 2009 Autor Odesláno 30. květen 2009 No, tak to je hledání jehly v kupce sena, páč netuším, jak ovladač to může být.... Tak se pomalu smiřuju s tím, že bude formát C:\\ a new instal Win. Citovat
jirka639 Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 moje rada k problému: renistalace winXP s SP3 ti zabere tak 2h i update z netu. Citovat
mr.SM Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Ahoj tak todle mi delalo taky, a nez nejaky updaty apodobne, jsem si zalahoval nejdulezitejsi data. a Celej komp smazal a nahodil znova. A uz asi cca r:papaok zase bez problemu... Citovat
enikybeniky Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 Jj, už jsem se do toho pustil, poschovávám potřebný a chtěný věci a jdu na to... Právě že se spíš divim, že budu formátovat ne zas tak dloho po sobě, ale vem to čert. Díky. Citovat
enikybeniky Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 Takže naformátováno, nainstalováno, jsem zvědavej, snad to zmizelo. Jenom mi řekněte, už poněkolikátý se mi stalo, že když jsem naformátoval normálně (ne rychle), tak po nainstalování Win to po mně chtělo heslo pro přihlášení. Heslo jsem tam neměl, BIOS je taky bez hesla, formát by to snad měl nahodit čístý, ne? Pak to musim zase shodit, potom už dám jenom rychlej formát a už je to ok.... Citovat
permonik7 Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Původně zaslal: jirka639 moje rada k problému: renistalace winXP s SP3 ti zabere tak 2h i update z netu. Stejný postup jsem navrhovala už ve čtvrtek a koukám, že se daly ušetřit 4 dny řešení Citovat
enikybeniky Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 permonik 7: no jo, ještě jsem zkoušel možnosti jako špatná paměť, prohlídnout události a zkoušet, bohužel to nepomohlo. Ještě čekám, až se mi nahodí SP3... Citovat
permonik7 Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Jasně, to chápu, ale po zkušenostech už nemám čas ani nervy si hrát na Sherlocka a hned to přeinstalovávám. Ušetřím čas, nervy, prostě na pohodu a je krásně nový, čistý, krásně chodící systém;) Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Pokiaľ tam nemáš tonu aplikácií, preinštalovanie ktorých by zabralo týždeň a konfigurovanie ďalší. Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Myslíš? Na koľko odhaduješ toto? Citovat
lubokpz Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 ... Ty \"kokso\" ja čumím. Tvoj počítač Ťa asi nemá moc rád. Existuje vôbec program ktorý ešte nemáš nainštalovaný? Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 No trochu sa toho nazbieralo za 5 rokov od poslednej čistej inštalácie A to sa niekoľkokrát vymenil všetok hardvér snáď okrem klávesnice a myši. Citovat
enikybeniky Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 Po každém zapnutí nebo restartu PC se nemůžu připojit na net. Pomůže buď resetovat modem nebo pomocí IE 8 a jeho funkce \"Diagnostika potíží s připojením\". IP-adresu mi to načítá automaticky, už jsem přeinstaloval LAN-driver, ale nic... Nevíte někdo? Citovat
enikybeniky Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 Jestli to někomu pomůže, tak tohle mi vyjel ten IE, jestli to nesouvisí s tím, co jsem označil červeně: http://leteckaposta.cz/395271559 [upravil dne 1/6/09 enikybeniky] Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Máš nastavené aj automatické načítanie adresy DNS servera? Nastavuje sa to dole tam kde IP adresa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.