Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aktualizace: Po roce kdy opět nastali velká vedra je pískání zpět :nevim ... čím déle jedu tím více to píská...

Destičky a kotouče jsou v pořádku, kapalina vyměněna, vyčištěno...a stejně to pokračuje..

Před rokem:Ahoj, mám takovej problém, při brzdění mi strašně pískaj brzdy... dnes jsem to rozdělal a kontroloval destičky ale ty jsou v pořádku. Myslíte, že to může být nějakým způsobem zanešený ??? Jestli to vzít třeba ocelovým kartáčem a vše vyčistit ??? Popřípadě co jiného by to mohlo být... :(

[upravil dne 18/7/10 GRiMx]

Odesláno

Mužou to dělat hrany brzdových desek. Vem si kousek brusného papíru a trochu je strhni.

Jesli jsi ale nekontroloval všechny desky tak některá může být obržděná až na kontrolní plíšek který vydává nepříjemný zvuk.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Namazal si tú zadnú stenu?

namazal jsem ty kolejničky, ale teď jsem zjistil že brzdová kapalina nebyla měněná ani sní nic nebylo děláno asi 6 let.. takže jí nechám vyměnit, třeba už nemá ten efekt a proto to píská...

[upravil dne 26/5/09 GRiMx]

Odesláno

Brzdovka by s tým nemala mať nič. Musíš namazať zadnú stenu, koľajničky nestačia. Keď sa chveje došťička pri brzdení písanie vydáva to ako sa jej zadná časť trie o strmeň alebo valček. Nepíska došticka na kotúči čo je častý omyl. Preto majú niektoré doštičky od výroby na zadnej strane takú antivibračnú podušku.

Odesláno

nebo se taky hůř vracej válečky a kolo pořád trošku přibržďuje a pak taky popiskávaj.ale určitě si mázni tu zadní stranu destiček.

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak pískání je po roce opět zpět.. nikdy to nedělalo, začlo to loni, vyměnila se kapalina, strhla hrana destiček, namazala zadní strana atd.. atd.. a od září do června byl klid.. přišli velký horka a skřípání je zpět...po najetých 20-30km je to skřípání pak už nesnesitelný a zní to jak když brzdí vlak :myslim ale jen když jsou horka... :myslim

jediný co mě napadá, že jsou špatně chlazený, ale auto už bylo několikrát u moře, kde jsou vedra větší a nikdy problém nebyl...

Odesláno

ozzy56: ked nepomaha nic tak treba namazat kotuce :D

inak toto sme riesili na strykovej fieste, menili sme dosticky a ziadna zmena. Ked sme stocili hrany tak to prestalo, tak isto aj na c-maxe

Odesláno

ja pokial viem ze ked piskaju dosticky tak treba zbrusit boky na dosticiek do sikma a malo by to byt ok,ja som to sebe skusal a prestalo to a uz tak beham asi 1 rok a zatim nic,ked sa budes nudit tak vyber dosticky a ich zabrus a musi to stichnut.lebo ked si nasadil tak tam boky boli zbrusene,ale uz si urobil xx km tak sa dosticka jednoducho zosuchala a uz nieje tak sikma hrana.

Odesláno
Původně zaslal: martis

ja pokial viem ze ked piskaju dosticky tak treba zbrusit boky na dosticiek do sikma a malo by to byt ok,ja som to sebe skusal a prestalo to a uz tak beham asi 1 rok a zatim nic,ked sa budes nudit tak vyber dosticky a ich zabrus a musi to stichnut.lebo ked si nasadil tak tam boky boli zbrusene,ale uz si urobil xx km tak sa dosticka jednoducho zosuchala a uz nieje tak sikma hrana.

hrany se strhli minulej rok a nepomohlo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...