Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Odesláno
Původně zaslal: jirka639

jo to už shánělo lidí

třeba v polsku jsou a jsou tu i členové kteří ti je koupí a pošlou.

na allegro.pl

černo-bílá

http://www.allegro.pl/item644187814_peugeot_307_nowy_model_2006_r.html

Modrá

http://www.allegro.pl/item636291147_fotel_samochodowy_peugeot_307_sw_combi.html

cela kožená sada

http://www.allegro.pl/item639528636_fotele_307_sw_skorzane_srodek_tapicerki_wnetrze.html

Bacha - minimálně ty první dvě jsou PROSTŘEDNÍ sedačky z druhé řady, takže do kufru zřejmě \"pasovat\" nebudou!!!

Odesláno
Původně zaslal: cappo2

To znamená že stredná sedačka do zadu nepasuje?

To nevím jistě, neb zatím jsem neměl důvod to zkoušet, ale až mi bude dneska flopy vracet zapůjčené sedačky (obě krajní), zkusím to při té příležitosti vyzkoušet, neb by mě to samotného zajímalo...

[upravil dne 26.5.09 LubošK]

Odesláno

Pasuje aj sedačka zo stredného radu, ale krajné sú širšie a teda aj pohodlnejšie. Mne sa ich podarilo zohnať takmer po roku v jednom vrakovisku pri Topoľčanoch. Bola to ale fuška zohnať ich (zo stredného radu ich bolo na predaj viac a lacnejšie). Držím Ti palce aby si ich zohnal:super

Odesláno

mozes tam dat dve krajne z druheho radu, alebo krajnu a strednu z druheho radu............mam to odskusane.........ked si vsimnes tie zaslepky v kufri tak jedna je podlhovasta, su pod nou dve diery a tam pasuje aj stredna , aj krajna. ,,,,,,,,,na druhu stranu len krajna..

Odesláno

pokud jsou navíc dvě úzké prostřední z druhé řady,

- lze jednu z nich šoupnout vlevo do kufru,

- vpravo do kufru lze dát pravou krají sedačku z druhé řady,

- a na její místo dát tu druhou úzkou sedačku (úchyty pasují),

čímž člověk sedící ve druhé řadě vpravo sice nebude mít na úzké sedačce až takové pohodlí, ale zase bude přes jeho sedačku lepší přístup k sedačkám umístěným v kufru.

[upravil dne 27.5.09 LubošK]

Odesláno

Jak psal LuboseK, uzka sedacka podle me (jeste jsem nezkousel) se da dostat vsude krome pravyho kufru, tam jde jen siroka a nebo to co se prodava jako origo (ty nejsou tak masivni a vysoky), ale je problem je sehnat za rozumnou cenu

Odesláno

Takze si sypu popel na hlavu, za nicim nepodlozene mylne informace uvedene vyse, prave sem koukal do auta a zjistil jsem, ze prostredni sedacka se da dat zase jen doprostred a do levyho kufru, siroky sedacky z kraju jdou dat vsude krome stredu. Do kufru pak jak jsem uz psal se delaji i specialni sedadla (kdosi na foru je prodava(l), ale chce (chtel) za jedno 8500,-)

Odesláno

...jsem nakonec koupil originální v servisu za 9.000,- Kč poté, co jsem se neúspěšně pokoušel koupit něco někde za rozumnou cenu (za níž nepovažuji 4.000,- Kč za očouzenou sedačku z druhé řady vyhořelého auta).

Má o něco nižší sedák, neb nemá kolejnice/pojezdy, takže se sice nedá posuvat dopředu a zpět (což je ale v kufru funkce zcela nesmyslná, pokud tedy člověk má nohy a potřebuje je někam dát), ale zase je jako celek o trochu skladnější a lehčí.

Díky nižší výšce sedáku je vhodnější pro děti nebo naopak dospělé dlouhány, kteří ocení více místa na hlavu i za cenu, že budou mít kolena pod bradou.

Také je lepší ji mít v kufru na pravé straně, pokud do něj dáváme na levou stranu krajní sedačku z druhé řady našeho druhého P307SW, neb se pak přes ní do kufru skrze pravé zadní dveře a sklopený opěrák pravé sedačky lépe leze (samozřejmě pokud se sundá roleta:-).

Sedm lidí, z nichž v kufru seděla dospělá slečna a sedmiletý kluk, už jsem vezl cca 450 km ze Severní Moravy ku Praze a byla to kupodivu docela pohoda, a to i z pohledu řidiče, neb auto (které je na to evidentně stavěné spíše než na jízdu jen s řidičem) sice akcelerovalo lenivěji, ale zato jelo jako po kolejích, zadek nikde neodsakaoval... jen by to s více zavazadly chtělo rakev na střechu (kterou bohužel nemáme), neb poté, co se do kufru posadí dva lidi, už na zavazadla místa moc nezbývá (na rozdíl třeba od C4 Grand Picasso).

Odesláno

Když je vzadu jedna sedačka, leze tam kluk přes páté dveře a roletku nesundávám.

Když jsou vzadu dvě sedačky nebo je přístup přes páté dveře omezen zavazadly (např při zastávkách na cestě), tak tam buď strkám kluka \"nohama napřed\" nebo sundávám roletku, která se krásně vejde na dno kufru za zadní sedadlo/a (to mají frantíci fakt vymakané - včetně vykrojení přední části roletky tak, aby nezakryla zámek pátých dveří), a nastupuje se po sklopení opěradla/del krajní sedačky/sedaček ve druhé řadě přes zadní dveře.

Jistěže je to u \"opravdových\" MPV ještě větší pohoda, ale zase když jezdím s P307SW většinou pracovně sám, nepřipadám si jako řidič prázdného autobusu (to je ale spíše o pocitu a hlavně nižší čelní poše kvůli aerodynamice/spotřebě, neb o hmotnosti/tuhosti karoserie to ale zase až tak moc není, neb C4 Grand Picasso je s 1.6HDi jen o cca 100 kg těžší).

Než jsme koupili druhou P307SW, hodně jsem hledal a zkoumal (neb jsem se popravdě těšil, jak si koupím nějaké novější a ještě vymakanější auto), ale pak jsem zjistil, že nic lepšího pro naše účely bohužel nikdo nevymyslel - a to včetně P308SW, kde byla v dobách vrcholící konjunktury obětována jejímu rádobysportovnímu ujetému designu značná míra praktičnosti...

• O 2 roky později...
Odesláno

Tož to tu oživím. Zajímalo by mě, jestli když originální sedačku do třetí řady sklopím, tak jak je na obrázku, jde nad ní dát roletka? Vím, že když takhle sklopím sedačku z druhé řady, tak tam roletku nedám. Sedačky do třetí řady jsou nižší. Prosím, poradí někdo? :myslim

post-36748-14109621811331_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Nikdo neporadí?:(

Ta sedačka, co jsme dokoupili jako originál příslušenství do 3 řady se sklopit dá, a má i na to uchycení v poloze \"na stojato\" za opěrák sedadla druhé řady takový popruh se dvěma hákama na koncích k zaháknutí, co jsme k ní za ty prachy dostali jako příslušenství, ale my to tak nikdy nepoužívali, neboť co do zabraného objemu je jedno, jestli je sedačka za opěráky druhé řady \"nastojato\" nebo je v kufru hezky pevně \"naležato\"...

... ale sedačku z druhé řady po jejím umístění do kufru jsem přiklápět \"nastojato\" k opěráku sedačky v druhé řadě nezkoušel a něco takového asi bude možné (pokud vůbec) jen při posunu sedaček druhé řady o pěkný kousek dopředu, neboť sedáky sedaček z druhé řady jsou o poznání tlustší (tj. v poloze \"naležato\" vyšší, takže i v této poloze s přiklopeným opěradlem zabírají v kufru o něco více místa \"na výšku\").

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny

Potřeboval bych převézt něco dlouhého a zároveň budu mít v autě manželku a dceru. Nevím zda jsem to pochopil dobře a tak se chci raději zeptat, zda lze levou krajní sedačku z druhé řady dát do kufru, kam bych posadil dceru ještě v dětské sedačce.

Nemáte to někdo vyzkoušené? Pasuje i pás (kvůli uchycení dětské sedačky)?

Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...