Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ... Mám dotaz, na který mi nikdo nemůže dát 100% odpověď ... Lze vyměnit RD4 za RT3 s mono displejem? Co k tomu ještě potřebuji? (Kabely... atd.? ) V peugeotu mi řekli, že bych si musel dokoupit nějaký modul cca 10000Kč, aby mi na RT3 fungovala navigace a telefon a navíc, že by byl asi problém komunikace s řídící jednotkou ... Víte o tom někdo něco víc? Budu moc rád za každý poznatek :);)

Odesláno

Koukal jsem ,všechny ty témata jsem pročetl. Ale nikde jsem se pořádně nedozvěděl, co k tomu potřebuju :( Případně někoho, kdo by to byl schopen vyměnit a za jakou cenu :) Většinou se tu řeší výměna malého displeje za velký ... Tak proto jsem otevřel přímo téma Výměna RD4 za RT3 ...

• O 15 let později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj. Naskytla se mi možnost dat rt3 rádio s navi místo původní RD4 do 407. Pracuje to dobrě.  Akorát jsme si pozdě všiml, že to je RT3 z citroena c5 a teď to při zapínání ukazuje logo Citroenu. I po zadání vin atd přes dia to je stále Citroen. Dá se s tím něco dělat,  bude stačit kdyžtak jen vyměnit  obrazovku za peugeotí? 🤷

Upraveno uživatelem roura
Odesláno

jak bylo receno je to v systemu i kdyz ja skoro dekadu mozna uz i skoro 2 zpet u C4 delal RT4 a prvni zapnuti snad byl peugeot - ale treba si to jen matne pamatuju - je mozny ze to kolega kteremu sem to delal to prehraval nejakou novejsi verzi a do citroena to preskcilo samo

Odesláno

Aha.  Díky za info. Tak to se s tím asi budu muset smířit. Doma to nejspíš nepřehraju a jezdit s tím do Peugeotu je ekonomický nesmysl v dnešní době. Když to je dvacet let stará navi 🤷

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...