John Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 Tak před chvíli mi došel email od managera Restaurace Šárka a Džbánek. Z technických důvodů bude naše párty přesunuta do restaurace Džbánek,která bude uzavřena jen pro naší společnost. Pokud někdo neví kde tato restaurace je tak je cca o 300metrů dřív jak Restaurace Šárka. [upravil dne 8/6/2009 John]
John Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 Původně zaslal: Rebik No jo, jenže ta je dost humusácká.... Co si pamatuju vánoční sraz tam tak to bylo docela vpohodě.. Šárka má být zavřená nevím proč. Ale bylo mi nabídnuto tahle varianta,že bude celá restaurace jen pro nás. Co zase tak špatny nemusí být.
MJSytic Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Zase nějaká komplikace Ale tak se tam snad vejdeme, ne? Jinak na Šárce asi budou mít fofr z tý uzavřený společnosti http://www.dzban.cz/ [upravil dne 9.6.09 MJSytic]
John Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Co se týká Džbánku,tak se tam určitě vejdeme... byl tam Vánoční sraz co si pamatuju a to nás bylo víc jak cca 30lidí. Kvůli tété společnosti je už od čtvrtka restaurace zavřena a má tam probíhat příprava na tu akci. I když je to menší restaurace i tak snad to bude vpohodě. [upravil dne 9/6/2009 John]
jarajarda Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Takže je to na stejném místě, akorát jiný objekt? Byl jsem tam jen jednou a dnes jedu podle navi, tak abych tam vůbec dojel
John Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: jarajarda Takže je to na stejném místě, akorát jiný objekt? Byl jsem tam jen jednou a dnes jedu podle navi, tak abych tam vůbec dojel JJ místo je stejný jen tahle restaurace je asi o cca 300metrů dřív když se jede na to velký parkoviště kde vždycky parkujeme.
MJSytic Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 A kde teda bude sraz? V hospě nebo na P, a pak následný spol. přesun? Já jen abych někde zbytečně nečekal
MJSytic Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: oddie Přijedu pozdě, tak ne že mi to sežerete! Neboj, nějakou tu kůžičku ti tam necháme
John Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Původně zaslal: MJSytic A kde teda bude sraz? V hospě nebo na P, a pak následný spol. přesun? Já jen abych někde zbytečně nečekal Sraz bude pokud se to vybere a bude trošku hezky na parkovišti. A pak společný přesun do restaurace
aka Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 na parkoviste nejdu, je to daleko a jestli bude prset....
aka Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 rozumej, dojdu do hospody, protoze je bliz a nebudu si zachazet az an aprkoviste...louze dnes nemam rada....ale prijdu bez muze
MJSytic Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Já to chápu Pokud budeš pěškobusem, tak je to jasný ...
jarajarda Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Já dorazím okolo 3/4 na sedm, budete ještě na párkovišti?
Guest Scratch Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 hele a budou tam varit? Protoze kdyz se bude delat jenom kyta, tak ti co prijdou a nemaji objednano.....
Recommended Posts