Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahojte. na P-406 mi robili geometriu a zistil som, ze volant nieje nastaveny tak ako by mal byt, resp. ten znak leva nieje vo vodorovnej polohe ale je troska posunuty. neviete ako sa da nastavit volant aby to bolo o.k.? dakujem

Guest servisman
Odesláno

reklamovat pokud mne dělali tak dali volant rovně zajistili a pak seřizovali

Odesláno

Reklamovať.

Robili laserovú geometriu na všetky 4 kolesá? Tam by to malo byť samozrejmé, že volant bude rovno, pretože berie do úvahy aj zadné kolesá.

Ak robili len predok, tak nech to o kúsok posunú, to zn. jednu riadiacu tyč skrátia a druhú predĺžia. Alebo choď ešte raz na laserovú geometriu a na týchto sa vykašli.

[upravil dne 23.5.2009 P607Olda]

Odesláno

Je mozne...tak ako u mna...ze to robia aj uz stuhne loziska ulozenia tlmicov.

Proste ta guma nie je dostatocne pruzna a nevrati volant tam kde ma byt.

Ja napriklad ked dam plny dolava a vratim naspat rovno kola tak volant zostane malicko vlavo, ked vytocim plny doprava a vyrovnam tak zostane volant malicko vpravo.

Na geometrii mi vravel ze to moze byt tym, skoda ze som to nevedel ked som menil pruziny, teraz sa mi to kvoli tomu nechce robit, je s tym vela roboty a potom zase treba geometri.

Necham to az na vymenu tlmicov.

Nemusi to byt tym samozrejme to je len moja skusenost.

Odesláno
Původně zaslal: colusso

dakujem za odpovede. neviete nahodou kde v trnave robia laserovu geometriu? [/quote

sa mi zda, ze som to videl na www.sracing.sk, ked mi gumy prezuvali]

Odesláno

Tak po geo mam aj ja mierne volant do prava. Geo mi robili pred 2 tyzdnami, ale myslel som si, ze take nieco nie je mozne a uz mi sibe z toho mojho auta. Tak to teraz musim poriesit, lebo som z toho na nervy. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...