jozin888 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Rozmýslam nad kupou wapky ma to dagdo doma ?? A nemoze to poskodit lak ake mate s tim skusenosti ?? [upravil dne 26/5/09 jozin888] Citovat
maiwi Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Poškození se neboj ... jinak je to dobrá věc a použitelná nejen na auto ... Doma mám vapku a nyní budu kupovat novou ... Citovat
ozzy56 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 wapka je dobrá věc,když ji využiješ (auto,kolem domu, atd.),ale jestli sem tam umyješ auto--motor,tak je rozumnější zajet na myčku--u nás za 10kč jede 2 minuty,tzn. za 50kč umyju komplet auto, navíc ta profiwapka má super tlak. jinak originální lak nepoškodí [upravil dne 26/5/09 ozzy1956] Citovat
207James Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Já mám na auta wapku od Makity konkrétně HW130 http://www.makita.cz/?show=katalog&item=HW130 nebo http://www.profi-technika.cz/makita-vysokotlaka-mycka-hw130-675, jelikož má tlak 140barů, tak s tím, že by něco z laku nechtěla umýt. Pokud auto 2x do roka navoskuješ tak se dá celé auto umýt bez šamponu, jenom tlakem vody, pokud se ti auto nechce voskovat, tak v balení dostaneš soupravu na tzv. bezkontaktní mytí-nádobku na šampon a nějaký docela dobře fungující šampon. Funguje to tak že první na hadici wapky nasadíš nádobku se šamponem a ten nastříkáš na suché auto, necháš asi minutu tak a potom vyměníš nádobku za trysku a auto tlakem vody umyješ, funguje to až překvapivě dobře. Citovat
OK406 Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Taky o wapce přemýšlím. Jinak v mauálu na 406 je o vysotlakém umývání toto: Citovat
207James Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 S wapkou co jsem posílal v odkazu umývám domácí i firemní auta celkem 7 modelů aut a všechny jsou v pohodě. Pokud se někde olupuje lak, tak je pravda, že pokud to umyješ wapkou tak se to při umývání wapky olupuje víc, protože tam jde tlak vody, ale světlomety s tím umývám normálně a nic se s tím neděje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.