colusso Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 ahojte. na P-406 mi robili geometriu a zistil som, ze volant nieje nastaveny tak ako by mal byt, resp. ten znak leva nieje vo vodorovnej polohe ale je troska posunuty. neviete ako sa da nastavit volant aby to bolo o.k.? dakujem Citovat
Guest servisman Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 reklamovat pokud mne dělali tak dali volant rovně zajistili a pak seřizovali Citovat
colusso Odesláno 22. květen 2009 Autor Odesláno 22. květen 2009 no rovno ho dali mne, teda bol rovno ked auto stalo na mieste ale ako som sa s nim pohol nesedelo to Citovat
MatrixChose Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 No opravdu reklamovat, mě to předělával 3x neý jsem byl spokojenej. Volant nemůžeš přestavovat kvůli drátku na bag, a hlavně je to i nesmysl, geo má bejt ok... Citovat
P607Olda Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Reklamovať. Robili laserovú geometriu na všetky 4 kolesá? Tam by to malo byť samozrejmé, že volant bude rovno, pretože berie do úvahy aj zadné kolesá. Ak robili len predok, tak nech to o kúsok posunú, to zn. jednu riadiacu tyč skrátia a druhú predĺžia. Alebo choď ešte raz na laserovú geometriu a na týchto sa vykašli. [upravil dne 23.5.2009 P607Olda] Citovat
Y2K Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Je mozne...tak ako u mna...ze to robia aj uz stuhne loziska ulozenia tlmicov. Proste ta guma nie je dostatocne pruzna a nevrati volant tam kde ma byt. Ja napriklad ked dam plny dolava a vratim naspat rovno kola tak volant zostane malicko vlavo, ked vytocim plny doprava a vyrovnam tak zostane volant malicko vpravo. Na geometrii mi vravel ze to moze byt tym, skoda ze som to nevedel ked som menil pruziny, teraz sa mi to kvoli tomu nechce robit, je s tym vela roboty a potom zase treba geometri. Necham to az na vymenu tlmicov. Nemusi to byt tym samozrejme to je len moja skusenost. Citovat
colusso Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 dakujem za odpovede. neviete nahodou kde v trnave robia laserovu geometriu? Citovat
ozzy56 Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 to chceš platit zas??? reklamovat je lepší,nééé??? je to nekvalitní práce,proboha Citovat
colusso Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 no ved este uvidim co budem robit...najskor zajdem za tymi co mi to robili prvy krat a dalej sa uvidi Citovat
erik406 Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: colusso dakujem za odpovede. neviete nahodou kde v trnave robia laserovu geometriu? [/quote sa mi zda, ze som to videl na www.sracing.sk, ked mi gumy prezuvali] Citovat
tomike Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Tak po geo mam aj ja mierne volant do prava. Geo mi robili pred 2 tyzdnami, ale myslel som si, ze take nieco nie je mozne a uz mi sibe z toho mojho auta. Tak to teraz musim poriesit, lebo som z toho na nervy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.