87petr Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Ahoj, už nějakou dobu slyším v autě celkem nepříjemné zvuky, které vychází jakoby od zadních dveří. Přijde mi to, jako kdyby nebyly skla v zadních dveří dostatečně upevněná nebo ty zvuky vycházejí z oblasti nad zadními dveřmi. Poslouchat to při delší cestě je docela na nervy. Ty zvuky mi připomínají jakoby se \"kroutila karoserie\", plechy. Bohužel nevím jak líp to popsat:-) Mám 407, 2.0 HDi sedan. Máte s tímto někdo nějaké zkušenosti? Díky! Citovat
brade Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Zkontroluj tu úchytku na ruce nad dveřmi - jestli ti nevrže nebo netluče ta Citovat
Medvěd Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Taky bych zkontroloval vůle v zámcích, jestli dveře neklepají díky nim. Citovat
vendelinek Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Ještě bych prohlídnul kolíčky v pantech,jestli nejsou volný(vymlácený),vzít za otevřený dveře a zkusit za ně vzít nahoru a dolu jestli neni vůle [upravil dne 24.5.2009 vendi.stejskal] Citovat
kajvet Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 mě to dělal plastový kryt třetího brzdového světla...přilepeno a klid Citovat
jirka407 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Mně taky něco v zadu bouchá. Přijde mi to buď jako netěsnost okna na pátých dveří nebo stěrač. Ještě jsem přemýšlel o vzpěrách, protože když zavírám kufr, dělá to něco podobného jako při nerovnostech. Bohužel v Peugeotu vůbec nepřišli, čím to je ... Navíc mi teďka začíná i něco cvakat v levých předních dveřích. Rozdělal jsem tapecírunk, chvíli klid, ale už to přichází zase. A nejvíc, když je stažené okno. Na tohle mi zase v Peugeotu řekli, že by to mohlo být mechanismem na stahování oken, ale že je to tak drahý, že kvůli tomuhle to nemá cenu vyměnovat :/ Citovat
Brizan Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Dnes jsem začal pozorovat nepříjemný zvuk od zadních dveří, přesněji se jedná o levé zadní dveře a zvuk vychází z místa vnějšího černého trojůhleníkového krytu u okna. Nevíte náhodou někdo jak se sundavá, případně neřešil jste někdo taky tento zvuk? jedná se o takové drnčení, které se ozve při každé nerovnosti nebo například při zavírání některých dveří. Prostě při větším nárazu do auta. Poradtě pls. Citovat
brade Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Mně vrže okno spolujezdce/zadní okno za spolujezdcem - je to slyšet při otevírání, takový ošklivý zvuk. Citovat
Brizan Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 co nikdo neví jakým způsobem sundám ten trojúhleníkový kryt u okénka zadních dveří z venkovní strany??? Citovat
hampl70 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 To Brizan. prostě vem silou za ten hliníkový kryt,směrem od okna.Je to přilepené.Vysuň dozadu.Pro opětovnou montáž nějaký lepší tmel.Ty lepící pásky jsou špatné.Ten kryt zadního sloupku dveří je špatně napasován skoro na každém Peugeotu. Citovat
Brizan Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Původně zaslal: hampl70 To Brizan. prostě vem silou za ten hliníkový kryt,směrem od okna.Je to přilepené.Vysuň dozadu.Pro opětovnou montáž nějaký lepší tmel.Ty lepící pásky jsou špatné.Ten kryt zadního sloupku dveří je špatně napasován skoro na každém Peugeotu. Díky za radu. Taky sem za to chtěl pořádně silou zabrat, ale bál sem se abych tam něco neulomil. Zítra to sundám a utěsním doufám že ten nepříjemný zvuk zmizí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.