GRiMx Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Aktualizace: Po roce kdy opět nastali velká vedra je pískání zpět ... čím déle jedu tím více to píská... Destičky a kotouče jsou v pořádku, kapalina vyměněna, vyčištěno...a stejně to pokračuje.. Před rokem:Ahoj, mám takovej problém, při brzdění mi strašně pískaj brzdy... dnes jsem to rozdělal a kontroloval destičky ale ty jsou v pořádku. Myslíte, že to může být nějakým způsobem zanešený ??? Jestli to vzít třeba ocelovým kartáčem a vše vyčistit ??? Popřípadě co jiného by to mohlo být... [upravil dne 18/7/10 GRiMx] Citovat
AnotherOne Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 Namaž zadnú stranu doštičiek medenou vazelínou. Citovat
leny Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Mužou to dělat hrany brzdových desek. Vem si kousek brusného papíru a trochu je strhni. Jesli jsi ale nekontroloval všechny desky tak některá může být obržděná až na kontrolní plíšek který vydává nepříjemný zvuk. Citovat
GRiMx Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 kontroloval jsem všechny destičky a jsou jak nový...ale na jedný je hrana destičky dost omlácená... [upravil dne 21/5/09 GRiMx] Citovat
GRiMx Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 vše jsem komplet vyčistil stále to při brzdění skřípe a píská... a je to pořád horší... to už mi nikdo neporadíte ? Citovat
GRiMx Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Namazal si tú zadnú stenu? namazal jsem ty kolejničky, ale teď jsem zjistil že brzdová kapalina nebyla měněná ani sní nic nebylo děláno asi 6 let.. takže jí nechám vyměnit, třeba už nemá ten efekt a proto to píská... [upravil dne 26/5/09 GRiMx] Citovat
pastorek Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Kvapalinou to určite nieje. Ten zvuk robí vibrácia doštičiek. Citovat
AnotherOne Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Brzdovka by s tým nemala mať nič. Musíš namazať zadnú stenu, koľajničky nestačia. Keď sa chveje došťička pri brzdení písanie vydáva to ako sa jej zadná časť trie o strmeň alebo valček. Nepíska došticka na kotúči čo je častý omyl. Preto majú niektoré doštičky od výroby na zadnej strane takú antivibračnú podušku. Citovat
Medion Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 nebo se taky hůř vracej válečky a kolo pořád trošku přibržďuje a pak taky popiskávaj.ale určitě si mázni tu zadní stranu destiček. Citovat
GRiMx Odesláno 18. červenec 2010 Autor Odesláno 18. červenec 2010 Tak pískání je po roce opět zpět.. nikdy to nedělalo, začlo to loni, vyměnila se kapalina, strhla hrana destiček, namazala zadní strana atd.. atd.. a od září do června byl klid.. přišli velký horka a skřípání je zpět...po najetých 20-30km je to skřípání pak už nesnesitelný a zní to jak když brzdí vlak ale jen když jsou horka... jediný co mě napadá, že jsou špatně chlazený, ale auto už bylo několikrát u moře, kde jsou vedra větší a nikdy problém nebyl... Citovat
GRiMx Odesláno 21. červenec 2010 Autor Odesláno 21. červenec 2010 nikdo nic ? ještě mě napadá vyměnit kotouče i destičky ale když jsou v pořádku tak se mi moc nechce.. Citovat
shark734 Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 daj si stocit hrany na kotucoch... Citovat
ozzy56 Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Původně zaslal: shark734 daj si stocit hrany na kotucoch... udělal jsem to v neděli na Oplu a nic:(, někdy to pískání je o nervy a nepomáhá nic Citovat
shark734 Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 ozzy56: ked nepomaha nic tak treba namazat kotuce inak toto sme riesili na strykovej fieste, menili sme dosticky a ziadna zmena. Ked sme stocili hrany tak to prestalo, tak isto aj na c-maxe Citovat
martis Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 ja pokial viem ze ked piskaju dosticky tak treba zbrusit boky na dosticiek do sikma a malo by to byt ok,ja som to sebe skusal a prestalo to a uz tak beham asi 1 rok a zatim nic,ked sa budes nudit tak vyber dosticky a ich zabrus a musi to stichnut.lebo ked si nasadil tak tam boky boli zbrusene,ale uz si urobil xx km tak sa dosticka jednoducho zosuchala a uz nieje tak sikma hrana. Citovat
Smudla_22 Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 Ahoj mám ten samý problém. Nechal jsem vše překontrolovat a prý je vše ok prasátka taky. Prý že to může dělat směs v destičkách je to ale zvuk k zešílení Citovat
GRiMx Odesláno 25. červenec 2010 Autor Odesláno 25. červenec 2010 Původně zaslal: martis ja pokial viem ze ked piskaju dosticky tak treba zbrusit boky na dosticiek do sikma a malo by to byt ok,ja som to sebe skusal a prestalo to a uz tak beham asi 1 rok a zatim nic,ked sa budes nudit tak vyber dosticky a ich zabrus a musi to stichnut.lebo ked si nasadil tak tam boky boli zbrusene,ale uz si urobil xx km tak sa dosticka jednoducho zosuchala a uz nieje tak sikma hrana. hrany se strhli minulej rok a nepomohlo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.