Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

wapka je dobrá věc,když ji využiješ (auto,kolem domu, atd.),ale jestli sem tam umyješ auto--motor,tak je rozumnější

zajet na myčku--u nás za 10kč jede 2 minuty,tzn. za 50kč umyju komplet auto, navíc ta profiwapka má super tlak.

jinak originální lak nepoškodí :)

[upravil dne 26/5/09 ozzy1956]

Odesláno

Já mám na auta wapku od Makity konkrétně HW130 http://www.makita.cz/?show=katalog&item=HW130 nebo http://www.profi-technika.cz/makita-vysokotlaka-mycka-hw130-675, jelikož má tlak 140barů, tak s tím, že by něco z laku nechtěla umýt. Pokud auto 2x do roka navoskuješ tak se dá celé auto umýt bez šamponu, jenom tlakem vody, pokud se ti auto nechce voskovat, tak v balení dostaneš soupravu na tzv. bezkontaktní mytí-nádobku na šampon a nějaký docela dobře fungující šampon. Funguje to tak že první na hadici wapky nasadíš nádobku se šamponem a ten nastříkáš na suché auto, necháš asi minutu tak a potom vyměníš nádobku za trysku a auto tlakem vody umyješ, funguje to až překvapivě dobře.

Odesláno

S wapkou co jsem posílal v odkazu umývám domácí i firemní auta celkem 7 modelů aut a všechny jsou v pohodě. Pokud se někde olupuje lak, tak je pravda, že pokud to umyješ wapkou tak se to při umývání wapky olupuje víc, protože tam jde tlak vody, ale světlomety s tím umývám normálně a nic se s tím neděje.

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...